Şimdi Ara

jasper hddmi seçiyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar daha yeni bu forumda bir arkadaşa 20gb hdd sattım pal makineden . göndermeden önce demoları sildim denedim hatta oyun oynadım en son öyle yolladım. şimdi arkadaşta çalışmıyormuş E68 hatası veriyormuş. makinesi 2 gün önce alınma Jasper arcade . sizce sorun ne olabilir fan vs kaynaklıdır yazıyordu .



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inspected

    arkadaşlar daha yeni bu forumda bir arkadaşa 20gb hdd sattım pal makineden . göndermeden önce demoları sildim denedim hatta oyun oynadım en son öyle yolladım. şimdi arkadaşta çalışmıyormuş E68 hatası veriyormuş. makinesi 2 gün önce alınma Jasper arcade . sizce sorun ne olabilir fan vs kaynaklıdır yazıyordu .


    Hocam bendede çalışmamıştı ilk aldığımda(Ben makine kapalı iken HDD'i takıp makineyi öyle çalıştırmıştım ve tak 1k E68 hatası vermişti); daha sonra makine çalışırken taktım, Xbox yeniden başlattı kendini ve rahatça gördü HDD'i.
  • hdd yerine tam oturmamıştır, yeni arcade ye hdd takınca bende e68 görmüştüm
  • hdd zaten saglam 0 takılsada aynı hatayı verebiliyor demekki .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inspected -- 25 Ekim 2009; 14:50:07 >
  • eski premium cihazımdan kalan 20 gb hdd yi taktıgımda bende de bazen e68 hatası veriyodu. Yerine tam oturmamıstır bence.
  • Harddiski alan arkadaş benim, buradaki bütün tavsiyeleri dikkat aldım hatta yabancı forumlarada baktım ve her yolu denedim fakat xbox "E68" dedi başka birşey demedi. Son olarak harddiski söküp bilgisayara bağladım biraz önce BIOS bile görmedi. Sonuç olarak harddisk bozuk arkadaşlar(sesindende belli zaten) yeni hdd alıp onu takacam kutuya. Konu kilitlenebilir.
  • Ben de 1 hafta önce forumdan orijinal 120 gb hdd aldım,pal jasper arcade ve usa halo packte denedim bir sorun yok,iki cihazda da sorunsuz çalıştı.

    Sanırım sizin satın aldığınız hdd'de bir sıkıntı var.Başka bir hdd bulup aynı cihazda deneme şansınız varsa herşey netleşir.
  • Maalesef başka harddisk deneme şansım olmadı ama bu harddisk %100 sorunlu çünkü periyodik tıklama gibi bir ses var (bildiğimiz bozuk hdd sesi, kaydettim isteyenede mail atabilirim) bilgisayara taktım aynı ses gene devam ediyor ve bilgisayarda BIOS bile görmedi aleti. En azında kutusunu kullanıcam aletin ,we1200bevs alsam taksam kutuya kullanırım herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.