Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2098. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.175
Cevap
275
Favori
3.121.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20962097209820992100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engineer.man

    Benim bu ay ile birlikte 9 ay var, muhtemelen geçiş yapamam. Satış noktası önünden falan geçersem sorarım artık.


    S Sport ve S Sport 2 üst pakete eklense 10 saniye bile düşünmeden yan odayı üst pakete yüksekteceğimde eklenmedi bir türlü.


    Ana oda da üst paket var ama 322,314,306 Mhz frekanslarında benim eklendiğinden beri sinyal yok. Neden kaynaklı olduğunu da bulamadım hâlâ.


    Zaman zaman yaşadığım bir olayı yazayım, bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Birisi mutfakta(next cihaz/Ana oda) birisi salonda(neta cihaz/yan oda) var. Next cihazda zaman zaman kanallarda donma bozulma vs. gibi sıkıntılar yaşanıyor ama aynı anda neta cihazda kontrol ettiğimde herhangi bir sorun bulunmuyor. Neden kaynaklanıyor anlamadım doğrusu.


    Düzelip düzenmeyeceğini bilemediğim içinde next cihazı değiştiremiyorum.

    9 ay uzun bir süre.Benim iki abonelik arasında yaklaşık iki buçuk ay süre olduğu için aynı anda uzatmayı düşünüyorum.23 Kasım'da uzatırsam da bu süre bir buçuk ay gibi oluyor.


    S Sport kanallarını da hem ana hem de yan odaya ekletmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim.İkisinin toplamı 20 TL ediyor (24 Ay)

    Yan oda için % 50 indirim olsa yine bir derece o da yok.Sinema kanalları bile yeni abone olana da yan oda alana da aynı fiyat.


    Yan oda aboneleri için bir güzellik düşünmeliler.Buradan duyuralım...


    Beklentim yeni yılda S Sport kanallarının Üst Pakete eklenmesi yönünde umarım gerçekleşir ya da 9,90 TL lik fiyatın 5,99 TL olarak güncellenmesi.

    Böylece Üst Pakete zam yapılmayıp, isteyenler için Spor paketi alma imkanı doğmuş olur diye düşünüyorum.Bunu da yetkililere duyuralım...


    Bende daha önce Next cihaz kullandım ama böyle bir şeyle karşılaşmadım,sadece bir ara modülünde bazı frekanslarda sinyal alınamıyordu bunun için epey uğraştım.O ara bayrama denk geldi,Türksat Kablo tüm şifreleri kaldırdı yayınlar geldi,yeniden şifrelenince de yayınlar kesilmedi ve düzeldi.


    Kutuyu fabrika ayarlarına döndürdünüz mü? Muhtemelen yapmışsınızdır ama yinede sorayım.


    Kutuların yerlerini değiştirin, kablo bağlantılarını kontrol edin,kolay sıkmalı konnektörlerden kullanın.


    *Viasat Nature HD kanalında Yalova'da yayın yok,siyah ekran çıkıyor.EPG bllgileri mevcut.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 3 Ekim 2020; 0:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test kanalları yayınlarına devam ediyor. Farklı frekanstan yayınların aktarılması için bir test denemesi de olabilir. Yeni kanalda olabilir.


    Viasat Nature'un 24 saat yayın yapacak olması da iyi oldu. BBC belgeselleri yayınlıyor. Kanal kapandığı için içerik sınırlıydı. BBC belgeselleri için BBC Earth HD'in kendisinin gelmesi daha iyi olur. Maliyet düşünülüyorsa da Trace Sports&Stars ve Chasse&Peche yerine Love Nature ve Epic Drama kanallarını düşünebilirler. Üst pakette eksiklik var, BBC Earth ve BBC First kanalları getirilmeli. Discovery'e ait ID ve Animal Planet kanallarının umarım Türkiye yayınları sona ermez de sona erirse yerine kanal getirmeleri kesinlikle gerekiyor. Fox Sports ve Nat Geo People'ın Türkiye yayınları sona erdi,yerine kanal gelmedi. Analog dönemi yer sorunu nedeniyle zorunluluktu da dönüşümlü yayınların olması iyi olmuyor.

  • Şimdi hangi kanallar eklendi ben bu sabaha yakın tüm yayınlar kesildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt

    Bende o durumlardan muzdaribim. Yan oda dediğiniz gibi %50 indirimli olmalı. Premium Spor 4.99₺, Altın Sinema 9.99₺ olursa yan oda üyeleri de rağbet eder. Daha çok kazanç olur.


    Açıkçası kanallar üst pakete eklensin üst pakete 49.99₺ vermeye razıyım, dediğim gibi kutudaki sinyal probleminden dolayı ne kadar izleyebilirim orası muamma.


    Son 3 frekans eklenene kadar bende de herhangi bir sorun olmadıydı. Yan oda üyeliği için kuruluma geldiğinde servis sordum cihazdan olabilir dediler ama forumda sordum başka kutularda sorun olmadığını öğrendim.


    Çok kez döndürdüm ama işe yaramadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

    ID ve Animal Planet Türkiye pazarından çıkmayacak kesin bilgidir.


    Diğer Discovery kanalları* da eklenirse 10 numara 5 yıldız olur.


    *Discovery Showcase, DTX, Travel Channel, Food Network.

  • engineer.man E kullanıcısına yanıt

    Ben sabah itibariyle yayınlar kesildi.

    Dostum şimdi hangi kanallar eklendi ve ya eklenecek.

    Beklenen kanal var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt

    DMax ve TLC kanalları daha çok kişinin Discovery içeriklerini izlemesini sağladı. Ücretsiz yayınları da izleniyor. Showcase'in yeniden başlaması pek olası gözükmüyor. DTX içerikleri de DMax kanalında var. Mevcut kanallar gitmesin de Discovery grubuna ait yeni kanal gelmesi zor görünüyor. İsterlerse Travel Channel ve Food Network DMax ve TLC gibi ücretsiz yayına başlarsa onlarda izlenen kanallar olurlar. Bu konuda ücretsiz yayınlar sınırlı olduğundan kanallar izleniyor.

  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    Gece yazdığımdan farklı bir durum olmadı forumdaş. Çift yayın yapan History&Nature kanalları ayrılacak fakat değişim henüz gerçekleşmedi.

  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Bugece olurmu değişiklik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

    DMAX ve TLC'yi takip etmediğim için içerikleri pek bilmiyordum, şimdi hangi kanal içerikleri olduğunu öğrendim. Özellikle Travel Channel kanalını ekleyen diğerlerine göre fark atar. Bizde RTG var fakat SD yayın.

  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    Gece olabilir hatta gün içinde de olabilir.

  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Şimdi arkadaşimdayım kanal sayısı 190 gösteriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serdar _ayberk dostum kesinleşen kanallar belli oldumu? Ve ne zaman eklenme olacak şebekeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    Ben S Sport+'tayım kaç kanal var takip edemiyorum.

  • weise kullanıcısına yanıt

    S Sport'lar ekleneli çok oldu. KABLO TV   [ANA KONU]  Şaka bir yana üst pakete eklenme konusunda bir gelişme bekliyorsanız sene sonunu beklemek lazım çünkü yakın zamanda paket fiyatında indirime gidildi, ben yakın zamanda bir gelişme beklemiyorum. İlk defa o kadar çok yanılmak istiyorum ki anlatamam.

  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    Forumdaş Viasat History ve Viasat Nature dışında şu aşamada eklenecek kanal bekleme. Eklenecek kanal olduğunda @aesenel forumdaş bilgilendirir bizi.

  • @engineer.man Russian Travel Guide SD yayın yapıyor da Viasat Explore ve Animaux'dan görüntü kalitesi iyi. Bazı HD yayın yapan kanallardan da iyi. HD'si gelse yine de iyi olur.


    @Max Kruse @weise Viasat Nature HD, Viasat History HD kanallarının ayrılması gelecek kanal konusunda bir bilgi yok. Test kanalları da aynı şekilde yayınlarına devam ediyor. Platformda Viasat Nature HD ile birlikte 187 kanal olmuş. Ankara'da 3 yayın olmayan test kanalı,2 yayını olan test kanalı var. Toplam 192 kanal var. Ankara'da olmasa da ile özel yayın yapan kanallar var. İstanbul'da Bizim Ev Tv var. Başka kanal var mı bilmiyorum. Sayılar o nedenle değişiyor.

  • 5 senedir kanal manal eklendigi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni eve geldim Degişen bir şey yok. BeİN spor kanalları yarı yarıya alında .fazla talep olmadı. S sport kanalları faiş fiyatta kimse almayınca 10 tl ye kadar düştü. BeİN kanallarını gerireceklerine istenilen kanalları getirselerdi ya.
    En Azından kanal eklenmiş olurdu ve herkez izlerdi. 5 Sene oldu bu platformda hiç Kaliteli bir iş çıkmadı. Ve 5 sene Boş geçti ve boyle devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal ekli ama bende de yayın yok İstanbul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20962097209820992100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.