Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.022
Cevap
127
Favori
870.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • netmaster1903 N kullanıcısına yanıt
    fiyat ne verdiler dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meslekibilgi M kullanıcısına yanıt
    nerde oldun dostum 4500e

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertcaliskannet M kullanıcısına yanıt
    meltem hastanesi bahçelievler Hastane okadar şaşalı değil ama ameliyat basit ve yöntem aklıma yattığı için burda oldum.
  • meslekibilgi M kullanıcısına yanıt
    diren felan taktılarmı. ?
    hastaneden çıkınca tek başına eve gidebiliyormusun.
    yoksa kollarını kaldıramıyormusun ?
    refakatçiye gerek oluyormu ?
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    diren takmadılar, refakatçi olsun bence ama kendim kullandım arabamı öyle diyim ,kolları yukarı kaldıramıyosun 3. haftamdayım nerdeyse, bugunluk korseyi kullanmamam gerekti sağ göğsüm biraz şişik gibi geldi (çıplakken tshirtte böyle bişi yok) buz falan basılabilir doktor dedi gayet normalmiş.
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    diren takmadılar, refakatçi olsun bence ama kendim kullandım arabamı öyle diyim ,kolları yukarı kaldıramıyosun 3. haftamdayım nerdeyse, bugunluk korseyi kullanmamam gerekti sağ göğsüm biraz şişik gibi geldi (çıplakken tshirtte böyle bişi yok) buz falan basılabilir doktor dedi gayet normalmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meslekibilgi

    diren takmadılar, refakatçi olsun bence ama kendim kullandım arabamı öyle diyim ,kolları yukarı kaldıramıyosun 3. haftamdayım nerdeyse, bugunluk korseyi kullanmamam gerekti sağ göğsüm biraz şişik gibi geldi (çıplakken tshirtte böyle bişi yok) buz falan basılabilir doktor dedi gayet normalmiş.
    korseyi onlarmı veriyor senmi alıyorsun.( biz alırsak yanlış korse alabiliriz ondan sordum :)
  • Öncelikle selamun aleykum arkadaslar. Uyeligimi daha yenı actım yaklasık 2 haftadır taaa 2011 yılından bu yana olan jınekoastı ile alakalı ne varsa okudum tabi ameliyatımı bu form sitesine bakmadan 1 hafta önce olmustum. bu derdı cocukluktan beri ceken bırısıydım. kucukken kıloluydum ve goguslerım bi hayli sarkıktı. 15 yasımda kılo vermeye karar verdim tam liseye baslamısım yaz tatiliydi. Evet kılo verdım yaklasık 20 kılo 78 den 58 kılolara kadar evde spor yaparak kılo verdim. ve tıg gıbı kaldım goguslerımdekı yaglarda gıttı lakin gogus uclarımdaki o doku kaldıgı için nekadar spor yaparsam yapayım gıtmedı 4 bucuk yıl vucud gelistirme yaptım lakin yag oranım %7 iken baklavalarım varken bile o lanet doku yıne vardı. Artık sporla gecmedıgını herkes kabullenmeli e haliyle sporu boşlayıp abur cubur yıyınce beslenmeyıde bozunca 1. dereceden 3. dereceye kadar yukseldı ve resmen kadın memesı gıbı oldu ve gercekten cok bunalmıstım bu durumdan okul bıttı askere gittim ıse basladım ve şubat 23 de istanbulda ameliyatımı oldum. Normalde 4 bin tl herşey dahildi lakin 4.400 e kredi kartı ile oldum 3 taksit ile bilginiz olsun taksit yapan hastanelerde var bu onlara baglı bıseyde olabılır ben rıca ettım taksıt olsun dıye kırmadılar saolsunlar. Ameliyatı oldum genel anestezı altında korkulucak zerre bısey yok ben gülerek girdim amelıyathaneye dedım bıran once kurtarın benı uyuyup uyanmam bir oldu kalkınca gogsumde acı hıssetım ve korseyı takıyorlardı benim yontemım ıse lazer lipo ile oldu oyle kesık falan attırmadım hanı yok kesık olmadan o meme dokusu gıtmez dıyenler var cok okudum formda ama işini bilen yapıyor arkadaslar ve amelıyat sonrası o dokuyu bana poset ıcınde verdı doktor. Lazer ile kesmıs dokuyu. herşeyı kabataslak anlatıyorum affola. sadece koltuk altımda kesıkler var baska bısey yok onlarında dıkıslerı dun komple kayboldu. İzi zamanla gecicektir elbet. Sadece tek sıkıntım sag gogsumde kan toplandı ve sag gogsum sola gore zaten buyuktu amelıyat sonrasında 5. gun pansumana gıttıgımde doktor baktı kan toplamıs gogusun dedı ve 1 ila 2 ay ıcınde o toplanan kısım duzelıcek dedi. ve suan eskısınden kat kat kat ıyı. sag gogusum mosmordu sol oyle degıldı. sımdı morluklar gıttı ve haraket kabılıyetım gayet ıyı ben amelıyatın ertesı gunu az bıtkınde olsam dısarı cıktım gezdım arkadasımla ama rahat haraket edemıyordum orası ayrı. Dren takmadılar bana sadece ilk gece eve dondugumde kanama oldu soldan cok kan aktı ama sagdan akmadı ıcerde toplanmıs sanırım ve oyuzdende sag gogus sıs kalmıs doktor oyle soyledı. İlk hafta sıslıkler hat safhada arkadaslar sonradan ınıyor ve duzelmeye baslor. Durumumdan cok memnunum olmayan arkadaslar ve korkan arkadasalar kesınlıkle olun beklemeyın hıcbısey yok. Sorucak sorularınız varsa cevaplarım. ıyı aksamlar.




  •  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2878410/3072a012-d555-4677-bddb- JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI[/simage] JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI


    Evet bunlar ameliyat harici 2015 den itibaren resimlerim en kral vucudu yapmış olmama ragmen yinede gıtmedi sadece mınımum seviyeye indi ve bır zaman sonra koruyamadım daha beter ettim artık dıyet benı mahvetmıştı. Aşağıdaki resimde cocuklugumdan berı sıkıntının oldugunu goruyosunuz tamamen kılodan dolayı cıktı ve verıncede ucu burus burus kaldı. Kas yapıncada ılk baslarda ıyıydı ama zaman gecctıkce arttı kas yaptıkca kılo aldıkca gogusler one dogru cıktı. Amelıyat sonrasını tam ıyıleşince atıcam arkadaslar suan korseyleyım duş harıcınde cıkarmıyorum ve sabredıyorum. Size tavsıyem olun abi alın sıze yıllar aralıklarla orneği sporla falan gıtmesi hikaye meme dokunuz varsa o işin sonu ameliyattır. korkucak hıcbıseyı yok fiyatlar gayet normal özel oldugu için doktorunuzu ıyı secın ve olun ben pek arastırma yapmadım oldum şuan memnunum ama kesınlıkle arastırın arkadaslar cunkı kalıcı hasarlar bırakan işi iyi yapmayan herşeyi parayı alana kadar yapan tıplerde var aman dıyım dıkkat edin. Acısı sızısı cekılmeyecek bısey degil sadece sırt ustu yatmak sıkıntı ve ılk 1 2 veya 3 gun tek basınıza işler yapamıyosunuz ama 3 gunden sonra artık rahat haraket edıyosunuz. ben cumartesi oldum oglen 12.45 de gırdım 2 kusurlerde cıktım ve aksamda 8 gibi kendı ıstegımle ayrıldım eve gıttım. sakın ama sakın agır bısey kaldırmayın doktorunn dedıgı herseyı yapın. bıde amelıyattan 1 gun once cektıgım gogus resmım vardı ama o suan telde ve pcden yazıyorum bende o resmıde ıyılesınce before after halinde atacagım. inanın son halı bu resmlerden de berbat kurtuldugum için cok mutluyum umarım olmak ısteyen herkes olur kurtulur. Hayırlı forumlar.




  • Tek merak ettiğim şu an acaba doğru zamanmı ?
    Korona dalgası insanı tedirgin etmiyor değil.

    inşallah hayırlısı ile bizde kurtuluruz. ertele ertele nereye kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan2200

    Tek merak ettiğim şu an acaba doğru zamanmı ?
    Korona dalgası insanı tedirgin etmiyor değil.

    inşallah hayırlısı ile bizde kurtuluruz. ertele ertele nereye kadar.
    Bendede yaş 27 oldu hocam tam sağlam araştırmalara yöneldim randevu felan alıcaktım muayene için corona çıktı o yüzden bu yazda yalan olucak gibi zaten bu yaz denize hayatta girmem iyi bahane oldu atlet almayı düşünüyorum bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    Hiç Beklemeye gerek yok tavsiyem ameliyat olun kurtulun bu sorunla gercekten yaşanılmaz ve önümüz yaz sıcak aylarda bu korse falan cekilmez. Evet korona vırusu lanet bısey yayılmaya basladı umarım önüne geçilir.
  • Hocam her iki gogusten mi oldunuz ameliyati kac saat suruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siceyy -- 17 Mart 2020; 3:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Evet ikisinden de oldum sag gogusum sola göre büyüktü bide ve sporada ara verince askerlik iş .vs den dolayı zaten kotuydu bide 5 kilo kadar alıncada berbat bir hal aldı birsey giyemez oldum. Ameliyatım valla 12.45 de aldılar 14.30 larda mı cıktım dıye hatırlıyorum narkozun kafası saolsun cogu seyı unuttum. amelıyattan cıkar cıkmaz telefonu aldım elıme mesajlastım takıldım felan bi midem bulandı bıranda bembeyqaz kesıldım sonra alkol koklattı ordaki hemsıreler kendıme geldim. Ameliyatatn sonra bişey yıyemedım dıyebılırım. Hem midem bulanıyordu hemde amelıyat esnasında bogazına hortum takıyorlar onun acısı vardı sadece meyve suyu ıcebıldım ve su ıcebıldım yemek agzıma attıgım an mıdem bulanmaya baslıyordu ama ertesi gün abandım yemege sorun olmadı yani lakin il 1 hafta nnarkoz etkısımıdır bılmıyorum sersem gibiydim. hastanede yatışım olmadı doktor amelıyatın ıyı gectıgını soyledi ve korsemi iyicene sıktı. Doktora dedıgım şey ise artık oturunca sarkmayacak düz olucak dımı dedım oda insallah evet oyle olucak dedı ve güldü :) aksam cıkabılırsın ıstedıgın saatte dedı bende 20.00 larda cıktım evıme gıttım yattım dınlendım. Dedıgım gıbı ilk haftada sıslıkler ve odemler hat safhada benım sol gogusum sısmemısken sag gogusum cok sıstı ve asımetrık goruntu vardı ıster ıstemez uzuldum dedım yapamamıs az almış falan fılan trıplere gırdım bana duzelıcek dedı ve şuan ameliyattan sonraki 23. günüm inanırmısınız iki gogusumde Allahıma şükürler olsun cok guzel düz ve içe göçük değil şişlikler indi sag gogusumde kan toplanması vardı şiş duruyordu mem ucum aynı alınmamış gibi ve sımdı dümdüz oda gecti ufak tefek ödemler kaldı ama onlarda engel değil geçiyor sonuçta :) kesi izim yok sadece koltuk altımdan gırdıklerı yerler var onlarda zamanla ten rengıne doner dıkıs falanda kalmadı artık cok rahatım. Sadece korse sıkıntı ama önemi büyük korse sayesınde toplanıyor gogusler ve ortalama 15 gün daha takıp sonrasında 2 hafta kadar da geceleri takıcam ve daha kulanmıyıcam. Şuanlık bir sorunum yok morluklarım amelıyattan sonra baya vardı özellikle sag gogusum mosmor olmuştu şimdi geçti :) kurtuldugum ıcın cok mutluyum dun dar tışört giydim thermal olanlardan askerde aldıklarım ustume bir yapıstı goguslerde zerre sırıtma yok dumduz :))) Rabbim herkesin bu rahatsızlıktan kurtulmasını nasip eylesin insallah. Şuan işyerindeyım ve bu site surekşi açık isteyen istedıgını sorabılır. 15 - 20 gün sonra son halimi sizlerle paylasacagım ve amelıyattan sonrakı ilk fotolarımıda atıcam hem sıslıklerımı gorursunuz hemde nasıl gectıgını gormus olursunuz. Oyuzden iç karartmaya gerek yok sadece sabretmek lazım gerisi kendılıgıdnen geliyor. Herkese hayırlı forumlar.




  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Evet ikisinden de oldum sag gogusum sola göre büyüktü bide ve sporada ara verince askerlik iş .vs den dolayı zaten kotuydu bide 5 kilo kadar alıncada berbat bir hal aldı birsey giyemez oldum. Ameliyatım valla 12.45 de aldılar 14.30 larda mı cıktım dıye hatırlıyorum narkozun kafası saolsun cogu seyı unuttum. amelıyattan cıkar cıkmaz telefonu aldım elıme mesajlastım takıldım felan bi midem bulandı bıranda bembeyqaz kesıldım sonra alkol koklattı ordaki hemsıreler kendıme geldim. Ameliyatatn sonra bişey yıyemedım dıyebılırım. Hem midem bulanıyordu hemde amelıyat esnasında bogazına hortum takıyorlar onun acısı vardı sadece meyve suyu ıcebıldım ve su ıcebıldım yemek agzıma attıgım an mıdem bulanmaya baslıyordu ama ertesi gün abandım yemege sorun olmadı yani lakin il 1 hafta nnarkoz etkısımıdır bılmıyorum sersem gibiydim. hastanede yatışım olmadı doktor amelıyatın ıyı gectıgını soyledi ve korsemi iyicene sıktı. Doktora dedıgım şey ise artık oturunca sarkmayacak düz olucak dımı dedım oda insallah evet oyle olucak dedı ve güldü :) aksam cıkabılırsın ıstedıgın saatte dedı bende 20.00 larda cıktım evıme gıttım yattım dınlendım. Dedıgım gıbı ilk haftada sıslıkler ve odemler hat safhada benım sol gogusum sısmemısken sag gogusum cok sıstı ve asımetrık goruntu vardı ıster ıstemez uzuldum dedım yapamamıs az almış falan fılan trıplere gırdım bana duzelıcek dedı ve şuan ameliyattan sonraki 23. günüm inanırmısınız iki gogusumde Allahıma şükürler olsun cok guzel düz ve içe göçük değil şişlikler indi sag gogusumde kan toplanması vardı şiş duruyordu mem ucum aynı alınmamış gibi ve sımdı dümdüz oda gecti ufak tefek ödemler kaldı ama onlarda engel değil geçiyor sonuçta :) kesi izim yok sadece koltuk altımdan gırdıklerı yerler var onlarda zamanla ten rengıne doner dıkıs falanda kalmadı artık cok rahatım. Sadece korse sıkıntı ama önemi büyük korse sayesınde toplanıyor gogusler ve ortalama 15 gün daha takıp sonrasında 2 hafta kadar da geceleri takıcam ve daha kulanmıyıcam. Şuanlık bir sorunum yok morluklarım amelıyattan sonra baya vardı özellikle sag gogusum mosmor olmuştu şimdi geçti :) kurtuldugum ıcın cok mutluyum dun dar tışört giydim thermal olanlardan askerde aldıklarım ustume bir yapıstı goguslerde zerre sırıtma yok dumduz :))) Rabbim herkesin bu rahatsızlıktan kurtulmasını nasip eylesin insallah. Şuan işyerindeyım ve bu site surekşi açık isteyen istedıgını sorabılır. 15 - 20 gün sonra son halimi sizlerle paylasacagım ve amelıyattan sonrakı ilk fotolarımıda atıcam hem sıslıklerımı gorursunuz hemde nasıl gectıgını gormus olursunuz. Oyuzden iç karartmaya gerek yok sadece sabretmek lazım gerisi kendılıgıdnen geliyor. Herkese hayırlı forumlar.




  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    ameliyattan uyandığında üstünde oluyor korse.
  • Arkadaşlar bu ameliyatı olmak istiyorum ankaradayim olupta memnun kalanlar doktor oner8rmi ve foyat yoksa devlettemi yapmaliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirden doktor tavsiyesi rica ediyorum. Bu ay olmak sıcaklar açısından zorlar mı???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tashunkee kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 1ay korse kullanıcaksın sıcakta o biraz zorlayabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubilaytatli_

    Hocam yaklaşık 1ay korse kullanıcaksın sıcakta o biraz zorlayabilir.
    Doktor önemli nokta atisi lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.