Şimdi Ara

K750 DEKI SORUNLAR/BUGLAR K750 ALMAK ISTEYENLER MUTLAKA OKUSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar K750 gelir gelmez hemen atlamayin,telefonda bazi problemler var ve firmware update le bile halledilemeyebilen sorunlar bunlar.Bunlardan en büyükleri kamerayla ilgili,kendiminde yasadigi bu sorunda kameranin kapagini aciyorsun 1-2 saniye geciyor ve hooop menüdesin, hicbir sekilde fotograf cekemiyorsun,cok cok sinir bozucu, bir diger sorun kamera simgesinin kendi kendine yok olmasi yani telefonun kamerayi acmayi yarayan dosyayi kendiliginden silmesi.Bunlar benim bildiklerim daha bircok var biraz arastirarak kolayca bulabilirsiniz.Almadan biraz bekleyin derim ve spot almayin (faturaliyi övdügümden yada sevdigimden degil sadece sorun cikarma egilimi oldugundan servislere kovayla para dökmeyin diye bunu söylüyorum) yeni versiyonlulari yada firmware update leri ciksin en azindan.Bence biraz beklemek en iyisi...



  • Arkadasim fotograf cekemiyorsun diyorum su an ben cekemiyorum hard reset yaptim,memory sticke format attim hersey yaptim sonuc ayni.Senin icin fotograf cekmek sorun degilse Nokia 1100 var bak git onu al
  • fotograf cekemiyorsan ve yeni aldiysan git ver geri olsun bitsin ne yaygara yapiyorsun dogubanktan bile almis olsan en kotu yer bile 1 hafta veriyor artik garantiyi git ver geri...
  • wallaben doğubanktan aldım ve bir tane bile sorun yaşamadım. en son firmware yüklü Türkçe menü. Sen biraz şanssızsın galiba.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gren

    k750i topiğnde sorarsan deklanşörün iki kademeli olduğunu anlarsın zaten


    Yoksa olay bu mudur Denklaşörün 2 kademeli olduğunu bilmiyor mu arkadaş ...
  • Deklansör iki kademeli ha? Ben ondan cekemiyorum yani,bravo sorunumu cözdün vala. Ya sizler ne bicim insanlarsiniz ben insanlari bilinclendirmek istiyorum sadece, bu sorunlar sadece benim basima gelmedi,cok insanin basina geldi ve daha cok insanin basina gelecek, ülkemizde garantili telefon alanlar bile servislerde sürünürken spot alipta hepten paranizi cöpe atmayin,su an icin K750 de bazi sorunlar var her telefonda olmasada cogunda var. Siz istediginizi söyleyin ben alalı 1 ay oldu ilkten hersey normaldi,hicbisey yokken cikti bu sorun.Vala istediginizi yapin isterseniz kamyonla alin,benden uyarmasi,söylemesi.

    quote:

    Orjinalden alıntı: gren

    k750i topiğnde sorarsan deklanşörün iki kademeli olduğunu anlarsın zaten
  • http://www.esato.com/archive/t.php/t-95176 ingilizce bileniniz varsa okusun bu linki,gren ve yaygara kopardigimi zanneden rotwheiler okuyun iyice bu linkte yazilanlari.
  • Bir kaç kişinin bu sorunu yaşaması telefonu karalamak için yeterli bir sebep değil bence. Hangi marka hangi modele bakarsan bak, sorun yaşayan insanlar görürsün. Sonuçta bunlar bozulmayacağına dair garanti ile satılmıyor tam tersi bozulma ihtimaline karşı garanti veriliyor. Kameradaki bu sorun tamamen kapakla alakalıdır. Sonuçta kapak ile işletim sistemi bağlantılı. Kapaktaki mekanik bir temassızlık sistemin yanlış algılamasına sebep olabilir. Çözümünün çok zor olacağını sanmıyorum açıkcası. gren 'in dediği gibi K750-W800 topic 'inde bir sürü kişi bu telefonu kullanıyor ve bir kişi bile böyle bir sorun iletmedi. Senin kötü şansın demek ki.
  • ya bakin ezik diycem cok daha agir hakaretler edicem,hakediyosun bunu ya ne kadar basit,cocukca mesajlar yolluyorsun sen.K750 ye saplanmissin ve elestirilmesine dahi tahammülün yok,link veriyorum bakin sirf bende degil bir sürü insanin telefonun problemler var diye adam cocuk akliyla dalga geciyor.Uyariyorum arkadaslar sizi,o k750 topicinde telefonu kullanan kisiler ne zaman aldilar acaba telefonu? Ben 1 aydir kullaniyorum ve tekrar söylüyorum ilk aldigimda benimkinde de en ufak bir problem dahi yoktu,bu aniden ve bir anda oldu.Sevgili saplantili arkadaslar burda telefonu karalamiyorum ama para verecek olan insanlarin da bazi seyleri görmesini istiyorum. Sizler Sony Ericsson'un adamisiniz herhalde ben baska bir anlam cikaramadm bu mesajlardan

    quote:

    Orjinalden alıntı: gren

    iyi akşamlar emrah k750i gerçekten çok iyi 1 numara telefon rakipleri sene sonu anca yakalayabilir en erken k750i yi
    k750i olsa çıksa diye bekliyor herkes her telefonda buglar olabilir tabi ama bu k750i yi herkes sabırsızlıkla bekliyor




  • Önceki mesajlarda da yazdim ama ne zaman bir topic acsam anlama kitligi olanlar mesaj yaziyorlar icine.Bak güzel kardesim telefonu alali 1 ay oldu,1 ay calisan telefon durduk yere bu hatayi verdi yani ilkten anlayamiyorsun bir sorun oldugunu. Sizin gibi kalinkafalilar haric herkes bu sorunlarin farkinda. Sürekli firmware updateleri cikiyor cok kisa araliklarla. Bakin tekrar söylüyorum siz beklemeyin hemen ciktigi gibi alin hatta 100 tane 500 tane alin beni ilgilendirmez ama SIEMENS SX1 in büyük beklentiyle cikip kullanicilari sorunlariyla mahvedip en sonunda piyasadan da toplatildigini da unutmayin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: esarikaya

    Bir kaç kişinin bu sorunu yaşaması telefonu karalamak için yeterli bir sebep değil bence. Hangi marka hangi modele bakarsan bak, sorun yaşayan insanlar görürsün. Sonuçta bunlar bozulmayacağına dair garanti ile satılmıyor tam tersi bozulma ihtimaline karşı garanti veriliyor. Kameradaki bu sorun tamamen kapakla alakalıdır. Sonuçta kapak ile işletim sistemi bağlantılı. Kapaktaki mekanik bir temassızlık sistemin yanlış algılamasına sebep olabilir. Çözümünün çok zor olacağını sanmıyorum açıkcası. gren 'in dediği gibi K750-W800 topic 'inde bir sürü kişi bu telefonu kullanıyor ve bir kişi bile böyle bir sorun iletmedi. Senin kötü şansın demek ki.




  • selam,bende telefonu 1 weya belki biraz daha uzun zamandır kullanıyorum.Yurtdışında ilk çıktığı hafta getirdim.
    Şimdi ne telefon sorunludur nede sorunsuzdur gibi kesin 1 yargıya varmak mantıklı...Sorun her telefonda çıkmaz...Kronik bir sorunsa bu k750i'de tamam.Bende böyle bir sorun yok.Senin sorununla ilgili birkaç şey aklıma geliyor.Elektronik bilgime dayanarak:telefonunu yere düşürdünmü?Weya ani sarsıntı etc..Kamerayla ilgili bir devre, chip gittiyse otomatik olarak menü ü işlemi gereken devreye ulaşamadığı için iptal ediyor olabilir.Yani hardware problemine dayanıyor olabilir.Veya dediğin gibi yazılım problemi olması da mümkün..Kullandığın versiyonu yazarsan belki daha yenisi olup olmadığını söyleyebiliriz. Eğer yazılım problemiyse çözülür diye düşünüyorum. Yeni versiyon henüz çıkmamış olsa bile aynı versiyon telefonun bütün ayarları, içindeki user tarafından ulaşılabilen data'lar orjinal haline getirileceği için yazılımdan kaynaklanan sorunlar çözülür.Bu telefonlarda master reset denilen olay symbian operating system kullanan telefonlardaki gibi değil.Onlarda 1"rom" war yani user tarafından erişilemeyen disk ayrıca"ram"ler var user'ın kullandığı programlar mesajlar notlar aracılığıyla ulaşabildiği ve ayrıca explorer programlarla değişiklik yapabildiği.Ama bu k750i tipi telefonlar öyle değil.Symbian'larda 3,*,kırmızı tuş'a aynı anda basıp telefonu açınca bilgisayarlarda olduğu gibi kendini formatlıyordu.Fabrikadan çıkmış haline geliyordu ama master reset aynı işi yapmıyor bu telefonlarda.Onun için sıfırdan version güncellemesi çözebilir diyorum.Veya eğer yapabiliyorsan SE'nin sayfasında ürün güncelleştirmesi bölümünden telefonun versiyonunu yükle tekrar.Ben henüz başarılı olamadım.Dediğim diğer ihtimale gelelim.Hardware problemiyse kötü tabi.Servislere gereken teknik bilginin gelmesini beklemen gerekecek çünkü sanırım henüz o telefonu tamir edecek bilgiye sahip telefoncu yoktur en azından devre şemasını çözmek anlamında...
    Geçmiş olsun
    Ayrıca K750i'ye toz kondurmayan arkadaşlar,tamam telefonunuzdan memnun olabilirsiniz fiyat/performans oranı çok iyi olabilir özellikleri günümüz için iyi olabilir ama sorun varsa bunu yok saymak mümkün değil.Emrah sayfaya konu olmuş bir şeyden bahsediyor.Öyle olmasa bile kendi başına gelmişBaşlıkta çok yerinde bence.Açıkçası bakarken önemli olarak gözüme çarpan we bakmam gereken bir şey olarak algıladım.Yani bir telefonun kötü 1yönü hakkında insanları uyardı diye niye bukadar agresifleştiğinizi anlamıyorum.Benim sizin telefonlarınızda olmamış olabilir bu sorun ama almak isteyenlerin de kulağına küpe olsun...Ayrıca kullandığınız telefonun bir problemi olduğunun yazılması sanki grurunuza dokunmuş gibi hissettim.Benim telefonumu kötülüyorr düşüncesi gibi geldi bana yanlış anlamış olabilirim.
    Teşekkürler Emrah konu hakkında uyardığın için.Umarım problemini en yakın zamanda çözersin!

    Cihan A.




  • raad ol
  • Uzun cewap yazdım,biraz fazla alan işgal ettim özür dilerim arkadaşlar.İyi forumlar herkese...
    Derdim ortalığı germek değil yanlış anlamayın tam tersine bence gereksiz elektriklenmeyi dindirmek...
    Günaydın herkese
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emrahyaz

    Önceki mesajlarda da yazdim ama ne zaman bir topic acsam anlama kitligi olanlar mesaj yaziyorlar icine.Bak güzel kardesim telefonu alali 1 ay oldu,1 ay calisan telefon durduk yere bu hatayi verdi yani ilkten anlayamiyorsun bir sorun oldugunu. Sizin gibi kalinkafalilar haric herkes bu sorunlarin farkinda. Sürekli firmware updateleri cikiyor cok kisa araliklarla. Bakin tekrar söylüyorum siz beklemeyin hemen ciktigi gibi alin hatta 100 tane 500 tane alin beni ilgilendirmez ama SIEMENS SX1 in büyük beklentiyle cikip kullanicilari sorunlariyla mahvedip en sonunda piyasadan da toplatildigini da unutmayin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: esarikaya

    Bir kaç kişinin bu sorunu yaşaması telefonu karalamak için yeterli bir sebep değil bence. Hangi marka hangi modele bakarsan bak, sorun yaşayan insanlar görürsün. Sonuçta bunlar bozulmayacağına dair garanti ile satılmıyor tam tersi bozulma ihtimaline karşı garanti veriliyor. Kameradaki bu sorun tamamen kapakla alakalıdır. Sonuçta kapak ile işletim sistemi bağlantılı. Kapaktaki mekanik bir temassızlık sistemin yanlış algılamasına sebep olabilir. Çözümünün çok zor olacağını sanmıyorum açıkcası. gren 'in dediği gibi K750-W800 topic 'inde bir sürü kişi bu telefonu kullanıyor ve bir kişi bile böyle bir sorun iletmedi. Senin kötü şansın demek ki.




    Kalın kafalı sensin, terbiyesiz herif. Düzgün konuş. Okuduğunu anlamaktan acizsin sanırım. Yazdıklarımı bi daha oku. Her marka her modelde bu tür problemler olabilir diyorum. SE 'de kesinlikle problem olmaz demiyorum. Web 'den örnek vereceğime bu forumda kullananlardan örnek veriyorum, bu forumda böyle bir problem yaşanmadı hiç diyorum. SE benim şirketim değil. Hatta K750 benim aldığım ilk SE markalı telefon. Bugüne kadar hiç bir zaman marka reklamcısı olmadım. Nokia Panasonic Siemens her marka telefonu kullandım. Adam gibi konuşmayı öğren öncelikle.




  • k750 ye hafıza kartı takılıyomu takılmıyosa bile baştan iş yok ama varsa bile senin dediklerin beni biraz şaşırttı ama olsun ucuzsa alınır ama pahalıysa w800 ü her zaman tercih ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esarikaya


    quote:

    Orjinalden alıntı: emrahyaz

    Önceki mesajlarda da yazdim ama ne zaman bir topic acsam anlama kitligi olanlar mesaj yaziyorlar icine.Bak güzel kardesim telefonu alali 1 ay oldu,1 ay calisan telefon durduk yere bu hatayi verdi yani ilkten anlayamiyorsun bir sorun oldugunu. Sizin gibi kalinkafalilar haric herkes bu sorunlarin farkinda. Sürekli firmware updateleri cikiyor cok kisa araliklarla. Bakin tekrar söylüyorum siz beklemeyin hemen ciktigi gibi alin hatta 100 tane 500 tane alin beni ilgilendirmez ama SIEMENS SX1 in büyük beklentiyle cikip kullanicilari sorunlariyla mahvedip en sonunda piyasadan da toplatildigini da unutmayin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: esarikaya

    Bir kaç kişinin bu sorunu yaşaması telefonu karalamak için yeterli bir sebep değil bence. Hangi marka hangi modele bakarsan bak, sorun yaşayan insanlar görürsün. Sonuçta bunlar bozulmayacağına dair garanti ile satılmıyor tam tersi bozulma ihtimaline karşı garanti veriliyor. Kameradaki bu sorun tamamen kapakla alakalıdır. Sonuçta kapak ile işletim sistemi bağlantılı. Kapaktaki mekanik bir temassızlık sistemin yanlış algılamasına sebep olabilir. Çözümünün çok zor olacağını sanmıyorum açıkcası. gren 'in dediği gibi K750-W800 topic 'inde bir sürü kişi bu telefonu kullanıyor ve bir kişi bile böyle bir sorun iletmedi. Senin kötü şansın demek ki.




    Kalın kafalı sensin, terbiyesiz herif. Düzgün konuş. Okuduğunu anlamaktan acizsin sanırım. Yazdıklarımı bi daha oku. Her marka her modelde bu tür problemler olabilir diyorum. SE 'de kesinlikle problem olmaz demiyorum. Web 'den örnek vereceğime bu forumda kullananlardan örnek veriyorum, bu forumda böyle bir problem yaşanmadı hiç diyorum. SE benim şirketim değil. Hatta K750 benim aldığım ilk SE markalı telefon. Bugüne kadar hiç bir zaman marka reklamcısı olmadım. Nokia Panasonic Siemens her marka telefonu kullandım. Adam gibi konuşmayı öğren öncelikle.




    SENDE SORUN CIKTI DIYE TUM TELEFONLARA MAL EDEMEZSIN BU DURUMU..OLABILIR..BENDE SIFIR ARABA ALDIM SORUNLAR CIKTI..SIMDI BEN PEUGEOTLAR KOTUMU DEMELIYIM..HATALIMI DEMELIYIM..YOK BOYLE BISEY..

    FORUMDA 25-30 KISIDE VAR TEL..BENDEDE VAR..HIC KIMSEDE BOYLE SORUN YOK..AMA OLMAZ DIYE BISEYDE YOK..OLABILIR...

    BU SEDECE SENIN KOTU SANSIN..

    K750 SU AN ICIN BOYUT PERFORMANS VE KAMERA OLARAK EN IYI TELEFON..KABUL EDIN ARTIK..




  • telefon muhteşem...Bu alete telefon demek de bence hakaret. Sadece office programı olmayan bir PC gibi.
    Herkes gönül rahatlığıyla alsın, alabilir...
  • bence kesin hükümler vererek çok aceleci davranıyorsunuz arkadaşım 3 haftadır kullanıyor açıkcası bende almayı düşünüyorum ama yaşanan problemleri görmemezlikten gelemeyiz herhalde, cihazın performansını çok yönlü düşünmek lazım şunu kabul etmek lazım K750i daha kendini kanıtlayamadı zaman en iyi gösterge olacak emrahyaz arkadaşımada teşekkür ediyorum LÜTFEN YAŞADIĞIN PROBLEMLERİ YAZMAYA DEVAM ET.
  • Boşuna uğraşma gren. Bu forumda moderatörler pek işe yaramıyor. Böyle bir durumda şikayete gerek kalmadan hakaret eden kişi cezalandırılır başka forumlarda.
  • Bir cihazın özellikleri ne kadar çoksa problemlerinin de doğru orantılı olarak çok olma ihtimali normal. Ben de k750 almayı düşünüyorum ama bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.