Şimdi Ara

KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6 senelik " ttnet 16 mbit download 0.5 mbit uploud" internetten " kablonet 50 mbit download 4 mbit uploud internete " geçiş yaptığım için ve ttnet henüz kapamadığım için ayrıntılı bir test yapıp sizlerle paylaşmak istedim.aklında soru işareti olanlar için

    1.samsun da ikamet ediyorum. Testleri samsun -ankara , samsun-düsseldorf , samsun sanfrancisco olrak yaptım.Aynı serverler.

    2. donanımhaberforum ve google pinglerini test ettim.

    3.counterstrike oyununu test ettim.ping önemli olduğu için

    ------------------

     KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !! KABLONET - TTNET ADSL AYRINTILI KARŞILAŞTIRMASI !![album][/album]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 25 Ocak 2016; 17:58:57 >







  • Gayet iyi hayırlı olsun uydunet bazı kişilerde sorun yaratıyor ama coğu kişi gayet memnun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunlarda ping yüksek ve sürekli kopma yaşanıyor deniyor sizde bir sıkıntı oldu mu? Yakında bende Uydunet bağlatma düşüncesindeyim de endişelerim var. Birde modemi çok kötü hiçbir yerde çekmiyor evin içinde falan diyorlar doğru mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet 50 Mbit ve 4 Mbit upload olanını kullanıyorum, Twitch yayıncısı olduğum için uyduneti seçmiştim HD ve Full HD canlı yayınlarda ihtiyaç duyduğumdan. Hiçbir sorunu yok. Beraberinde gelen modem de hiçbir sıkıntı yaratmıyor. Fakat bazı eski pc sistemlerinde WiFi şifrelemesinde Wpa ve WPA2 kodlamaları arasında sıkıntı olabiliyor. Bu da genel bir sorun yani şifreleme için WPA seçerseniz eski cihazlarda bağlanmama sorunu yaşanmasını da önlemiş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vTeck kullanıcısına yanıt
    tam tersi modem antensiz olmasına rağmen mükemmel.oyunlarda kopma ping sıkintisı yol.alalı 3 gün oldu test ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L.o.T.u.S

    tam tersi modem antensiz olmasına rağmen mükemmel.oyunlarda kopma ping sıkintisı yol.alalı 3 gün oldu test ediyorum.

    Teşekkür ederim hocam, işte duymak istediğim cevap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır Superonline kullanıyorum, yakında taahhüdüm de bitecek. Uydunet'e geçeyim dedim ama yanında modem satmaları çok saçma. TTnet'le hemen hemen aynı fiyata geliyor.

    Uydunet'in şu anki kampanyası: 50 GB sınırsız internet 46 tl. Ha yanında teledünya temel paket ve vizoon diye dandik filmlerin olduğu paket var. İkisine de ihtiyacım yok. Zaten Digiturk kullanıyorum. Onu geç.

    Artı bir de bana aylık 6 tl'ye modem satacak? 12*6=72 TL de oradan.

    Eee zaten TTnet'in kamu tarifesi her şey dahil aylık 55 TL. Yani ilk yıl modem ücretini düşünürsek hemen hemen aynı. İkinci yıl 10 tl oluyor ki diğer konuda sattıkları modemin bir süre sonra teknolojik gelişmeler (!) sebebiyle değiştirilmesi gerektiği, ttnet'in altyapı güncellemelerine ayak uyduramadığı yazıyor.

    Kısaca, ikisini de hiç kullanmadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Belki de bir şeyleri kaçıyorum farkında olmadan.

    Oyun falan oynamıyorum, yalnızca internet, film falan o kadar. Sınırsız internet istiyorum. Bir de 3 5 ay sonra yok modem kaldırmıyor, yeniden başka modem satın alın vb. gibi saçmalıklar istemiyorum.

    Tavsiyeniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 25 Ocak 2016; 14:15:20 >




  • Uydunet de performans tamamen bulunduğunuz bölgeye bağlı bir faktör... Az nufuslu az aboneli bir yerde ikamet ediyorsanız gayet güzel pingler elde edebilirsiniz... Özellikle akşam saat 10 dan sonra pingler artabilir...
  • vectrac kullanıcısına yanıt
    Aslında anladığım senin için hız önemli değil. Dolayısıyla 16 mbit adsl sana zaten uygun gibi geliyor bu bağlamda.ttnet yada dsmart net olarak abone olabilirsin.

    Ama cümlenin sonunda "sınırsız" internet isterim demişsin. sınırsız benim için adil kullanım kotasına takılmayan demk oluyor. 50 gb bu durumda çok az.

    adil kullanım kotası konusunda ya uydunet diyeceksin yada superonline fiber.uydunette uykuyok tarifesine üye olup 12 de sabah 9 a kadar kotaya takılmayan indirmeler yapacaksın.

    superonline da ise gece kuşu tarifesine abone olup 12 sabah 6 arası indireceksin.oyun yani ping derdin yoksa (aslında çok farklı değiller superonline biraz daha iyi olabilir) uydunete takılıcaksın.

    Ama dersen beni yanlış anladın ben indir falan yapmam 50 gb akk bena yeter.hız zaten 16 neyime yetmez.TTnete yada dsmart nete gidip ADSL 16 mbit 50 gb AKK tarifeye geçiyorsun
  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum, bire bir doğru anlamışsın. Sınırsız derken, aylık 6 gb, 12 gb kotalı olanlardan olmasın anlamında. 50 gb yeter, sonrasında akk'ya takılsa bile önemli değil. 50 gb'ı geçeceğimi bile sanmıyorum.

    Son cümlene göre, yani 16 hız, 50 gb olarak düşünürsek, uydunet, ttnet'e göre çok da avantajlı olmadığına sen de katılıyorsun değil mi?

    Hayır ben yıllardır değiştirmedim superonline'ı. Adres değişikliği nedeniyle fiber altyapısı olmayan yerde oturacağım. Modemin parayla satılması çok garip geldi. Digiturk gibi ölücü bir kurum bile decoderleri parayla satmayıp, taahhüt sonunda alıyor. Bunların yaptığı çok saçma geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 25 Ocak 2016; 14:39:11 >
  • vectrac kullanıcısına yanıt
    hocam sen onlara bulaşmadam 16 mbit 50 gb akk al.Ama ttnete hemen bakma.dsmart net te bak.hep bir tık ucuzlar.aynı altyapıyı kullanıyorlar.ttnet ile tıpatıp aynı.ben 6 senelik dsmart netten uydunete geçtim.geçme nedenim hız.50 mbit
  • Uydunet dediginiz Turk Telekom altyapisinda da TTNET ADSL dediginiz Dogan TV DSmart net gibi duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    uydunetle kabloneti kasdediyorum.

    dsmart net , ttnet gibi adsl hizmeti veriyor.16 mbit oradan alınabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.