Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (398. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.050
Cevap
96
Favori
754.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba yaklaşık 4 yıl sonra Nissan markası ile yollarımız kesişti,önceki aracım 1,2 motor qashqai idi şimdi 2016 model juke 1.5 dci skypack ile aranızdayım, aracı alalı 1 ay oldu ve arka bagaj pandozit rafı olmadığını fark ettim, internetten ararken letgo da bir satıcıdan 2015 model çıkma aldım fakat uymadı,satıcı ürünü geri almadı, bu da bana ders olsun dedik ve satıcıya hakkımı helal etmedim, ihtiyacı olan olursa benimle iletişim kurabilir.

  • volvole V kullanıcısına yanıt

    cvt şanzıman en sorunsuz şanzımanlardandır dsg ile karıştırıp cahil cühela yorum yapma

  • sharkemre kullanıcısına yanıt

    bak TIRIVIRI, cvt genelde sorunsuz olabilir, burada yaptığım yorum juke 'un kulllandığı cvt içindir, genel bir yorum değil yani, cahil canlı

  • volvole V kullanıcısına yanıt

    aynı şanzımanı micra QQ de kullanıyor QQ de 7 sene boyunca kullandım hantal doğru ama sorunsuz bir şanzımandı boş beleş ötme

  • Arkadaşlar merhaba yeni juke tekna otomatik almayı planlıyorum şu an elimde 2021 dsg 1.0 tsi polo life var, kullanıcı arkadaşlardan bilgi alabilir miyim yakıt tüketimi nasıldır, araç beklentileri karşılıyor mu, vites geçişleri nasıldır, performansı yeterli mi, malzeme kalitesi nasıldır, ben polo dan memnunum ancak araç büyüteceğim için takasa girmeyi düşünüyorum kullanıcı arkadaşlar yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

  • Nissan Juke kullanıcılarının olduğu whatsapp grubu var mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel manuel juke yokuş kalkış hangi yıl ve paketlerde geliyor. Kesin bilgi verebilecek arkadaşlar varmı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxsgen kullanıcısına yanıt

    Eski kasa Tr deki hiçbir Jukeda hillholder yok diye biliyorum. Bende 2018 model (En son bu yıl çıktı zaten) juke 1.5 dci skypack vardı, onda da yoktu...

  • Selamlar,

    nissan juke platinium paket aliyoruz. Salı, çarşamba teslim alicaz aracı.

    150.000 tl sıfır faizli 12 taksitli ödeyeceğiz.

    İlk defa sıfır arac aliyoruz, teslim alırken nelere dikkat edelim,aracı teslim ederken neler standart verilir, neler verilmez ekstra yada hediyedir. Tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    Merhaba, kismetse biz de haftaya ayni paket aracimizi teslim alacagiz. Bize en son rakam 1210bin olarak araci sattilar ve 150bin sifir faiz kredi kullandirdilar. Ben sordugumda herhangi bir hediye var mi diye, yok dediler. Bagaj havuzu ile vermiyorlar. Ama paspas+bagaj havuzu+seramik kaplama paketi normalde 30bine yapiyorlarmis, bana 15bin e biraktilar. Tabiki almadim. Size nasil fiyatlandirma yaptilar ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurel kullanıcısına yanıt

    Hayirli olsun, bana 1.180 dediler, sonra 1.170 en sonda 1.150 ye anlaştık.


    Benim bayide kalan son aracı aldım ama istanbul kemal tepretoglu da 1.180 dedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    Tekrardan hayirli olsun. Ben İzmir den aldim. İl farkinin, fiyat uzerindeki etkisinden dolayi da olabilir siz cok uyguna almissiniz. Burada iki bayi var, ikisi ile pazarlik yaptigimda biri 1220 digeri 1210 a kadar dusebildi. Benim diger aracim olan qashqai i alirken, bagaj havuzu hediye etmislerdi. Simdi hicbir sey vermiyorlar ama siz en azindan bagaj havuz, paspas vs talep edin mutlaka. Normalde garanti 3 yil, sadik musterilere 5 yila cikartabiliyorlar. Onu da talep edebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurel kullanıcısına yanıt

    Bugün bir arkadaşım gitti kemal tepretoglu platinium paket için 1.160 son fiyat vermiş


    Sizin içinde hayırlı olsun. Kazasız uzun süre kullanırız inş.


    Kullanmaya başladıkça tecrubelerimizi de paylaşalım hareketlensin bu sayfa...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar juke ailesi,


    2024'de Hepinize kazasız, belasız, az yakıtlı gideceğiniz keyifli yolculuklar :)


    İyi seneler...


    Not: 3 Ocak da vergi nedeniyle benzine ek bir 3,50 tl zam gelecek diyorlar. deponuz boşsa yıl bitmeden yakıtınızı alın :)


    Forumda varmı 3-6-9 ay kullanım tecrübe/deneyim paylaşacak olan kimse ? biz yeni kullanıcıları biraz besleyin...

  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ben de dün teslim aldım Juke Platinum, bu konu pek hareketli değil, size birşey sormak istiyorum, geri görüş kamerası görüntü kalitesi çok düşük ve bulanık, bu normal mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 5 Ocak 2024; 8:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimt kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inş.


    Evet arka kamera görüntüsü bende de çok net değil, çözünürlüğü düşük kameranın ama görüntü üzerindeki direksiyona göre yönü gösteren çizgiler çok başarılı, yani o çizgilere göre istediğim yöne çok kolay gidiyorum.

  • Ben de yaklasik 300km lik kullanim deneyimimi anlatayim. Oncelikle araba ici arkasi bagaji sinifina gore genis. Donanimi da fiyatina gore uygun. Ozellikle anahtarsiz giris, kilit acma kilit kapama ilk defa kullandigim bir ozellik ve inanilmaz rahat ediyorum. Arabanin anahtarini cantama attim ve bir daha hic cikarmadim. Bu 300km lik yolu genellikle sehirlerarasi 40km lik mesafede katettim. Tuketime gelince, sehir icin normal modda 9l nin altini gormedim, ortlama 8.7l. Sehir disinda ise eko modda bu 40km lik mesafeyi 7.2l ile geldim. Std modda biraz daha fazla yakiyor. Ama sport mod harici gaz tepkimeleri yavas. Bende 2020 dizel qashqai de var ve her ili arac ayni 115bg olmasina ragmen, qq cok daha seri ve hizli. Tabiki dizel olmasinin ve 1.5 motor olmasinin avantaji mevcut. Ayrica 2023 juke un multimedia yazilimi, 2020 qq ile ayni olmasi sasirtti. Daha guzel ve modern bir yazilim beklerdim. Onun haricinde kullanimi zevkli ve keyif veriyor. Suv hissiyatini yakaliyorsunuz. Bakalim uzun vadede nasil bir performans verecek gorecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende ilk 400 km kullanım tecrubelerimi yazayım.

    Tüm tecrübe istanbul şehir içi ve yoğun trafikte oldu.

    Ortalama yakıt tüketimi 10 litre,

    Ben fluence ve egea dan geçtim. Hacım olarak tabiki onlardan küçük ama bizi hiç rahatsiz etmedi. Genel olarak memnunuz

    Olumsuz olarak; yakıt tüketimi, anahtar ile uzaklaşınca otomatik kendini kitlememesi, hareket edince otomatik kapıların kendini kitlememesi ve arka kamerasinin goruntu kalitesinin dusuk olmasi larak söyleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    600 km'yi geride bıraktık, eşimle ortak kullanıyoruz, önce şunu atlamayalım anahtarla yakınlaşınca otomatik açılıyor ve uzaklaşınca otomatik kapanıyor, araç ayarları menüsünden kilit ayarlarında seçeneği var, hatta aynayı da kilit açılınca açılacak şekilde ayarlayın, arabaya yaklaşınca kilitleri açılıp aynaları açılıyor süper oluyor! Arkadaşım Qashqai e-power aldı, onda yaklaşınca kilit açılma seçeneği yok.

    Araç çok hoşumuza gitti, biz 2016 i20'den geçtik. Deneyimlerimiz ön sensörler 1-2 kez sabah erken saatlerde nemli yağmurlu hava sebebiyle olduğunu düşündüğüm önde hiçbir şey olmasına rağmen anlık yakınlık uyarısı verdi. Bunların dışında yağmurda otomatik silecek bazen tam istediğimiz gibi çalışmadı birkaç kez hızını artırıp bazen de manuel devreye sokmak zorunda kaldık, sonra ayarlarda damlacık silme gibi birşey var onu açınca daha iyi oldu.

    Yakıt şehir içi 7,2 - 7,6 civarı, sakin kullanıyoruz 8'i görmüyoruz.

    En iyi uzun yolda 6,4 yaptık.

    Biz aracı çok sevdik, yüksek oturuş pozisyonu (bir de 4 cam film yaptırmıştık) sağdaki ve soldaki araçları görmek konusunda bazen sıkıntı oluyor keşke kör nokta uyarısı olsaymış dedik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün platinium paket test sürüşü yaptık önce eşim kullandı araca bayıldı sonra ben denedim, öncelikle araç kalkışta çok hantal geldi. yakıt tüketimi yüksek geldi. Bazı özelliklerin olamaması ( kablosuz şarj, cam tavan, kör nokta, ACC, far asistanı ) hoşuma gitmedi.


    Beğendiğim özellikleri, yerden yüksek konumu, bagaj hacmi, satış temsilcisinin tutumu, test sürüşü dediğimizde anında kilometre sıkıntısı olmadan hemen çıkartmaları.


    Liste fiyatı 1.5 milyon, nakit alımda 1,273 e düştüler, 150 bin %0 sıfır kredi. Bu da çok harika, alıp kullanan herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Fakat benim kafama yatmadı. Kaldı ki eşimin bir önceki aracı nissan micra olmasına rağmen.

  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.