Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2013. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.163
Cevap
275
Favori
3.120.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20112012201320142015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Analog KabloTv C 09 dan yayın yapan Nat.Geo. kanalına Türkçe dublaj yeniden eklendi.

    Buraya yazınca düzelttiler ve sosyal medya aracılığı ile de bilgi verip, kanalı kontrol etmem istendi.Az önce kontrol ettim sorun giderilmiş.

    Emeği geçen yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mnihatgokcek M kullanıcısına yanıt
    Türksat geç kalmadan bu adımları atar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    SD yayında Türkçe ve İngilizce seçenekleri vardı. Analog yayına Türkçe dili vereceklerine İngilizce dil seçeneğini vermişler. Dijitalde Nat Geo SD kanalını İngilizce seçeneğini seçerseniz aynısı ile karşılaşacaktınız. Reklamlar Türkçe,programlar İngilizce olacaktı. Düzeltmelerine sevindim. Sorun yayın merkezinden kaynaklanmış. Sosyal medyadan iletirken iletişim sorunu yaşanabiliyor.

    ON6 TV'yi kanal listesinden çıkarılmadan önce sorduğumda sorunun kanaldan kaynaklandığı söylenmişti. Yakında ya yeniden yayınlarına başlar ya da web sitesinden de çıkarırlar, Kablo TV'deki yayını sona erer.
  • Yer açılması için hem HD hem SD yayın yapan kanalların SD'lerini çıkarmaları ya da analog kısımdan kanal çıkarmaları gerekiyor.

    SD yayın yapan ücretli Viasat explore,Animaux gibi kanalların da SD2lerinin yerine HD'lerinin getirilmesi gerekiyor. Haber kanalları,ulusal kanallar HD yayın yaparken ücretli kanalların HD yayınlarının olması gerekiyor.
  • DİGİTÜRK ''te TV5 Monde HD YAYINA geçti.

    Kablo tv TV5 monde HD YAYINA geçtimi.☺️☺️☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Evet,916.sırada yayın yapan Nat.Geo.SD kanalında dil seçeneği var.Onu denemiştim yazdığınız gibi.Yanlış dil seçenekli kanalı yayına vermişler.Buraya yazmasam düzeltileceği de yoktu...

    ON6 TV için devam eder diye düşünüyorum ama ekonomik nedenleri bahane ederek çıkabilir de medya dünyası zor günlerden geçiyor kapanan kanallar ve işten çıkartmalar had safhada.
    Bilgilendirme için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 13 Şubat 2020; 16:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Ben de ekonomik nedenle kanalın ayrıldığını düşünmüştüm. Bilgiye dayanmadığı için yazmak istemedim. Kanal listesinden çıkarılmadan önce sorduğumda cevapta kanaldan kaynaklandığı söylenmişti.

    Buraya yazdığınız iyi oldu. Düzeltilmesini sağlamış oldunuz. Arızanın iletilmesine katkısı olanlara da teşekkürler. Sosyal medyadan yazdığınızda yayın merkezine iletselerdi buraya yazmanıza gerek kalmayacaktı. Okuyup gerekli yerlere ileten de oluyor, mesajınızı okumadan cevap yazanlar da olabiliyor.

    @weise Kablo TV'de TV5 Monde SD olarak yayınlarına devam ediyor.
  • ---ÇÖZDÜLDÜ---
    Sorunun kaynağı KASPERSKY

    KabloWEBTV 'den hiçbir şey izleyemiyorum , videolar açılmıyor hatta önizleme resimleri bile yüklenmiyor bu sorun için ne yapabilirim ?
    İzlemek için play tuşuna bastığımda sonsuz yükleem ekranı giriyor açılmıyor

    KABLO TV   [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral1071 -- 13 Şubat 2020; 23:9:7 >
  • arkadaşlar turk telekom belasından kurtulmaya az kaldı. eskiden superonline ve tv+ kullanıyordum. i-kutu ile ilgili bilgi çok sınırlı internette. zamanı olupta kısaca tv+ ile kıyaslayabilecek birisi var mı? şimdiden çok teşekkürler.
  • Mission: İmpossible - Fallout (2018-Paramount) / Görevimiz Tehlike 6: Yansımalar

    8 Mart Pazar 22:00'de Sinema TV'de
  • Geçenlerde nette Hürriyet gazetesindeki eski bir köşe yazısına denk geldim. O zamanlar Analog Kablo TV'ye kanal eklemek ne kadar sıkıntılıymış. MTV ve VH1' i ite kaka zar zor ekleyebilmişler.

    KABLO TV   [ANA KONU]


    Digitürk'te yayın yapan MCM TOP, MTV Hits, MTV Live, VH1 kanallarını ekleyeceklerini hiç zannetmiyorum.

    Şunu fark ettim; TRACE URBAN kanalının hangi versyonu iletiliyor bilemiyorum ama (arap versiyonu olabilir), bazı kliplerde bazı görüntüler blurlanıyor. Onun için de bu zaman kadar Kablo TV'de yayın yapabiliyor. Yoksa çoktan çıkartılmıştı. MCM TOP, MTV Hits, VH1 kanallarının bu tarz blurlamalı versiyonu yoksa eklenmesi imkansız. Bana göre yabancı müzik kanallarının eklenmemesinin tek sebebi içerikleri. Müzik kanallarının içeriği bile sakıncalı bulunuyor sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Geçmişte analog yayın için kullanılabilecek frekansın az olmasından kaynaklanıyor. TRT 3,TRT4 kapandığında VH1,TVE gibi kanallar yayın yapıyordu. Uluslararası tematik kanallardan daha çok uluslararası genel ve haber kanallarına öncelik verilmesinden kaynaklanıyor olabilir. Ankara,İstanbul gibi illerde kullanılan frekans daha sınırlıydı. Diğer illerde daha çok kanal yayın yapıyordu. Kurulan analog sistem ile alakalı olabilir. Ankara,İstanbul'da Kablo TV yayını daha önce başladı.

    Müzik kanalları konusunda adım atılmıyor. Uydudan ücretsiz yayın yapan Power ve NR1 grubu kanalları da gitti. Power grubu radyoları yeniden eklenince televizyon kanallarının da geleceğini düşünmüştüm. Kanallar eklenmedi. Kanalların eklenmemesi içerik ile alakalı olmayabilir. Digitürk dışında diğer platformlarda ücretsiz müzik kanalları açısından bizden içerikleri daha çok da onlarda da müzik kanalı eksikliği var. Söylediğiniz kanallardan MCM Top dışındaki kanallar aynı gruba ait. MCM Top'ta yayınladığı ülkelerden mi kaynaklanıyor bilmiyorum, o kanalın da Trace Urban gibi olduğunu okumuştum. Müzik kanallarında çeşitlilikte yok. VH1 tarzında müzik yayını yapan kanal yok. Mezzo tarzında bir kanal yok.
  • Bizim aç platformlar yabancı kanallar icin kanallara ödeme yapıyor, yerli kanallardan para istiyor, Türk kanalları para vermiyor, yabancı kanallarada malum kur artışı nedeniyle para yetmiyor, ayrıca kurumları yöneten zihniyet için bu tarz kanallar birsey ifade etmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara-Balgats semtinde geçen çarşambadan bu yana kabloNet çok sorunlu olmaya başladı.. genel bir sorunmu var?
  • herkes memnun mu ? kişiye özel bir sorun mu acaba
  • Ben gölbaşı'nda bir sorun yaşamıyorum, bir arıza kaydı açın isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender

    herkes memnun mu ? kişiye özel bir sorun mu acaba
    Bende ankara mamaktayim hattim fiber bir ara sorun oldu yukaridaki kutunun icinden bir parca degisti aylardir sorunsiz kullaniyorum sinyal seviyem ve hizim cok iyi ve stabil, bir ariza kaydi birakin eve ekip talep edin ve hatti gozden gecirmelerini talep edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKSAT umutsuz vaka? Ne SD kanalları çıkarıyor nede yeni HD kanallar ekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce servis geldi, Nesmaster Modemin Harika WiFi sinyalı insan sağlıgına zarar verdiği için bır kaç gun once wifi sınyalını yenı bir yazılımla düşürmüşler, ondan bu şekilde wifi ile kötü sonuçlar alıyormusuz.. gercekten böylemi.. yoksa adamlar yapamadılar bişiyler üfürelim diyip gittiler mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender

    az önce servis geldi, Nesmaster Modemin Harika WiFi sinyalı insan sağlıgına zarar verdiği için bır kaç gun once wifi sınyalını yenı bir yazılımla düşürmüşler, ondan bu şekilde wifi ile kötü sonuçlar alıyormusuz.. gercekten böylemi.. yoksa adamlar yapamadılar bişiyler üfürelim diyip gittiler mi ?
    Kablonet konusuna biraz göz gezdirin cevabı kendiniz bulacaksınız.
    https://forum.donanimhaber.com/kablonet-ana-konu--6788284
  • 
Sayfa: önceki 20112012201320142015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.