Şimdi Ara

KabloNet hakında bilgi ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben kablo net alacağım ama tam olarak nasıl bir sistem oldugunu bilmiyorum bana biraz anlatırmısın Kablonetteyken telefonum kesilecekmi ve kablo net icin herhangi bir modem almam gerekiyor mu?56k ile baglanabilirmiyim download/upload hızları ne kadar olur? Simdiden tesekurler



  • bence kablonet alma,adsl al. Millet bıraktı kabloyu pahalı olduğu için. Aman uzak dur derim.Ayrıca sorunlu bir sistem genelde upstream deli gibi artıyor,ayda bir tamire geliyordu servis.
  • bence de kablo alma ben de adslye gecıcem
  • bence adsl de alma Uydu al
  • arkadaslar sizden bilgi istemiş lütfen bilgi veriseniz ii olur tavsiyeleri sona bırakalım:)
    benim b,ilgim olsa hemen yazıcam ama bende merak ediyorum ..
  • bende kablo-net kullanıyorum .sözleşmem bitince adsl ye geçicem..
    kablonet telefon hattını meşgul etmiyo ... modem de kendi modemleri netmaster...
    ama ben 128 hızla bağlanıyorum toplam 51 ytl veriyorum.... adsl kullananlar 256 hızla bağlanıyolar ve 49ytl veriyolar..
    fark burada işte hem pahalı hem yavaş...
    benden sana tavsiye kabloneti hiç düşünme adsl den bağlan.....
  • dostum kablonun telefonla alakası yok.kablo tv tahsis ettiriyorsun adamlar gelip bağlıyorlar modemini takıyon bağlanıyon.bu aralar kablo tv tahsis ücretini 21.5 ytl ye çekmişler ama aylık ücret adsl de pahalı galiba
  • 256 adsl den daha yavaş, ancak normal bi ev kullanıcısı için farketmez ben kablonet kullanıyorum ve memnunum adsl ye geçmek istemiyorum çünkü sorun istemiyorum 6 aydır kablonet kullanıyorum 1 kere bile problem yaşamadım, yaşamış olsam bile arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla 1-2 saat içinde gelip çözüyolar... ayrıca yavaş diyolar da ben her gece e-mule adlı programdan bir divx veya 1cd oyun veya kaçırdığım bir dizinin bölümünü indiriyorum..bazı paylaşım programları mesela e-mule kablonet de daha düzgün çalışıyo çünkü kabloınet in çalışma mantığı farklı... eskiden kablonet yavaştı çünkü aynı mahallede başka biri kullansa senin hızın etkileniyodu ama artık kablonet kullanan kalmadığı için çok hızlı ve çok rahat kullanıyoruz




  • saolun net master denlen sey icin ek bir ucret varmıdır? birde bende kablolu var
  • 2. elde yaz kablo modem arıyom diye bi sürü mesaj gelir ztn

    bulunduğun bölgede kablo internet varmı araştırdınmı. Bu arada aracı firmada bakım parası fln alıyosa bence hiç alma adsl al direk.
  • benim bölgemde ultratvnet var gayet memnunum 128 kablo yeri gelio 256adsli acik farkla gözükür bir şekilde geçiyor ve oyunlarda ping olarak adslden kat kat daha iyi. su an 256 kablodaim hertürlü ihtiyacimi karsiliyo yavaslik söz konusu deil. 1024 adsl arkadaşım var hergün küfür ediyo adslye. adsl şanslı bölgedeysen yerine göre iyi oluor.
  • Kablonet her zaman ADSL'den iyidir. Biraz daha pahalıdır ama sorunsuz bir bağlantıdır. (Ki aslında evinde KabloTV varsa ADSL ile aynı paraya geliyor.) Zaten 256 kablonun ping'leri 1024'ten bile daha iyi olabiliyor. Yani oyunlar için muhteşem. Download için de muhteşem çünkü sürekli artan azalan DL hızları yok, stabil hızlar...

    Ama tek bir eksi yönünün olduğunu söyleyebilirim, 1 Mbit desteği yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RiqeL

    benim bölgemde ultratvnet var gayet memnunum 128 kablo yeri gelio 256adsli acik farkla gözükür bir şekilde geçiyor ve oyunlarda ping olarak adslden kat kat daha iyi. su an 256 kablodaim hertürlü ihtiyacimi karsiliyo yavaslik söz konusu deil. 1024 adsl arkadaşım var hergün küfür ediyo adslye. adsl şanslı bölgedeysen yerine göre iyi oluor.


    sanane.com zamanı utv pinglerinden herkes şikayetçiydi düzelmiş demekki :)

    Şimdi şöyle bir durum var. Kablo net kullanan bi çok arkadaşım var özellikle şikayet ettikleri konu (yurt dışı half life modu cs , ns oynuyoruz) adsl ler 256 k oldukdan sonra pinglerinde acayip artış olduğu. Bakıyorum serverda 1 senedir 95 - 100 ping alan kişiler 150 - 180 lere (adsl gibi) fırlamış.




  • evde kablo işte adsl kullanıyorum.adslde hababam kopmalar oluyor ama kablonette öyle bir sorun yaşamıyorum.sonuçta daha eski ve oturmuş bir altyapısı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.