Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.022
Cevap
127
Favori
870.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

    Vaser lipo ile oldum. Kesi var bende. Lipo da yapıldı. Hissizlik mevzusu bile yaşıyorum bazen. Ameliyatı yapmanın çok zor olduğunu düşünmüyorum. Ameliyat sonrası hastanın iyileşme süreci sancılı. Bana ertesi gün işe gidebilirsin diyordu herkes. 1 hafta evden çıkamadım mesela

  • alcest kullanıcısına yanıt

    benm daha 2 ay oldu baya indi ama sağ göğsüm hala biraz şişik rahatsız ediyor braz ama hocayla konuştuğumda 6 ay ile 1 sene arası tamameen iyileşir dedi.beklemekten başk çare yok hangi doktora olmuştunuz ?

  • alcest kullanıcısına yanıt
    Foto atabilme şansınız var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

    Resimde belli olmuyor hocam.


     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Yandan bir fotoyla belki belli olur ama beklemekten başka yapacak bir şey yok şimdilik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime ameliyat olacağımı şaşırdım
    doktor yorumların çoğu yeni üyelik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Lütfi kırdara gittim 1 sene sıra beklersin dedi İstanbul'da daha kısa sürede yapacak devlet hastanesi bilen yok mu ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iki kez biri devlet biri özelde ameliyat oldum . ikiside liposaksin ile oldu 5 yılda bir tekrarlıyor . 5 5.5 yıl sonra gögüs bölgemde bir ağrı ile tekrardan nüksetmeye basladı . 3. ve son ameliyatım için madden bedenen ruhen kendimi hazırlamaya çalışıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumun sebebi nedir peki? İlk ameliyatı yapan doktorun ihmali mi?


    Hangi devlet hastanesi ve doktorlara oldunuz? Detay verebilirseniz bizim için aydınlatıcı olur, teşekkürler.

  • Famoxis F kullanıcısına yanıt
    Tekrarlamasının doktorla alakası yok hormonlarla alakalı ben doktora gittiğimde ilk hormonlarıma baktı ve önce beyin cerrahına git böyle ameliyat olursan tekrarlar,hormonların yüksek çıktı dedi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Famoxis F kullanıcısına yanıt

    sadece liposaksin yöntemiyle oldugu için diye düşünüyorum . bir çok yorumda yazıda 5 yıl sonra tekrarlayacagini okumustum birebirde yaşamış oldum . doktorlar farklı birinci ameliyatım devlet hastanesinde oldum doktor aşırı hassas ve dikkatliydi ameliyat sonrası verdigi kremlerle hiç iz kalmamıştı . ikinci dr özel doktordu ama hiç memnun kalmadım lipo noktalarındaki izler çöküntü hala belli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hastahane bulabildiniz mi . Hormonlar ile ilgili nasıl bir tedavi öneriyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüye000111 -- 4 Ekim 2021; 6:46:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoFear81 N kullanıcısına yanıt

    Hocam geçmiş olsun. 2 aya yakın oldu siz ameliyat olalı umarım memnunsunuzdur. Şu anki görselleri paylaşma şansınız var mı acaba? Ben de uğursel hoxa ile görüşüyorum da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polariskutlu P kullanıcısına yanıt

    Ne güzel yazmışsınız hocam valla elinize sağlık umarım her şey istediğiniz gibidir şu an :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.kaanalper kullanıcısına yanıt

    valla hocam şuan atamamda çok bişey değişmedi1 aydan sonra sanırm pek değişklk göstermiyor.esksinden dha iyi lakin uçlar çıkık kafam çok takılıyo bukadar eziyet çektikten sonra böyle uçların çkması.6 ay 1 sene arası diyolar tam iyileşme son hali için.beklemekten başka çare yok.bide benim meme piramit gibiydi farklı bişeydi yani elnden geleni yapmştır muhakkak hoca ama böyle oldu.iyi niyetnden şüphem yok hocanın yinede daha iyi araştırmakta fayda var.burda uğursel hocaya amelyat oldum diyenler hemen ortadan kayboluyor nedense.akılda soru işareti kalıyor olan üstünden daha fazla süre geçmş arkadaş varsa yardımcı olsa daha iyi olur

  • NoFear81 N kullanıcısına yanıt

    Hocam muhakkak 6 ay 1 sene sonrasında asıl görüntünüz ortaya çıkacaktır. Bu zamana kadar geçen surede biraz sabırlı olmak lazim hele de eskisinden iyiyse asıl önemli olan da budur. Vücudun verdiği tepki de farklı oluyor. Kimisi çok kısa sürede toparlayabilirken kimi bünyede bu durum aylar sürebiliyor.


    Ek olarak muhtemelen bahsetmişsinizdir öncesinde ama ameliyat esnasında meme dokusu çıkarıldı mı ve çıkarma işlemi meme ucunun altından mı yapıldı yoksa lipo delikleri mi kullanıldı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.kaanalper kullanıcısına yanıt

    Valla doku çıkardılar hocam. Lipo deliklerinden aldı yakın biyerden girdi zaten. İnşallah zamanla oturr 3 ay oluyor 27 ekimde. Bekleyeceğim 1 sene belkide evham yapıyorumdur bilemedm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoFear81 N kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen dediğiniz gibi toparlar vücudunuz hocam ama ben meme altından kesik ile bezin çıkarılmasını daha efektif buluyorum. Salı gününe ameliyat tarihi aldım bakalım konuşacağız öncesinde bu detayları.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, uzun zamandır bu konuyu takip eden biri olarak ben de kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum belki birilerine faydam dokunur.

    Öncelikle bu durumu tam 10 yıl önce lise öğrencisiyken farkedip kendimce araştırmalar yapıp doktora gittim. Doktor teşhisi koyunca da durumu aileme açtım ve Şişli Etfal Hastanesi'nde plastik cerrah sadece liposuction yöntemiyle ameliyatımı yaptı.

    Aradan yıllar geçti fakat durum eskisinden bile kötü hale gelmişti ve değişen hiçbir şey yoktu. Elimle kontrol ettiğimde çok net bir şekilde meme dokusunu hissedebiliyordum. Fakat başarısız bir operasyon geçirince tekrar durumu aileme anlatmak ve aynı süreci yaşamak istemedim ve konuyu kendimce kapattım.

    Aradan 10 sene geçti kendi ekonomik bağımsızlığımı kazandım, evlendim vesaire derken tekrar bu konuyu araştırmaya başladım ve aslında liposuction yöntemiyle ameliyat olduğum için meme dokusunun içeride kaldığını ve o sebeple tekrarladığını anladım ve tekrardan ameliyat olsam mı diye düşündüm.

    Nitekim 2021 Nisan ayında ameliyat oldum. Süreç benim için sancılı geçti. Önceden ameliyat olduğum için dokuların sert olduğu bu sebeple kanamanın fazlalığından dolayı diren takmak zorunda kaldı doktor. Normalde aynı gün taburcu olacağım diye düşünürken 3 gece hastanede kaldım, kan değerlerim düştü ve her gün belli saat aralıklarla direnden içeri ilaçlar gönderildi.

    Ameliyat sonrası ilk görüntü açıkçası korkutucuydu. O bölge tamamen morarmış, şişmiş ve izlerle doluydu. Sağ göğsüm daha şişikti ve bu sebeple doktor önceden diren takılı olan dikiş bölgesinden girip içeride biriken su ve kanı aspiratör ile çekti bu işlem canımı yakmadı desem yalan olur. Bir sonraki kontrolde de yine sağ göğüsten enjeksiyon ile biriken kan çekildi.

    6 ay sonra bugün sonuçtan memnunum fakat sağ göğüs ucum diğerine oranla estetik olarak daha kötü durumda meme başı alt tarafı katlanma yaptı. Bazen gözükmüyor bazen gözüküyor fakat çok rahatsız etmiyor.

    Eminim ki doktoru soracaksınız ama gerçekten ameliyatta ortaya neler çıkacağı belli olmuyor ve herkes aynı doktordan aynı oranda memnun kalmıyor. O açıdan size kesinlikle gidin şu doktora ameliyat olun diyemem bu ciddi bir sorumluluk. O yüzden herkes araştırmasını iyi yapsın ve doktoruyla oturup detaylıca konuşsun. Ameliyatımı koltuk altına yakın bir bölgeden kesik açarak Meltem Hastanesi'nde İbrahim Karahan yaptı.

    Fotoğrafları bırakıyorum. Herkese geçmiş olsun.
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • frerot F kullanıcısına yanıt

    Süreç zorlu geçmiş hocam ama sonuç bence mükemmel dediğiniz izin hiçbir önemi yok bence. Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.