Şimdi Ara

Kablonet vs Superonline(Kablonet Altyapi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arakdaslar'

    Yaklasik bir yildir SuperOnline Kablonet 24Mbps kullanmaktayim(evimizde fiber altyapi yoktur),ayda 90tl odemekteyim,ayin 17sinde sozlesmem bitiyor ve yeni fiyatlara bakinca cok pahali gelmeye basladi.
    Kablonet vs Superonline(Kablonet Altyapi)Kablonet vs Superonline(Kablonet Altyapi)

    simdi kablonetin kendi sitesine baktigim zaman ayni fiyata 100Mbps + ust paket sinema kanallarini veriyor.Turkcel ise sadece 24mbps ye o fiyati veriyor. kagit uzerinde baktigimiz zaman herturlu kablonet daha cazip gelmekte ancak ozellikte ulkemizde hersey kagittan ibaret olmadigini hepimiz cok iyi biliyoruz. bu bir senede Superonline %85-90 arasi 24 mbps hiz verip ve kopmalar dusuk seviyedeydi ve ping olarak oyunlarda 60-70 pin almaktaydim. aceba Kablonete gecis yapsam hatami yapmis olurum?yani Turkcell en azindan kagitta vaad ettigi hizi %90 bana ulastirdi(kablonetin altyapisini kullanmasina ragmen).aceba kablonet kendisi kaat uzerinde olani bana vaad edebilirmi yoksa bu fiyata Superonline da kalip basimin agrimamasi dahami iyi?







  • kablonet kendi altyapısında daha iyi hizmet verir.
  • Kablonet altyapısından yani televizyon kablosu ile Superonline kullanılabiliyor mu?
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    evet Turkcell Kablonet adi altinda TV ye baglanan kablo ile Docsis modeme baglanabiliyorsunuz.Kablonet altyapisini kullanarak.
  • Ben kablonet'e geçmenizi tavsiye ederim. Ping konusunda bir şey demek zor, bölgeye ve oyuna göre bazen Superonline bazen Türk Telekom daha düşük ping sağlamakta. Kablonet hizmetinde Superonline omurgasına düşerseniz zaten hiç değişiklik olmayacaktır. Türk Telekom omurgasına düşerseniz de sadece pingler değişiklik gösterir. Vaat edilen hızı büyük oranda sağlıyor Kablonet. 100Mbps akıllı sınırsız kullanıcısıyım, hiç hız kaybı yaşamadım.
  • kablonet gecin fiyatlar daha uygun
  • MNC78 M kullanıcısına yanıt
    Kablonete geçen hafta başvuruda bulundum ancak stok problemin den dolayı 1 haftadır beklemekteyim. bu hafta içi problem çözülmes ise tekrardan Superonline geçiş yapacağım.
  • forumda özlü bir söz vardır, sorun yaşamak istemeyen kişilere söylenir, altyapı sahibi kimse hizmeti ondan alın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle haklısın hocam. Kablonet 100 mbps internet aldık birine. 96 mbps görüyoruz ping 3-4 seviyelerinde upload da 4-4.5 arası zaten sözleşmede de 5 mbps upload diyor. Fiyatıda 100 lira bizim burda olsa gözüm kapalı alırım ama fiber bile yok adsl devam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.