Şimdi Ara

K555LN-XO116D 2 ayda sol menteşe kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha alalı 2 ay oldu olmadı, odamdan dışarı çıkarmam laptopu ve çoğu zaman ekranı açıktır. Yeni olduğu için zaten yeterince dikkatli kullanıyordum derken açarken çat çut etmeye başladı 1-2 gün önce. Bugünse tamamen sol menteşenin kırıldığını farkettim, elimle ittirince yerine oturuyor fakat açıp kapatırken yine aynı oluyor. Ekranı çatlatmasından korkuyorum.

    Sorum garanti buna ücret alır mı? Bilgisayarı pcdepo'dan aldım, ne yapmam gerekiyor garanti konusunda? Asus teknik servisine şu an gitmem mümkün değil zaten Kırşehir'deyim, kargoyla da gönderemem öğrenciyim. Haziran'a kadar idare etmem gerekiyor şimdiden bilgi alayım dedim :/



  • An itibariyle kapak ne kapanıyor ne de tamamen açılıyor, resmen kırılacak az daha zorlasam, şaka gibi ya.
  • undermine kullanıcısına yanıt
    Asus müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Cihazı daha fazla zorlamayın kullanıcı hatası konumuna düşmesin. Onlar sizi daha net bilgilendirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naptınız hocam son durum ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapağı kapatamadığım için kargoyla gönderemiyorum malesef. Okulum bitene kadar böyle kullanmak zorundayım, mezun olacağım için arabamızla döneceğiz yani yine kucağımda açık götüreceğim :/ Haziran ortası gibi güncellerim başlığı sanırım.
  • sonuç ne oldu?
  • Hala gönderemedim, biraz da borçlar bitsin diye bekliyorum. Ekran tamamen çıktı diyebilirim, resmen ekranın arkasına bi şeyler yaslayıp ayakta tutuyorum.
  • Biraz hort olacak ama sonuç ne hocam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RavenoLL

    Biraz hort olacak ama sonuç ne hocam ?


    Bi yerden sonra ekrandan görüntü tamamen gitti, hafiften arkaplan gözüküyordu ama çok çok karanlıktı ekranı. Garantiye verdik karşıya gidip, elden götürdük. Menteşesinin vidalarının çok sıkıldığını, bu yüzden de kasanın zarar gördüğünü yazdırttık. Yani üretim hatası olarak geçirttik, bi şey de demediler. Yaklaşık 3-5 güne de yapıldığını söylediler, üst kafayı tamamen değiştirmişler baya yepyeni almış gibi oldu kapağı :D Menteşeleri de çok sıkmamaları için not ettirmiştik ona da dikkat etmişler sağlam şu an hiç sıkıntı yok. Hiç para da ödemedik ücretsiz yapıldı her şey. Çok memnun kaldım garanti servisinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermine -- 22 Mart 2016; 20:41:28 >




  • Aynı sorun bndede var 2 ay oldu olmadı aynı sorunu gösterdi garantiye yollamadım kendim yaptırdım suam yine aynı sorunu göstetiyor acıp kapatırken tık diye sed geliyor servise yollarsam bnden ücret alırlarmı şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ecrr

    Aynı sorun bndede var 2 ay oldu olmadı aynı sorunu gösterdi garantiye yollamadım kendim yaptırdım suam yine aynı sorunu göstetiyor acıp kapatırken tık diye sed geliyor servise yollarsam bnden ücret alırlarmı şimdi.

    Alma ihtimalleri var çünkü o vidalar açıldığında renk değiştiren vidalardan. Ben de tamirci arkadaşıma götürdüm kendisi yapabilceğini söyledi ama dokunmak istemedi garantide sıkıntı çıkar diye. Yine de belli olmaz sen bi garantiye götür belki sıkıntı çıkmaz. İstanbul'da oturuyorsan bizzat Anadolu yakasındaki binalarına gitmeni öneririm emanet yollama kargoyla falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.