Şimdi Ara

Jinekomasti Mağduru Hastası (Atlet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
16.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben 25 yasindayim bu yasa kadar ameliyat olmadim, yaza dogru olucam yani 26 yasinda, kellik desen var jinekomasti desen var, burun deviasyonu desen var, kilo desen var, bu yasta olayi bitirdim goren 35-40 saniyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swat882

    bende de vardı....

    gittim hastaneye kanımdaki hormon değerlerine baktılar.. sonra doktor ergenliğin biraz geç oldğunu söyledi bu yüzden bana 3 ay , ayda 1 kere olmak şartıyla testesteron iğnesi verdi..3 ay boyunca ayda 1 kere hastaneye gidip oldum iğneyi.. jinekomasti de çok büyük gerileme oldu.. ama yok olmadı... biraz da olsa şişlik var.. ama çok rahatsız olmuyorum... doktor dedi normalde sorun yok ama yine istersen ameliyat yapıp alırız dedi..ancak sonrası biraz sıkıntılı geçer dedi.. sonuçta tüm kaslar ona bağlı dedi 2-3 ay zor oturup kalkarsın zor uyursun vs dedi...

    kesinlikle bir doktora git

    bende bir ara bunlardan alıcaktım ama 80 tl ye bir atlete vereceğime doktora gittim ve dertlerimi anlatarak ve ilaç dtedavisi ile atlattım.. bu olay 2 yıl önce oldu şimdi 18 yaşımdayım..


    Doktor seni öldürmüş arkadaş. ben oldum o ameliyatı akşam eve çıktım. 2 gün yat-kalk yaparken yataktan yuvarlanarak kalkıyodum sonra geçti. Zaten ameliyattan sonraki gün hiç ağrı yoktu. Ameliyatın üstünden 2 ay geçince body yapmaya başladım. Hiç sorun olmadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xreleave

    Bu meret sanırım genelde kilolu insanlarda oluyor. Birey ergenlikte kilolu iken ilerki yaşlarda kilo verse dahi o kalıyor sanırım. Peki bu şişlik-sarkma kilo verildikten sonra kendiliğinden geçmiyormu, ömur boyu kalıyormu o sekilde ?


    Düzenli şekilde sporunu yaparsan neden kalsın hocam.Bu bir hastalık bence kilo ile alakası yok.
    Bende kiloluyum. yaklaşık 10 kilo verdim. Göğsüm bu kadar anormal olmasada vardı ve yavaş yavaş kasa doğru dönüşüyor.
  • e bu azcık olduğunda hemen farkedip doktora gitmiyor mu millet. o resimdeki ne öyle ya midem kalktı sabah sabah
  • Kardeş ameliyatı 2000 ile 2500 tl arası bir fiyata özel hastanelerde yapıyorlar. Ben olalaı 3 ay oldu 25 yaşındayım yemin ediyorum hayattan soğutuyor insanı bu illet şey bence hiç bekleme git hamballık yaop çalış bu parayı birşekilde bul ve o ameliyatı ol kurtul hayata yeniden başla. Ben allaha şükür kurtuldumm artık!!!!!
  • Konu güncel. Arkadaşlar ilk olarak kısa bir yazı yazmak istiyorum. Çoğu kişi jinekomasti hakkında bilgi sahibi olmak istiyor
    1. Jinekomasti nedir?
    2.Ameliyat şart mıdır ?
    3.Her isteyen ameliyat olur mu?
    4.Fitness body tarzı spor fayda sağlar mı?
    5. Ameliyat fiyatı vs felan..

    Şimdi ilk önce jinekomasti erkeklerde meme büyümesidir. Yani erkekte kadındaki gibi meme dokusu vardır. Zararlı mıdır. Evet zararlıdır. Çünkü meme kanseri riski dahi vardır. İnsanları psikolojik olarak ve fiziksel olarak etkiler bu hastalık. Ergenlik çağında iken kendini belli eder. Daha sonra 20 li yaşlarda devam ediyorsa ameliyat şarttır.
    Ameliyatın fiyatı ben şişlide devlet hastanesine sordum 1600 dedi.. Özelde 2200 e oldum rahattı yani. Ameliyat yaklasık 1-2 saat kadar sürüyor. Çıkınca sürekli sırtüstü yatmak zorundasınız. Mecburen hareket edemiyorsunuz. Çünkü kolunuzu oynatsanız bile direk göğse etki ediyor.5 gün bir kere sargıda kalıcak daha sonra doktor kontrolune geçiceksiniz. 1 günde taburcu oluyorsunuz ayrıca. Ayrıca bu hastalıkta fitness felan işe yaramaz. Meme dokusu ve yağ siz gögğüs calıstıkca erimez. Aksine daha çok ileriye doğru atıyor kendini. Bende yaptım biliyorum.. Siz siz olun yaşınızda küçükken ailenizle felan konusun ameliyatı olun ve kurtulun. Daha sonra fırsatınız olmayabilir. Ayrıca bu hastalığın branşıda PLASTİK CERRAHİdir. Soruları olan varsa da cevap verebilirim. Çekinmeden sorabiliriz.




  • bu durumda olan kişi hangı doktora gitmelidir
  • ben izmirde dr ulvi günere 13 ay önce 4500 tl jinekomasti ameliyatı oldum fakat sonuç berbat meme dokusuyla beraber yağ vardı vaser lipo yöntemiyle her ikisinide yakıp alacagını söyledi yabancı sitelerde arastırdım o aletle sadece yağ yakılıyormuş ben üstüne basa basa sordum meme dokusu gidecekmi diye ulvi günerde tabikide dedi her defasında.Fakat halen jinekomasti sorunum devam ediyor yağlar biraz gitti ama sert meme dokusu olduğu için eskisi gibi devam edoyor problemim. Kontrole gittiğimde başından sağmak için elinden geleni yaptı eğer meme dokusunda sertlik varsa liposection falan olmayın kesi yaptırmadan gitmez o sert doku ve en önemlisi işi bilen ehli bir doktora gitmek kesinlikle. Dr ulvi günerden öncede yaklaşık 5 sene önce dr tolgahan alpaydına liposection yontemiyle ameliyat olmuştum sert doku o zamanda gitmemişti sert doku varsa kesinlikle kesi şart. en önemlisi işi bilen ehli bir doktor iyi araştırmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jinekomasti diyince aklına cinsel organ gelen arkadaş sende bizdensin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.