Şimdi Ara

Jinyu marka kışlık lastik kullanan,bilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
24.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim Jinyu marka kışlık lastik hakkında bilgisi olan,kullanan var mı?Tanıdık lastikçi abimiz petlas yerine bunu önerdi.Fiyatıda petlastan daha uygun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 28 Kasım 2014; 23:45:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Önceki aracıma petlas almıştım. Şuanki aracıma da eski sahibi satmadan hemen önce jinyu marka lastik almış. İkisi arasında çok ekstrem bi fark yok ancak petlas bir tık daha önde gibi geldi bana. Bu benim kişisel yorumum, en azından şuan ikisi arasında tercih yapacak olsam petlası tercih ederim. Petlasın hamuru biraz daha yumuşak, her ikisi de 200+ hızlarda sorunsuzca gidebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu firma lastik üretiyor ancak tüm sertifikaları iş makinaları üzerine. pazar arabasına falan takacasanız uygundur. bizim adımıza yorum yapması için sertifikasyon yetkisi almış kuruluşlar, gerekli testleri yapıyorlar.

     Jinyu marka kışlık lastik kullanan,bilen?
  • zgn61 kullanıcısına yanıt
    cevabın için tşk ederim.İlk mesajımda belirtmeyi unutmuşum,kışlık lastik için soruyorum.
  • Yıllarca Lassa snoways kullandım derken 4x4 araç aldıktan sonra markalı lastikler çok tuzlu gelmeye başladı. Tavsiye üzerine taktırdım ve 2 kıştır Ankara yollarında kullanıyorum çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. Birincisi Lassa dan daha sessiz ikincisi fren mesafesi ve yol tutuşu en pahalı markaları aratmaz tabi birde en iyi yanı fiyatı. Parası çok olan lastik satıcılarının gazıyla istediği modeli alabilir ama yarı fiyatına böyle kaliteli bir lastik varken niyeti olan hiç tereddüt etmesin derim. Aracım Suzuki Grand Vitara umarım yorumum faydalı olmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracımda jinyu kışlık lastikler var tam adını hatırlamıyorum geçen kış takmıştım çok rahat ettim petlastan daha önde olduğuu hissettim daha önce petlas kullandım jinyu daha önde gibi hissettim ben kendim kullandım
  • Bende şimdi taktırdım fiyatı uygun olduğu için, hayırlısı artık :) Takan lastikçi michelin' in ürünü dedi ama pek inandırıcı gelmedi. Ne dersiniz doğru mudur ?
  • HONDA accord aracıma dün aldım petlas düşünüyordum lastikcim tavsiye etti diğer iyi marka lastiklere göre yakıt verimliliği düşük olacak diye tahmin ediyorum eğer çok fazla km yapmıyorsanız fiyat farkını kurtarabilir ama fazla km yapıyorsanız diyelim kendi aracıma göre hesaplıyorum 2.0 motor lpg li 100 km de normalde yazın 28 krş kışta 31 krş oluyor 1000 km de 20-30 tl arası fark ettigini düşünecek olursak kış boyunca 10.000 km yapmıyorsanız mantıklı gelebilir.
  • Ben de aldım aracıma Jinyu marka kışlık lastik. 2. el ve 2012 üretimi olmasına rağmen çok km yapılmamasının da etkisiyle halen yumuşacık ve dişleri çok iyi. Karlı havalarda nasıl olur deneyip göreceğiz. Daha önceleri kullandığım Petlas'tan daha iyi izlenimi verdi bana.
  • bizde geçen sene gittik bayiye jinyu bayiliği almış adam bir anlatıyorki aman aman şöyle kaliteli böyle ucuz sonra bu kadar ısrar etmesi kıllandırdı adam elinde ne varsa ne daha karlı geliyorsa onu satmaya çalışır onu önerir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavipasa

    bu firma lastik üretiyor ancak tüm sertifikaları iş makinaları üzerine. pazar arabasına falan takacasanız uygundur. bizim adımıza yorum yapması için sertifikasyon yetkisi almış kuruluşlar, gerekli testleri yapıyorlar.

     Jinyu marka kışlık lastik kullanan,bilen?

    Kullanmadığın bir ürün hakkında böyle yorum yapman hiç hoş değil.

    Ben geçen kış Peugeot 206'da bu lastikleri kullandım ve çok memnun kaldım Ankara'nın karlı buzlu yollarında, bu sene de yine 225x45 r17 ölçülerinde 4 adet arabama takacağım tanesi 225 liradan..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eski peugeot 206cc aracimdaki goodyear kislik lastikler eskiyince cikarip fiyati iyi satici da oneriyor diye jinyu lastiklerden almistim. kar-buz durumlarinda eski yol tutus ve fren performansini alamadim. Ancak cok kotu de diyememem, fiyatinin karsiligi. Model soracak olursaniz malesef hatirlamiyorum iki lastigi de. Sehir Ankara, epey sert kis sartlari oluyor tabiki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 kasım gibi kışlık lastikleri jinyu aldım. Ankara sasmazda atayurt diye bir şirket "bölge bayisi benim abi, bi sıkıntı olursa benle muhattap olursun, diğer markalar olsa lastiği verirsin bolge bayisine gönderirler rapor beklerler. Şimdiye kadar da sıkıntı olmadı herkese öneriyorum" dedi. Tanıdık vasıtasıyla da gittiğim için güvendim aldım. Piyasada gördüğüm en uygun fiyatlı lastik buydu. 195/55/16 boyutta tanesini 140 tan 4 tane aldim. Şimdiye kadar ciddi bir fren yapma ihtiyacım olmadı, pek agresif kullanmamaya çalışıyorum. Her gün Ankara trafiğinde 20-25 km yol yapıyorum. Memnunum. Yazlık lastiği de muhtemelen aynı satıcıdan alacağım. Başka fikri, tecrübesi olanlar varsa onları da öğrenmek isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, yazışmaları okudum, kalitesini tabiki kullanan bilir ancak adamların web sitesine girip baktınız mı? Site geneli Türkçe görünüyor ancak metinleri olduğu gibi İngilizce'den alıp copy/paste yapmışlar.
    Çevirmeye bile gerek görmemişler.
  • jinyu 10 numara bir lastik,, benim gözümde fiyatı uygun olan lastiklerin kralı,, kışlık olan lastiklerini kullanmadım, yaptığım yorum yazlık lastikleri için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.