Şimdi Ara

K2NETWORK GERCEGI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 1 senedir ko oynuyordum,bundan 3-4 hafta oncesine kadar..Herkesin bildigi tipik hatalar,kosp,bug,dupe gibi sebeplerden dolayi oyunu biraktim..Bugune kadar nerdeyse surekli pre`li oynadim..Oyundaki `en guclu olmak` ihtirasindan dolayi oyunu birakmak gercekten de zor gelebilir size ama sunu unutmayin ki bu kadar gecirdigim zamana bu kadar verdigim paraya ragmen hala k2`nin umurunda olan tek sey para..Gold uyeliklerimin bile bana customer_supportun gevezeliklerinden baska bisey vermedigin gordum..

    Aci ama gercek,k2`de oyun motorundan anlayan,bug`lari duzeltebilecek kadar bile bir yazilim bilgisine sahip olan adam yok.K2 patronlari para vermeyi degil de sadece para almayi sevdiklerinden dolayi dogru duzgun kaliteli personel calistirmiyor.Sizin paralarinizi aliyor ama 3-5 kurus paraya talim eden caresiz,bilgisiz ve yeteneksiz personel calistiriyor.

    Kospu onleyebilecek cok basit teknik mudahalelerle (server komut sistemine cok fazla tekrarli gelen ve kospta kullanilan komutlari kaydetmek ve bunu virus uyarisi mantigiyla server sistemine exploit olarak bildirmek gibi) oyunu duzeltmek yerine tum yapabildikleri sizin exe dosyalarinizi aptalca her seferinde kontrol etmeye calisan xtrap gibi ek programlar kullaniyorlar.Fire Drake diye yutturulan olay ise neredeyse tamamiyle bir arayuz degisikligi.Birkac degisiklik de oyun yapisiyla ilgili yapmaya calistilar.Yeni skiller ve yeni gorevler gibi ama isi bilmediklerinden dolayi ortaligi bug ve kosp goturuyor iste goruyorsunuz.

    Oyunu en son birakmama sebep olan ss`e bu linktenhttp://img241.imageshack.us/my.php?image=kosperkd2wr6.jpg
    k2`yle aramizda gecen en son mesaja buradanhttp://img165.imageshack.us/my.php?image=csso8.jpg ulasabilirsiniz...

    Mesaja bakarsaniz bir kosperi sikayet etmek icin bile o kadar cok sey yapmanizi soyluyorlar ki askerden tezkere almak bile daha kolay..Adamlara sikayet begendiremiyoruz.Jpg formatinda degil de ksc olacakmis,ticket atilmayip forumun bilmem ne kismina mesaj yazilacakmis..falan falan..

    Son olarak oyunu birakin vaktinize yazik edebiyati yapmiycam..Sadece kendi durumumu soyliyeyim..Oyunu biraktim,hersey ko oynadigim zamanlardan daha guzel,yalnizca chara harcadigim vakti ve parayi bir spor salonunda gecirseydim herhalde cok iyi vucut yapmis lvl1000 olmustum galiba:)dh`ye ara sira bakiyorum zaten forumun diger kisimlarina ister istemez yolum dusuyo,hala ayni problemler ayni seyler devam ediyo gordugum kadariyla..2x 7x bug yapmayani dovuyolar anladigim kadariyla:D..yapin walla hersey mubahtir ko`ya..nasil zevk aliyosaniz oyundan oyle yapin,cunku onlar sizin paranizi ve vaktinizi alirken emin olun sizden daha fazla egleniyorlar..

    Bu arada oyundaki turk ustunlugunu bir marifet sanan arkadaslara bi lafim var.Bu ovunulecek bisiy diil bu olsa olsa gercek hayatin tecavuzune masturbasyonla verilen karsiliktir..Gercekte hayati buyuk zorluklarla dolu olan biz turklerin sanal alemdeki kendini kandirmasindan baska bisi diil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_mask -- 13 Kasım 2006; 4:43:52 >







  • ewet her kelimen e katılıyorum bende anladım k2 nin sahtekarlıklarla ve para avcılarıyla dolu oldugunu ve charımı 3 5 kurusa satıp bırakdım umarım bir gün herkes anlar ve şu oyunu bırakır...
  • Arkadaşım gerçekten çok güzel yazmışsın. Derdin bizlerin derdinden daha farklı değil. Hele ki sen birde benim gibi warriorsun. Aklıma yazacak inan hiç birşey gelmiyor...
    Keşke bunlar olmasa keşke bizde diğer oyunların user leri gibi sadece burada yardım forumları açıyor olsaydık.
  • +1 katılıorum bu oyunu b.ku cıktı.
    cok yakında oyunu bırakcam
  • Arkadaşım Yazdığın Her Kelimeye Katılıyorum Bu K2 den Bir B.k Olmaz. Yavaş Yavaş Bende Bırakmayı Düşünüyorum. Her taraf Kosp Yeter Artık. Ağzımızın Tadıyla Güzel Bir PK Bile Yapamıyoruz. Andreamda Dolaşmaya Korkuyorum Artık. Gm'ye Belki 10 Defa PM Attım ".......(ID'si Bu Diye) Koxper Ban Pls" Diye Ama Nerde Adam 2 Kişiyi Banlıyor. Tamam. Başkada Birşey Yapmıyor. ###NOTİCE### Yazınca He Diyorum Gm Geldi Şimdi Banlar Diyorum. Ama Nerdeeee. Kısacası Bende Bıakmayı Düşünüyorum. Sadece Koxper'lar Yüzünden.
  • k2`ye attigim son mesajdada okudugunuz gibi kosp`un cozumu ban degil zaten..Bu olayin cozumu oyunu macro turu fonksiyonlardan etkilenmeyecek sekilde duzenlemektir..Yani oyunda bu tip bir acik oldugu surece kosp hep olacak..Bu acigi duzeltmediklerinden ya da duzeltebilecek adamlari olmadigindan da bu is boyle surecek..
    Ya bir de su var zaten..Czde kosp yapan adamlari banlasalar ne olacak,giden np`ler geri gelmiyor ki..
    Adam 2 haftada 50-60 char yapiyor kospla sonra kosp chariyla czye gelip gunde 10-20k np kastiktan sonra np transferiyle orcsa humankosper humansa orc kosper yapip asil charina aktariyo..Yani adamin czde kullandigi chari sadece np icin kullaniyo..Banlasa ne olur zaten milletin np`sini parasini aktarmis oluyo asil charina..
    Bu sefer k2`nin durumu gercekten de cok kotu..Parayla char almayi dusunenler varsa birkez daha dusunmelerini oneririm cunku k2 bile isin sonuna yaklastigini anladi..
    Ya walla yazik..Adamlar bir skillbar sorununu bile aylarca halledemediler..Bu kadar basit bir bugi bile duzeltmekten acizler..Oyunu eglenmek icin oynar insanlar kanser olmak icin diil..




  • haklısın bencede o şirkette ben gm olsam cz dolanırdım cypherın gmin umrunda deil adam 5 ayda 1 giriyo 1kiş ibanlıyo sora yallah boss event yapıyo 1 tane lobo koymus adam bana ne bu gm miş güya. calısanlar hiçbişi bilmio al işte program cıktı yeni presiz tek tık giriyosun buna hemen cozum ararlar ama koxpa bulamıyolar koxpu yapan adamların bile k2de calısan personelden zeki olduğu kesin %500 bi ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.