Şimdi Ara

Jet Stok - Pazaryeri Entegrasyon Firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,  


    Jet Stok; e-ticaret dünyasında bütün pazaryerlerindeki ürün yönetimi ve ürün yükleme sürecinde yapılması gerekenleri, kargo işlemlerini ve müşteri ilişkilerini tek panelden yönetebileceğiniz bir entegrasyon programıdır. Pazaryerlerindeki entegrasyon işlemleri açığını kapatıyor.


    1 hafta deneme süresi ile programı test edebilirsiniz. Jet Stok’la entegre işlemlerinizi gerçekleştirerek tüm mağaza satışlarınızı saniyeler içinde sadece Jet Stok ekranından yönetmeye başlamanız mümkün.


    Trendyol, N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, Amazon, Çiçeksepeti, Morhipo ve XML Entegrasyonu işlemleri için uygun fiyatlandırma tarifeleriyle e-ticaret sektöründeki aktarım problemlerini tek başına çözer.


    1 Yıllık Jet Stok Aboneliğinde 5 Pazaryeri Sadece 1.499TL 📢


    Fatura Entegrasyonu Hediye! 🎁


    Detaylı bilgiyi https://www.pomelostok.com/ web sitesinden alabilirsiniz.








  • Jet Stoktan 600 liralık 3 aylık paket satın aldık, ilk kendilerini aradıklarında veya biz aradığımızda her şeye olumlu yanıtlar veren birbirinden güzel cevaplar veren bir firmaydı fakat parasını aldıktan sonra her şey değiştir bir şey istiyoruz efendim yapamıyoruz xml veriyoruz entegre edilmesi 5 gün sürüyor. Xml'i entegre ettiklerinden sonra 8000 ürünümüzün yarısı sistemlerine eklemişler, varyasyonlar dahil şekilde, aradık söyledik böyle böyle konuştuk dediler ki efendim sizin aldığınız pakette ürün sınırı var ürün sınırını kaldırmak için biraz daha ödeme yapmalısınız, istedikleri fiyatı da gönderdikten sonra kategorilendirme, pazar yerlerimizi entegre etme konusunda sürekli tamam yapıyoruz yaptık vs. diyorlar her iş sürekli gecikiyor ve gerçekten verdiğiniz paraya hiç bir şekilde değmiyor. Bir kullanıcı ve fazlasıyla JetStok'a para ödemiş birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum, JetStok'tan 12. gün sonunda iade yada kullandığımız kadar hizmeti kesip üstünü iade etmelerini istediğimizde kesinlikle reddettiler.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.