Şimdi Ara

Kablonet 100Mbps kadar Akıllı Sınırsız İnternet + Üst TV + Altın Sinema 76TL - Mevcut Üyelere (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
30
Favori
82.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kablonet in altyapısı malesef oturduğum bölgede yok, bu adsl belasından kurtulmak istiyorum. uydu net olur 4g internet olur uygun varmı sağlam hizmet veren?
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yumruyen

    24 mbps sınırsız, modem ile tv kutusu kendimin 47 ödüyordum, şubatta bitiyor taahhüt. bu fiyat civarlarinda tarife kalmamis galiba. en ucuz olsa 65 olacak sanki.
    benim de aynı şekilde mart ayında bitiyor taahhütüm.. 75 tl lik pakete geçmeyi düşünüyorum ben de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caq0 -- 17 Ocak 2020; 7:14:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caq0

    benim de aynı şekilde mart ayında bitiyor taahhütüm.. 75 tl lik pakete geçmeyi düşünüyorum ben de.

    Alıntıları Göster
    75 TL hangi paket acaba? Bu paket 95 oldu sanırım
  • juve212 J kullanıcısına yanıt
    ''https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,652,eglenceli-kampanya'' 24 ay taahhütle 71 tl
  • caq0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • ben yıllardır 100mbit kullanıyorum önceden bir yerden sonra 25mbit'e düşüyordu sonra o tarifeyi 140 lira yaptılar tv üst paket sinema alıcı yok.100gb 100mbit kullandım 2 sene 68 lira.geçenlerde aradılar üst paket bütün tv kanalları açık sinemalar dahil ve alıcı var 250gb 100mbit teklif ettiler 74 lira.kota bitince duruyor hızı düşmüyor ama 100gb'yi 20 liraya alabiliyorsunuz netten.engelli tarife.
  • 76 TL olan fatura 79 TL olmuş. Yılbaşından sonra gelen fatura 3 TL zamlıydı sebebini anlayamadım herkestemi durum böyle ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alias57 kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı soruyu bende sordum çıt yok kimsede apartmanın giriş kısmına tt net çok yakında geliyor tüm hazırlıklar tamam şeklinde bir yazı asılalı 6 ayı geçti hala altyapı gelecek arıyorum talep var mı apartmanda diyor görevli yani talebe göre altyapı yapacaklar benim taahhüt dondu 6 ay oldu hatta 7 baktım herkes turkcell süperbox a geçmiş apartmanda başının çaresine bakmış ama en düşük 130 TL fatura var birde şehrin göbeğinde oturuyorum. Karşımda kocaman okul var ne denir ki talebe göre altyapı yapacaklarmış gora filminde cem yılmaz hani biraz üç kağıtçı esnaf rolünde ya benim gözümde tt net de öyle tam bir üç kağıtçı her an yan yattı çamura battı diyebilecek kendini kurnaz sanan esnaf rolünde kimse kusura bakmasın (tabi sözüm böyle olan esnaflara dürüst kişilere sözümüz yok her yerde 3-5 esnaf bulunur böyle) altyapı bağlasalar da artık onlardan hizmet almayacağım inşallah iflas ederler sahneye yeni yeni aktörler çıkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Niye gelmiyor benim olduğum yere hizmet.30 sene önceki ankastre duruyor hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 100mbit AST'de hız 25'e düşüyor deniliyor. Peki 7-12 arası 25 mbit üstü gelen oluyor mu? Mesela speedtest yaptığınızda 40-50mbit gören var mı?
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    40-50 değil ama 25-30 bandında değişiyor.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    24 kusur 7 - 12 arasinda diger zamanlar 97.9 falan mobil olcumle aldigim sonuc.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dezenfekte39

    40-50 değil ama 25-30 bandında değişiyor.
    Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım 250GB kotalı+uyku yok seçeceğim. 25lerde geziniyorsa az kalıyor.
  • 2 Hafta sonra sözleşmem bitiyor kabloluda aradılar 25mb hız 6 tane sinema paketi 2 yıl taahhüt 75 TL fiyat verdiler en uygunmuş mevcut paketim 16 mb hız sinema kanalı yok 56 TL'ydi şuanda zamanında 76 TL'ye 100 mb hıza geçmediğime pişman oldum
  • Arkadaşlar 16 Mb internet kullanıyordum + kablotv + kiralık modem + kiralık receiver toplam 56 TL ödüyordum taahhüt bitti 2 hafta önce aradılar en uygun olarak akıllı fiber 25 mb hız akşam 19:00 - 24:00 arası 10 mb e düşüyormuş + 6 sinema kanalı + kiralık cihazlarım toplam 75 TL pakete taahüt yaptılar telefondan haberim yoktu 50 dakika da dakika kullanımı vermişler birde akşam hızın düştüğünü bildirmediler. Önceden sabah akşam fark etmeksizin hızım 16 mb ti çalıştığımdan dolayı da genelde akşam kullanıyorum 10 mb hız kötü oluyor aynı durumu yaşayan önerebileceğiniz bir paket var mı?
  • arkadşlar bu tarifeyi kullanan birisi olarak kismi memnun oluyor insan evet 100 mbit hız 00:00 dan 19:00 arası hız alıyorsunuz. 19:00 - 24:00 a kadar 25 mbit. ancak İPTV kullanan birisi olarak bu düşmede sorun yaşıyorum. teknik personeli evime kadar çağırdım. konuyu bizzat uygulamalı gösterdim. tukcell hattımla hotspot açıp sppedtestte 15bit hızlarda donmasız sıkıntısız İPTV sorunsuz şekilde izlerken. Kablonet 25mbitte sürekli donuyor bizzat gösterdim. adamlarda şaşırdılar. coronadan dolayı şuan maçlar izliyemiyoruz. 100 mbitte sorun yok İPTV bunu söyleyim. hız düşünce sorun oluyor ancak 15 mbit internetle izlenmesi gereken yayın 25 mbitte izlenmiyor. bu tecrübemi sizlerle paylaştım. bu kötü tecrübeyi ben yaşıyorum sizler yaşamayın diye anlattım. şunuda söyleyim superonline 35mbit fiber limitsiz paketi vardı 99 TL di sanırım ona geçmediğime pişmanım bu yaşadığım olumsuz sebepten dolayı.
  • saat 19-24 arası hız düşmesi çok etkiliyor mu?

    ve ne kadar hız veriyor mesela 100mbpa saatlerinde 4-5 vermek gibi bir şey yapar mı ?
  • Merhaba arkadaşlar. şuan oturduğum yerde turknet kullanıyorum memnunum hiç sorun yaşamadım fakat yakın zamanda farklı bir yere taşınacağım.Taşınacağım yerde alt yapı olarak sadece kablonet var.Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Kopma problemleri yaşıyor musunuz wifi çekim alanu dar olduğunu söyleniyor bu doğru mu birde 100 mb akıllı sınırsız tarifeyi düşünüyorum 19:00-24:00 arası 25 mb e düşüyor hız bu düşüş çok problem yaratıyor mu öyle online oyun oynamayn birisi değiliz netflix sosyal medya v.s. olarak kullanıyoruz interneti. Kullanacağım lokasyon Bursa Osmangazi Hamitler mahallesi. Ayrıca tv yayınlarıda iyimidir? Şimdiden çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar binada altyapı vardı bağlattık fakat verdıkerı modem wifi çekim gücü rezalet 5 metredden fazla çekmiyor ve evde kullanmak mümkün değil bu konu hakkında şikayetler gördüm bunu nasıl çözebiliriz forumda yetkili yokmu
  • Romemo R kullanıcısına yanıt
    hocam siz yazalı baya olmuş ama ben kendi deneyimlerime göre cevap veriyim.3 yıldır kablonet kullanıyorum önceleri nerdeyse hiç kopma sorunu yoktu fakat şu ara çok sık kopma sorunu yaşıyorum.çekim alanı dar ne yazık ki.ben de 100 mb akıllı sınırsız tarife kullanıyorum hız düşüşüne de şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.tv yayınları genel olarak fena değil fakat zaman zaman donma oluyor ama genel olarak şu an alabileceğiniz en iyi hizmeti bana göre kablonet den alırsınız hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.