Şimdi Ara

John Marston'ın GTA V Karakterleri İle Bağlantısı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Red Dead Redemption serisinin sevilen karakterlerinin başında gelen John Marston hakkında ilgi çekici bir içerik hazırladık. John Marston'ın GTA V karakterleri ile bağlantısını sizler de merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarz içeriklerimizin daha fazla gelmesini istiyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz. İyi seyirler, takipte kalın!



    Rockstar Türkiyeyoutube
    Red Dead Redemption serisinin sevilen karakterlerinin başında gelen John Marston hakkında ilgi çekici bir içerik hazırladık. John Marston'ın GTA V karakterleri ile bağlantısını sizler de merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarz içeriklerimizin daha fazla gelmesini istiyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz. İyi seyirler, takipte kalın! ------------------ We have prepared an interesting content about John Marston, one of the most popular characters of the Red Dead Redemption series. If you are wondering about John Marston's connection with GTA V characters, you have clicked on the right video. If you want more videos to come, you can specify in the comments. Have a good time, stay tuned! --------------------- RockstarTR.com platformu, "Türkiye'nin Rockstar Games Platformu" mottosu ile 2020 yılının Temmuz ayında çıktığı bu yolda, henüz 1'inci yılına ayak basmadan forum servisinde toplam 5000+ üyeye ulaşmış olup; sosyal medya ve Google istatistiklerinde 500.000'den fazla görüntülemeye ulaşmıştır. RockstarTR.com'un resmi YouTube kanalında, seslendirilmiş ve video hâline getirilmiş olan Rockstar Games'in en güncel şekilde haberleri, güncellemeleri ve incelemeleri profesyonel bir şekilde paylaşılmaktadır. Bu kanal, www.RockstarTR.com internet sitesinin resmi YouTube kanalıdır. -------------------- EMEĞİ GEÇENLER Yapımcı ve Yönetmen: Berat TEZ ( Henkai ) Video Editör: Cevdet Can KENCEK Grafik Tasarım: Atakan AKTAŞ Seslendiren: Emekcan KAŞKAL ( kaskal ) ------------------- SOSYAL MEDYA Discord: https://bit.ly/3dtqB5e Portal: https://bit.ly/3x9hhen Instagram: https://bit.ly/2TeOeHW Twitter: https://bit.ly/2TdGXrR #reddeadredemption2 #gtav #johnmarston
    https://www.youtube.com/watch?v=qu3KZgpfUdo



  • Videolarınızı henüz izlemedim ama destek olmak için yazıyorum. Bu tarz içerikler ne yazık ki ülkemizde çok çok az.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler, bu tarz içerikleri Türkçe kaynak olarak oyun severlerine ve takip edenlerine aktarmanın peşindeyiz.

  • Vay, Tez2 reis seni takip ediyor müthiş  

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Evet, sadece o değil büyük platformlar ve başlarındaki isimler de var takip edenlerin arasında. Ancak maalesef yabancılardan gördüğümüz desteği ve beğeniyi kendi ülkemizde göremiyoruz..

  • gtasevertr kullanıcısına yanıt

    Aslında görürsünüz. Reklamınızın yapılması lazım. Türkiye'de çok fazla GTA takipçisi var.

  • Çalışıyoruz bunun için. Teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.