Şimdi Ara

JB'den, KITKAT Roma Geçtikten Sonra IMEI Klonlu Mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    THL T11 telefonuma 6 ay önce eski telefonumun IMEI'sini yüklemiştim. Telefonun orjinal JB romundan, custom JB rom yükledim ve 6 aydır kullanıyordum. Geçen gün KITKAT rom yüklemesi yapınca telefona Yasal Uyarı geldi. filanca numaralı IMEI klonlanmış olduğu belirlendiğinden 1 ay içinde kapanacaktır diye.

    Bu problemin nedeni nedir? JB modem dosyası ile, KITKAT modem dosyasının farklı olması mı? Aslında THL T11 için firma official KITKAT cıkmadı, belki benzer bir modelden portladılar.

    Şimdi bu Kitkat rom üzerine başka telefonumun IMEI sini yazsam yine aynı sorun çıkar mı? JB roma mı dönmeliyim. Birşey yapmadan önce konu ile alakalı bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dengema -- 10 Nisan 2015; 10:41:32 >



  • Şu anda imei si klonlu mesajı gelen kitkat romlu telefonuma yeni bir imei atsam o da yasaklı hale gelir mi? Yoksa jb ye dönmek mi lazım bir daha imei klon olmaması için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dengema

    Şu anda imei si klonlu mesajı gelen kitkat romlu telefonuma yeni bir imei atsam o da yasaklı hale gelir mi? Yoksa jb ye dönmek mi lazım bir daha imei klon olmaması için?

    Gelen mesajdaki IMEI ile telefonds *#06# yapınca çıkan IMEI yi karşılaştırın normalde Android sürümüyle yaşadığınız olayın bi ilgisi yok
  • *#06# yapınca çıkan imei ile, yasal uyarı ile gelen imei aynı. Telefon ayarlarından girince de 1. Slot daki imei bu. Slot 2 deki imei için yasal uyarı gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.