Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.022
Cevap
127
Favori
870.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mswordmm M kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi doktora gittin ameliyatı nerede yapacak veya olduysan nasıl geçti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blg96 B kullanıcısına yanıt
    Selam siz kime ameliyat olmuştunuz
  • yepyeni12 Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    amelıyat sonrası yok hastalık suresınce gecmesı ıcın verdıgım cabalar ıle ılgılı fotograflar. Orda anlatmak ıstedıgım ne yaptıysa yapayım sadece en aza ındı tekrar spora ara verınce beslenme bozulunca daha kotu bır halde ortaya cıktı suanda durumum cok guzel ılk zamanlar canımı sıkan olaylar olmustu kan toplanması gıbı ama hepsı gecınce cok guzel goruntu meydana geldı bu korona yuzunden evde calısmaya basladım işimden dolayı. oyuzden 6 kılo cıvarı aldım 2 ayda ama almama ragmen gram yag bırıkmedı goguslerde. Dokuyu aldım demıstı doktor demekkı hakkaten ıyı bır sekılde almıskı olusmaya baslamadı tekrardan amelıyatı olalı 3 gun sonra tam 4 ay olacak. şuan ıyı durumdayım cok sukur. Olacak varsa hıc bekletmesın kurtulsun sadece ıyı bır doktor onemlı ıyı secın devvlette yaptırmayın.
  • aralı34 A kullanıcısına yanıt
    Hastane ve doktor bılgısı burda paylasmıyorum reklam olmasın dıye ama sonucta elımde kendı fotograflarım var kımse benı doktor asıstanı falan sanmaz herhalde. İstanbul meltem hastanesınde Op. Dr. İbrahim Karahan'a amelıyat oldum şubat ayında yaklasık 3 taksıt ıle 4.300 TL ye geldı. suanda fıyatlar ne durumda bılmıyorum arastırmak gerekebılır.
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda cilt problemi özellikle yanma yaptığını söylemiş insanlar.

    Buraya gelip ürün reklamı yapıyor aklınca.

    3 yıldır pasif durumdaki hesap bir anda bu konuya bu mesajı atıyor. Çok ilginç değil mi?
  • Jinekomasti ameliyatı olacaklara yazıyorum.
    Plastik cerrahi hastanesinde çalışıyorum.anestezi doktoruyum.bu konuda sorusu olana cevaplarım.
    Bu konuda bir çok yönetem va mevcut ayrıca anestezi hakkında da sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım.
    Hastane ismi falan sormayın niyetim reklam değil bilgi sahibi olmak isteyenlere yardımcı olmak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msyildirim35 -- 23 Haziran 2020; 11:38:8 >
  • msyildirim35 M kullanıcısına yanıt
    ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar iyi çalışmalar. Özellikel bu sedasyon anestezisini bazı doktorlar kullanıyor ve genelde sadece lipsuction bazen de doku alımı için.
    Bu ameliyat sedasyon anestezi ile yapılabiliyor mu? Hasta ağrı ve acı hissediyor mu?
    Sizce sedasyonla genel anestezisin risk açısından farkı nedir? Hangisini kullanıyorsunuz?
    Hastane ve doktor seçiminde neye dikkat etmemiz gerekiyor?
  • orcunsedat11 O kullanıcısına yanıt
    Aleykum selam teşekkürler.
    Öncelikle sedasyon işlemi ile bu ameliyatın yapılması kısmında fikirlerimi söyleyeyim. Kesinlikle ağrı hissedersiniz hiç konforlu değil bu net. Lakin bazen sedasyon adı altında genel anestezi verilip entübasyon işlemi yapılmadan hasta havalandiriliyor bazı hekimler bunu anlatamadığı için sedasyon diyebiliyor. Birde şöyle bir huşu var sedasyon için amnezi yapan ilaçlar kullanılıyor ve bir takım narkotik ajanlar kullanılıyor bu bağlamda sedasyon olurken acıdan kıvransanız dahi ameliyat sonu bunu hatırlamıyorsunuz genelde. Bu bağlamda biz hastanemizde genel anestezi tercih ediyoruz. Hasta içinde güvenlik içinde en makul û benim görüşüm budur. Ameliyat sırasında cerrah liposuction yapacağım deyip sonradan yeterli olmadığını düşündüğünde doku çıkarmak isteyebiliyor bunlar genel anestezi altında dah konforlu oluyor hiç bir ek işlem yapmaya gerek kalmıyor.

    Sedasyon ve genel anestezi arasındaki farklara gelirsek.
    Risk konusunda benzer risklere sahip olsada tabiki bir beklenmeyen durum karşısında genel anestezi altında müdahale hasta stabilizasyonu daha düzgün olur. Ama sedasyon kısmında taburculuk süreleri hasta yatıştı hastaneye masrafı çok daha az olduğu için küçük yerlerde sedasyon tercih edilebiliyor. Böylece hasta hızlı taburcu oluyor yerine başka hasta alma imkanı doğuyor maliyet olarakta daha düşük oluyor. Ama dediğim gibi benim bu konuda çalıştığım kurumda tercihim genel anestezi. Çünkü yapılan işlem keyfi bir işlem minimum riskle maximum konforda olmasını tercih ederim. Bir plastik cerrahi operasyonu için en ufak risk almam.

    Doktor seçimine gelecek olursak. Unutmayın ki bu tur ameliyatlar basit cerrahi işlemler o yüzden ameliyatınız sizin için yeterli olmasa da cerrahi acıdan neredeyse sıfır risk oluşturur. Lakin anestezi öyle değil. Maximum bilgiyi edinmek önemli.
    Doktor seçilmesi kısmı biraz şans â kalıyor ne yazıkki. Çünkü turkiyede bu konuda doğru bilgi almak çok mümkün değil. Kullanıcı yorumları nitekim öyle. Çünkü birinin hakkında kötü yorum yapmak onu rencide etmek gibi bir mana taşıdığı için doktorlar kötü yorumları genelde bir şekilde sildiriyor. Tarafsız bir bilgi edinmek zor. Ama genede araştırmakta fayda var. Bu konuda ameliyat olanlar ile iletişim kırmak en iyisi belirli forumlardan vs doktor adını yazdığınızda yorumlar bulmanız mümkün. Umarım yardımcı olabilmişimdir genede sorunuz varsa lütfen sorunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Hocam detaylı cevabınız için çok sağolun hiç üşenmedin yazmışsınız. Ben de kişise lolarak araştırdığımda sedasyonda hava yolunun korunmasında sıkıntı yaşanabileceğini, genel anestezide ise solunumun daha güvenli sağlanacağını öğrenmiştim. Bu nedenle genel anestezi toplamda daha güvenliymiş fakat işte solunumun durması kasların felç olması vs insanı çok korkutuyor sedasyona göre.

    Sizi yakalamoşken bir şey daha danışmak istiyorum. İzmirde örnek olarak bazı hastanaler pahalı ve JCI setifikası vb var. Yalnız normal bir hastane örnek olarak 5000 tl ise bunlar 15000den kapı açıyolar. Hastanenin büyük olması, modern olması vb şeyler bu ameliyat güvenliğini etkiliyor mu? Acil bir durum olduğunda vs hepsi benzer risklere mi sahip. Sonuçta hepsinde bir anestezi uzmanı gözetimindeyiz sanırım. Yani bir cerrahi tıp merkezi ile büyük hastane arasında fark var mıdır?.

    Çok takıntılı biriyim sanırım :). Doktorların binlerce kes uyguladığı prosedür ama işte insanın canı tatlı :)




  • Mert._.ozturk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Karşılaştırma yapabilmemiz ve doktorunuz hakkında bir fikir edinebilmemiz için sonrasından da birkaç fotoğraf paylaşabilirseniz çok güzel olur. Dikiş izleri vs. birçok konu merak konusu benim açımdan. Bir de yağ oranım da sizinkiyle çok benzer. Body ile uğraşıyorum ben de ama göğüslere gram faydası yok ameliyatsız gitmeyecek gibi görünüyor, aynı sizinki gibi. Doktorunuz da başarılı görünüyor diğer işlerinden. O yüzden sonucunuzu baya merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yepyeni12 -- 24 Haziran 2020; 23:0:29 >
  • orcunsedat11 O kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılan ilaçların hepsinin ortalama bir etki süresi var kaslarınızın kısmı felç durumuna geçmesi zaten ameliyatınız için daha verimli. Mesala bu ameliyatı sedasyon olduğunuzda kendinizi kasacaginiz için o bölge kasları daha çok hasar görecek ve görüntü olarakta kas tonusu aktif olacağı için durumu net anlama imkanı daha az olabilir.
    Sertifika konusuna gelirsek çok takılmayın parayla her sertifikayı almak malesef mümkün. Ayrıca sertifikalar evrak işlerini vs denetleyen kurumlar genelde sağlıkçı bile olmayan kişilerin denetlediği özel kuruluşlar. Bu insanlar ameliyatlar nasıl ne değil doğru yapılıyor mu bunlara bakmaz. Kişiler forum ları doğru doldurmuş mu narkotik sayımları nasıl yapılıyor kullanılan malzemeler günlerine uygun kaydediliyor mu bunu denetleyen firmalar. Sonuçta burdan çıkar elde eden özel kuruluş bunlar.
    Normal bir hastane ile klinik yerlerin arasındaki ana baz konu bazı yetkilendirmeler. Mesala büyük bir yer olması onun hastane olduğunu göstermez. Hastanenin kliniklerde göre daha kapsamlı şartları vardır.Mesala acil durumlar için kan stogu bulundurma veya tam donanımlı bir yoğun bakımının bulunması acil biriminin olması gibi. Sizin ameliyatınız risk faktörü açısından eğer sizinde belirli bir sistemsel rahatsızlığınız yoksa yüzde 99 sıkıntısız geçireceğiniz bir ameliyat. O yüzden sizin için hastane yada klinik çok farketmez fikrimce. Klinik dedi isem ev gibi saçma yerlerden değil ameliyathane si olan şartları uyuşan yerlerden bahsediyorum.
    Her hastanede dediginiz üzere yaşam bulgularınız ve ağrı kontrolü açısından anestezi doktoru cerrahi komplikasyonlar vs açısından da cerrahiniz kontrolünde olacaksınız.

    Bu aralar bazı yerlerde çok duyuyorum ameliyat olacak hastalardan su ilaçları bulup getirin yapalım ameliyatınızı vs gibisinden. Bu kişilerin belli izinleri yada başka bir yerde çalışanlarla ile is yapması sonucu bu duruma düşmekte bu yerlerden uzak durun yeterlidir.

    Yani güven veren insanlar sizin için yeterli olacaktır. Bu kadar takıntıya gerek yok :)

    Gene sorularınız vs olursa seve seve cevaplarım iyi günler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Mert._.ozturk kullanıcısına yanıt
    Doku zaten tekrar oluşması çok uzun sürecek bir yapıdır. Yağ da nitekim liposuction ile hücresel olarak baya küçüldüğü için kilo alsanız dahi bir sene bir buçuk sene gibi süre sonra ancak oluşur. Bunu göğüs kaslarınızı sık kullanarak minimuma indirmeniz mümkün.
    2 senede bir bu ameliyatı olmak için gelen insanlar da mevcut kendinizi nasılsa olmuyor tekrar diye salmayın aman deyim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jinekomasti ameliyatı olmayı düşünüyorum izmir veya denizli çevresinde tavsiye ettiğiniz yer varmı 2 meme dede var fiyatlar ne kadar suan bide
  • merhaba Arkadaşlar
    sormak istediğim konu iyileşme süresi ve yaş faktörü
    46 yaşındayım ve korkum ilerleyen yadan dolayı acaba iyileşme süresi uzarmı yada dokuların tam yapışması veya farklı bir komplikasyon çıkarmı
    bilgisi olandan yardım rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grkmsncn kullanıcısına yanıt
    Hicbirsey olmzyyakin yaslardayiz Ben de 6 ay önce oldum. Yukarida yazdigim gibi dikis izi degil ama diren yeri delikleri iyilesmedi ve bu gidisle oradaki izler kaybolmayacak gibi. Ama Meme bölgesinde hicbir iz yok. Onun disinda hicbir sorun olmaz cildiniz hala esnekse. Amaliyati da herkes yazmis 2-3 diren cikarilana kadar sikinti sonrasi kolay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Bana söylenen aynen suydu kilo alsan da versen de bir daha jinekomasti yasamayacaksin. Sizin bu dedikleriniz sadece yag alimi yapilmis hasta icin olabilir mi?

    Bir de bana sedasyonla yapildi. Öyle bir asiri konfor sorunu yasamadim. Dis ameliyatim daha zorluydu bir iki sefer aci cektim sadece. Ama ne teknigi yapildi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersgtr E kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun dönem düşünürsen kilo ama problem değil ama yaglanmada tekrar olduğunu çok gördüm. Genelde olmasa da şimdi ben sana olmaz dersem olursa komik olur. Ama işin ticaretini yapacak olsam hayatta tekrarlamaz derdim belki. Böyle bir ihtimal mevcut zaten ben bu operasyonu 23 yaşında geçirdim otuzumun başlarında eskisi kadar olmasa da tekrar operasyon olmak istedim açıkçası.
    Hocam sedasyona gelince konfor sorunu zaten herşey normal ilerlerse çok olmaz. Acı duymak dışında. Ama iki durumda da bu anestezisi alıyorsunuz genel anestezi gerek cerrahi gerek anestezi gerek hasta için daha rahat bu bir gerçek. Birde hocam sedasyon altında hirpalana hirpalana ameliyat olup bitip kendine gelince el î nize sağlık hiçbirşey hissetmedim diyor hastaların yüzde 95 î bu anlamda yani bana olacakları ben hatırlamayayım diyorsunuz tercih tabiki sizindir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ersgtr E kullanıcısına yanıt
    Evet bu kişiye göre değişiyor çoğu zaman cook az bi iz hatta diren olmayan hastalarda genelde iz yakından bakmazsanız görünmeyecek kadar. Diren bir süre daha o bölgede kaldığı için iyileşme süreci uzuyor. Gördüğüm çoğu cerrah diren koymuyor diyebilirim. Eğer ciddi büyüklükte bir göğüs yoksa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.