Şimdi Ara

Japon otomobil devi HONDA' da Türkiye' de BRC' yi seçti..‏ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
0
Favori
23.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruksevgili

    quote:

    Orijinalden alıntı: qNesh

    quote:

    Orijinalden alıntı: faruksevgili

    Honda' dan aldığımız bilgiye göre 2.700,-TL gösterge fiyatı.
    Yoksa uygulamada benzinli araçla, LPG' li araç arasında sadece 1.600-1.700,-TL fark olacak.
    Aradaki farkı bayi kendi kampanyaları kapsmaında karşılayacak.
    Malum 50.000,-TL liste fiyatındaki araç 45.500,-TL fiyatlarla kadar kampanyalarla satılabiliyor. LPG seçeneği devreye girince benzinli 46.500TL, LPG' li ise 48.500,-TL olacağı konuşuluyor.

    Saygılar

    Faruk bey merhaba;
    Damlayı 2008 model aracım için aradığımda, 6 yıllık garantimi 3 yıla düşüreceklerini ve 2,200 montaj +500 ruhsat işletme bedeli alacaklarını belirttiler, garanti işi kötü oldu....

    7 gün 24 saat, %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren tüm ülke sathına yayılmış bayi ağımız ülkemizde otomobil firmaları tarafından BRC’ nin tercih edilmesini sağlayan başlıca kriterdir.
    Bu vizyonumuza katkı sağlayan, başarılarımızda büyük paya sahip bayilerimize teşekkür ediyoruz.
    Otomobil firmalarının LPG’ li araçlara benzinli araçlarla aynı garantiyi vermeleri otogaz sektörüne büyük katkı sağlamaktadır. Bu uygulamalar LPG’ den tedirginlik duyan araç sahiplerine güven vermekte, sıfır araç alanların dışındaki ikinci el araç sahipleri de gönül rahatlığıyla LPG dönüşümünü tercih etmektedirler.
    Otogaz sektörünün önünü açan bu yaklaşımlarından ötürü söz konusu otomotiv firmalarına teşekkürü bir borç biliyoruz.
    Ürün kalitemizle, yaygın servis ağımızla bu oluşuma katkıda bulunmaktan bizde büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.
    Saygılarımızla,
    2A MÜHENDİSLİK A.Ş.

    Yukarıdaki yazı sanırım sizin duymak istediğiniz yanıtı veriyor, Sıfır hondalarda 6 yıl garantimiz devam ediyor,
    Damla nın size vermiş olduğu yanıtı 2a müh. liğe yönlendireceğim sanırım konuyu tam olarak analiz edememişler.
    Saygılarımla.

    6 yıl garanti 'de,

    Honda Japonya'nın mı garantisi var ?

    benim bildiğim Honda 3 yıl garanti veriyor,geri kalan 3 yili Honda Türkiye veriyor,

    sorumlular net cevap verirse tüketici yanılmaz...

    saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 10 Kasım 2011; 0:19:28 >




  • Bir de son soru ,

    siz sözleşmeyi Japonya Honda ile mi ???

    yoksa Türkiye Honda ile imzaladınız?

    saygılarımla,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins

    Bir de son soru ,

    siz sözleşmeyi Japonya Honda ile mi ???

    yoksa Türkiye Honda ile imzaladınız?

    saygılarımla,







    Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.”
    LPG dönüşümünde Honda garantisi
    Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.


    Ufuk bey,
    Başlıktaki yazıyı yeniden sizin için kopyaladım burada

    Anlaşma Honda Türkiye ile yapıldı, Ancak LPG li olarak ithalat yapacaklar ve araçlar gittiği ülkelerdede aynı garanti koşullarını devam ettirebilecekler.

    6 yıl konusuna gelince burada yazdığımız yazıların sorumluluğu gereği doğruları yazmamız gerekir, Bu yüzden doğru olmayan bir şeyi yazmamız söz konusu olamaz, Sorularınız sayesinde konu hakkında düşünceleri olupta soramayan arkadaşlarada burada rehber olduğunuz için teşekkür ederim.
    Saygılarımla.




  • Ufuk Bey;
    Prins'in neden böyle bir çalışması yok ?
    Kitin nerede montaj yapıldığı,anlaşmanın kiminle yapıldığından ziyade,sıfır olarak satılan bir aracın,LPG'li ve 6 yıl garantili olması önemli olan..
    Keşke Prins'te de böyle çalışmalar olsa,Honda Türkiye ile değil Japonya ile anlaşsanız,hatta Nissan ile Opel ile VW ile vs....
  • sayın faruk sevgili,

    okadar araç distribütörleriyle anlaşmalar yaptığınızı, bu araç firmalarının brc yi seçtiğini yazıyorsunuz. bu firmalar sizi neye göre seçti???? bu firmalar brc ile beraber diğer kit markalarını da test etti mi? test ettiyse hangi teknik kriterlerde brc firması üstünlük sağladı???

    bu tarz teknik bir test yapıldıysa eminim paylaşabilirsiniz (tabi yapıldıysa). paylaşamıyorsanız ve başka markalarla test yapılmadıysa, dürüstlükten söz ettiğiniz için soruyorum. başka markalarla test hiç yapılmadığını,başka markaların hiç test edilmediğini sadece brc nin takıldığını tüketicilerle paylaşmıyacak mısınız? yapılmadıysa neye göre brc yi seçtiler yada hangi ticari kritere göre seçtiler!!!

    belirttiğiniz otomotiv firması başka bir kit markasının montajı yapılmış aracını hangi kritere göre garantiden çıkarabilecek???? diyelim ki çıkarttı, tüketici hakları hakem heyeti ve rekabet kurulu bu konuda ne düşünür?? bu soruyu size sormuyorum. anlaşma yaptığınız otomotiv firmasına sizin sormanız daha dogru. zira ilerde bu konu karşınıza çıkabilir....

    her ne olursa olsun yaptığınız anlaşmalar otogaz sektörünün önünü açan atılımlardır. rekabet yasası ve tüketici hakları gereği, otogazlı bir araca garanti veriliyorsa kit markası burda farketmiyor. dolayısyla yaptığınız anlaşmalar sektöre faydalı olan atılımlardır. bu sebeple size ve brc ye teşekkür etmek gerekiyor,

    saygılarımla,




  • bu pazarda bu kadar marka varken aradan sıyrılan KADİR beyi canıgönülden kutluyorum.diğer firmalar da hiç olmazsa bir çaba gösterebilselerdi !....
  • Merhabalar,

    2009 model Honda Civic Premium (OV) sahibiyim. Aracın 6 yıl/150.000 km. garantisi devam etmektedir. Aracıma LPG dönüşümü yaptırmak istiyorum. Malumunuz Honda ile BRC anlaştı, bundan sonra LPG takılan 0 km Honda'ların garantisi devam edecek.

    Ancak garantisi devam eden ikinci el araçlarla ilgili bir açıklama yapılmadı. Honda servislerini aradığımda net bir şey söylemiyorlar, yılbaşına kadar bekleyin, açıklama yapılacak deniyor. Masanın diğer tarafında BRC olduğu için belki siz daha iyi bilgi verebilirsiniz diye düşünüyorum, aracın LPG dönüşümünü yetkili BRC servisine yaptırsak aracın 6 yıl/150.000 km. garantisi bozuluyor mu?

    Garanti bozulmuyorsa, devam eden garanti süresince garantiyi kim sağlıyor? Honda Türkiye mi yoksa BRC mi?

    İyi günler.
  • 8-10 başlık yukarıda bunun yanıtını vermiştim,


    faruksevgili
    Yarbay



    Mesaj: 7592

    [X]


    6 Kasım 2011; 17:39:20

    quote:

    Orijinalden alıntı: piercing01

    faruk bey öncelıkle slmlar..2011 hondama lpg yaptrcagm...smdı brc taktrdıgım taktrde garantısı 6 yıl olrak devam edecekmı yoksa 3 yılamı dusecek(yukarıda 0 araba için 6 yıl demişsiniz)??ve bu garantinin hepsi honda dan mı olcak yoksa belli bölümü brc denmi??acıklık getrseniz sevinirim..

    Periyodik bakimlarin zamaninda yapilmasi sartiyla 6 yillik garanti bozulmayacaktir. Yeterki benzin ve lpg bakimlarini zamaninda yaptirin.

    _____________________________
  • Sayın Faruk Sevgili,

    Daha önceki yanıtınızı görmüştüm, ancak dikkat ettiyseniz yazımda Honda servislerinin böyle bir şeyi kabul etmediklerini de söyledim. Ayrıca ikinci el araçlarla ilgili Honda'nın yaptığı bir açıklama da yok. Arada net olmayan bir durum olduğu muhakkak, ben de o yüzden, konunun ilgili diğer tarafı olarak sizden biraz ayrıntılı bir açıklama talep etmiştim.

    Saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gametheory

    Sayın Faruk Sevgili,

    Daha önceki yanıtınızı görmüştüm, ancak dikkat ettiyseniz yazımda Honda servislerinin böyle bir şeyi kabul etmediklerini de söyledim. Ayrıca ikinci el araçlarla ilgili Honda'nın yaptığı bir açıklama da yok. Arada net olmayan bir durum olduğu muhakkak, ben de o yüzden, konunun ilgili diğer tarafı olarak sizden biraz ayrıntılı bir açıklama talep etmiştim.

    Saygılarımla.

    Honda plazalar da birer BRC bayisi olmak üzere yapılanma içerisindeler, sanırım işyerlerinin tam teşekküllü duruma gelebilmesi için olabilir,
    Telefonunuzu bırakırsanız kendilerine sizi çağıracaklardır.
  • Ülkemizde otomobil firmalarının LPG’ li araçlara benzinle aynı garantiyi vermeleri, kullanıcı nezdinde LPG’ ye karşı var olan tedirginliğin giderilmesinde çok büyük katkı sağlamıştır.
    Otogaz sektörünün önünü açan bu yaklaşımlarından ötürü pazara LPG’ li sıfır araç sunan tüm otomobil firmalarına teşekkürü bir borç biliyoruz.
    Bu oluşuma katkı sağladığımız için mutluyuz, gururluyuz. Bu haklı gururu ve sevinci herkesle paylaşıyoruz.
    Türkiye pazarında bizi dinamik kılan tüm rakiplerimize de ayrıca teşekkürler..
    Saygılarımızla.
    2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
  • Recep Usta anlatamadım galiba.Ben Prins'in garantisinden bahsetmiyorum.BRC'nin garantisinden-sigortasından da bahsetmiyorum.
    Adamlar oturmuş konuşmuş anlaşmış.Prins de yapsın bunu,neden yapmıyor ?
    Anlaşsın,reklamını yapsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gprsnedir

    Toyota ayvayı yedi bence büyük iş. Honda her anlamda toyotadan çok çok üstün bir araç

    her ikiside kaliteli bir araç.
  • Honda'da Artık lpg Seçeneği de Var!

    Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar.
    Müşteri memnuniyeti artacak
    Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.”
    LPG dönüşümünde Honda garantisi
    Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor. Paylaş:




  • Bu başlığın içeriği yukarda yazdığım gibi HONDA ile BRC nin yapmış olduğu anlaşmadır.
    Bu anlaşma ile 0 km Honda modellerinin 6 YIL GARANTİLERİ DEVAM ETMEK SURETİYLE BRC MARKA LPG SİSTEMLERİ ile satışı yapılacaktır.

    Bu anlaşma ileTürkiye'de Honda gibi bir otomobil devinin de BRC yi 0 km araçlarda tercih etmesi hem ürünümüz olan BRC nin Türkiye'de rakiplerine göre hangi seviyede olduğunun bir göstergesidir ve aynı zamanda ise LPG’ li araçlara benzinle aynı garantinin verilmesi tüketiciler nezdinde LPG’ ye karşı var olan tedirginliğin giderilmesinde katkı sağlayacak bir gelişmedir.

    BU anlaşma BRC nin ürün kalitesinin bir otomobil firması tarafından daha onaylanmasıyla birlikte lpg otogaz dönüşüm sektörü için de olumlu bir gelişmedir.Halen lpg dönüşümü sonrası araçların garantisini sonlandırdığını iddia eden firmalar var ,bu anlaşma ile bu firmalar da yanlışlarını anlayacak ve ilerde bu firmalar da bir lpg markası ile anlaşma yapacaktır ve bu anlaşmalar lpg sektörünün önünü açacak ve tüketiciler bu anlaşmalardan fayda sağlayacaktır.

    Bu sebeble bu başlıkta konuyu dağıtıp gereksiz konulara değinileceğine rakiplerimiz de bu anlaşmayı örnek alıp farklı otomobil firmaları ile anlaşmalar yapmak için caba harcasın.Türkiyede ; Honda ,Hyundai ,Fiat,Chewrolet,Opel, Daihatsu,HF Kanuni ,Dacia,Skoda,Cheryy , DFM,KİA gibi markalar 0 km de anlaşmalı olarak , araç garantisini bozmamak kaydıyla LPG dönüşüm markaları ile anlaşmalıdır.Bu oluşuma katkı sağlayan tüm lpg markalarına teşşekür ediyoruz ve bu örnek çalışmaları sektörün diğer markalarından da bekliyoruz.Burda yapılan anlaşmaya gölge düşürmek için cabalayanları kınıyoruz.Güneş Balçık İle Sıvanmaz.

    Konuyu A markası B markasına getirmekten ziyade , konunun içeriği dışında yazılar yazmaktan ziyade , farklı markaların montajını bu sayfada sergilemekten ziyade , konuyu laf dalaşına getirmekten ziyade ,bu anlaşmadan dolayı BRC 2A MÜHENDİSLİĞİ tebrik etmek gerekir ; tebrik etmeyeceksen meşgul etmemek gerekir.

    BRC bayileri olarak bu oluşuma katkı sağladığımız için mutluyuz, gururluyuz. Bu gururu ve sevinci herkesle paylaşıyoruz.İsteyen tebrik eder ,isteyen örnek alır , isteyen de susar işine bakar.Herkese hayırlı işler....




  • Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı.

     Japon otomobil devi HONDA' da Türkiye' de BRC' yi seçti..‏
  • HONDA Türkiye ile BRC Türkiye distribütörü 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. arasında yapılan anlaşmanın imza töreni 14.Ekim.2011 tarihinde İstanbul' da yapıldı.
    İmza törenine BRC CEO' su Mr. Mariano Costamagna, HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki ve 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Örücü katıldı.
    Anlaşma kapsamında HONDA Civic modellerle birlikte CRV, Accord ve Jazz modelleri de yakında LPG seçeneğiyle 6 yıl garantili olarak müşterilere sunulmaya başlanacak.

     Japon otomobil devi HONDA' da Türkiye' de BRC' yi seçti..‏




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engink

    bu çok önemli bir haber,honda satışlarını arttıracaktır.

    Honda zaten kısıtlı üretimden dolayı müşteriye gün veriyordu ,şimdi BRC İle olan anlaşmasından dolayı yok satacaktır :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_usta

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

    Honda'da Artık LPG Seçeneği de Var!

    Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar.
    Müşteri memnuniyeti artacak
    Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.”
    LPG dönüşümünde Honda garantisi
    Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.



    HAYIRLI UĞURLU OLSUN .

    Teşekkürler Mehmet Usta ,çok naziksiniz :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

    KEŞKE fabrikadan BRC montajlı çıksa,
    "Tam süper olurdu kanımca".
    Biraz şiir gibi oldu ama
    Sen yine de Honda'dan şaşma.
    Çünkü HONDA: Hayat onda...

    Yakında bu dediğiniz de olur...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.