Şimdi Ara

JoomDo - Türkiye'nin Yeni Oyuncu Sosyal Ağı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • JoomDo - Türkiye'nin Yeni Oyuncu Sosyal Ağı!



    Yeni nesil sosyal ağınız JoomDo! E-sporcular, youtube yayıncıları, oyun sevdalıları ve daha fazlası artık bu platformda buluşuyor!


    Sosyal mecra, kullanıcılara her konuda bir platform sağlıyor ancak oyun ve yayıncılık dünyası hakkında bir platform malesef bulunmuyor. Biz bu eksikliğin farkına vararak siz değerli kullanıcılarımız için sadece kendi düşünce ve yaşam tarzına uygun insanların bulunduğu bir topluluk platformu oluşturmanın peşindeyiz. Sizlerde bu ayrıcalığın farkına varmak için daha fazla zaman kaybetmeden web sitemizi ziyaret edebilir ve kendi gönderilerinizi ve oyun anılarınızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz!


    >> JoomDo - Gamer Sosyal Ağı! <<


    Gelin hep beraber siteye kısaca göz atalım;


    1- Haber Akışı

    Haber akışı, platformda olup biten tüm etkinlikleri takip edebileceğin bir karşılama sayfası. Filtreleme seçeneği ile kendine göre sonuçlar seçebilirsin veya tüm güncellemeler altında platform kullanıcılarının hepsinin etkinliklerine hakim olabilirsin.


    JoomDo - Türkiye'nin Yeni Oyuncu Sosyal Ağı!



    2- Görevler

    Platform kullanıcılarımızın eğlenceli vakit geçirmeleri için bazı görevler hazırladık. Kullanıcılarımız platform üzerinde bu görevleri tamamladıklarında onlara rozetler ve kredi puanları veriyoruz. Hem eğlenmenizi hemde sosyalleşmenizi istiyoruz.


    JoomDo - Türkiye'nin Yeni Oyuncu Sosyal Ağı!


    3- Rozetler

    Yukarıda bahsettiğimiz gibi görevleri tamamladığınız taktirde profilinize otomatik olarak tanımlanan bazı rozetlerimiz bulunmakta. Her görevin ve her rozetinde kendine özel kredi sistemi bulunmakta. Bu sayede ne kadar aktif bir kullanıcı olduğunuzu ve ya bir başkasının ne kadar aktif olarak platformu kullandığını da az çok anlamış oluyorsunuz .


    JoomDo - Türkiye'nin Yeni Oyuncu Sosyal Ağı!


    4- Kredi Sistemi

    Platform üzerinde 4 farklı kredi puanı bulunmakta. Bu kredi puanlarını görevleri tamamlayarak ve rozetleri açarak kazanabilirsiniz


    JoomDo - Türkiye'nin Yeni Oyuncu Sosyal Ağı!


    5-Rank Sistemi

    Oyuncu platformu olarak başladığımız bu yolculukta kullanıcılarımıza ne gibi bir farklılık sunabiliriz diye düşünürken, tüm oyunlarda olduğu gibi bir derecelendirme sistemi entegre etmeyi düşündük. Bu sistem hem kullanıcılarımızın hakim olduğu bir özellik, hemde kullanıcılar arası tatlı bir çekişmenin de başlangıcı olur diye tahmin ettik. Şuanlık 6 farklı rank mevcut, bu rankları ilerleyen günlerde arttırmayı ve heyecanı daha da üst seviyelere taşımayı planlamaktayız.


    JoomDo - Türkiye'nin Yeni Oyuncu Sosyal Ağı!


    6- Forum Sayfası

    Oyun içi bilgilerin, yardım ve destek konularının olduğu bir forum entegrasyonu da platformumuz ile kullanıcılarımızın hizmetinde. Senelerdir forum paylaşımlarının insanlara ne denli önemli yardım ve destek sunduğunu bilen kişiler olarak olmazsa olmazımız diyebileceğimiz bir özellik. Ayrıca hiç bir sosyal ağ platformu üzerinde kendine ait forum sayfasının olmayışı da bizi bu özelliği eklemeye yöneltti.


    JoomDo - Türkiye'nin Yeni Oyuncu Sosyal Ağı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoomDo -- 16 Şubat 2021; 22:18:51 >







  • Yeni özellikler ve kısa açıklamalar eklenmiştir. Umarız iyi kötü yorumlarınızı bize iletir ve hatalarımız var ise düzeltmemize yardımcı olursunuz. Keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.