Şimdi Ara

Kablo Net hizmet sunamamasına rağmen taahhüdü iptal etmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiber internet ve Kablo TV hizmeti almış olduğum TÜRKSAT Kablo firmasını taşınmam sebebiyle yeni adresime nakil edilmesi için 28.06.2022 tarihinde 11.48'de aradım. Telefondaki firma yetkilisi, yeni adresimde altyapı olmaması sebebiyle Kablo TV hizmeti veremeyeceklerini, interneti nakil ettirmem halinde ise yine altyapı sebebiyle fiber internet kullanamayacağımı söyledi.

    Ben aynı hizmeti almak istediğimi, aksi takdirde sözleşmemin iptalini talep ettiğimi ilettim. Firma yetkilisi ise taahhüt süremin 15.07.2023'te biteceğini, iptal etmem halinde 1100 küsur TL'lik cayma bedelini ödemem gerektiğini bildirdi. Yeni adresimde Kablo TV ve fiber internet hizmeti sunamadıkları için, yalnızca ADSL internet hizmeti almam halinde sürecin nasıl olacağını sorduğumda ise bunun için farklı bir ücret üzerinden 24 aylık yeni bir taahhüt vermem gerektiği söylendi.

    İptal etmek istediğimde "taahhüdünüz var, cayma bedeli ödenmeden bunu gerçekleştiremeyiz." denilirken; kullanmaya devam etmem halinde sanki taahhüdüm yokmuş gibi yeni bir taahhüt istenmesi ne mantık ne de etik kurallarına sığmaktadır.

    Söz konusu taahhüt tek taraflı ve yalnızca firmanın lehine olan bir taahhüt değildir. Firmaya 24 ay kalma sözü vermem karşılığında firma da bana sözleşmede adı geçen hizmeti sağlayacağını taahhüt etmiş bulunmaktadır. Ancak bulunduğumuz durumda firma, taahhüt etmiş olduğu hizmeti sağlayamamaktadır. Abonelik sözleşmesinin 4.16 ve 4.35'İnci maddelerinde de tam olarak içinde bulunduğum duruma yöneliktir. Bu durumda benim ne yapmam gerekir? Yardım edin ve bu firmadan beni kurtarın.








  • Btk ya şikayet yaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç alır mıyım hocam?

  • Bulunduğun yerde şubesi yok mu?
    Yeni taşındığın yere ikametini aldır.daha sonra ikametgah belgesi ile şubeden yada e devlet üzerinden fesih başvurusunda bulun Cezasız iptal edecekler.
    Dilekçene yeni ikametgah adresimde altyapının olmadığından dolayı iptal ettirmek istiyorum diye belirtebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, yakında aynı sıkıntıyı bende yaşayacağım gibi gözüküyor sizin bu konuda bir tecrübeniz var mı e-devlet üzerinden dediğiniz gibi yaparsak cayma bedeli ödemeden bu işten sıyrılabilir miyiz?

  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    Dilekçeye yeni taşındığım adreste alt yapınız olmadığından aboneliğimi haklı fesih yapmak istiyorum diye yazarsınız.

    Yeni adresin ikametgah bilgilerinizide ekleyin yeterli olacaktır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam ama kablonet'e güvenemediğim için kafam hala karışık forumda ve şikayet sitelerinde aynı durumu yaşayanlar çok hep cayma bedeli çıkarmışlar. Benimde yeni adresimde VDSL var yani hiç olmasa kafam rahat olur ama sonradan burdan vurmasınlar o yüzden sormak istedim aynı işlemi sıkıntısız yapan bir tanıdığınız falan var mı diye yoksa sonradan THH'e kadar gider bu mevzu.

  • davidoff26 kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı yaşamamak için bayiye gidin ben bizzat bayiden yapmıştım .

    e devletten fesih yoktu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.