Şimdi Ara

Jandarma uzman çavuş alımı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pdf indirdiğim yer: Jandarma Genel Komutanlığı - Aday İşlemleri NOTER TAAH. ASKERLİK HİZMETİNİ YAPMAYANLAR İÇİN KASTAMONU J.KOMD.EĞT.MRK.K.LIĞI (OCAK 2024)


    "UZMAN ERBAŞ OLMAK İSTEYENLERİN (MUVAZZAF ASKERLİK HİZMETİNE BAŞLAMAYAN ADAYLAR) VERECEĞİ YÜKLENME VE KEFALET NOTER SENEDİ ÖRNEĞİ (TAAHHÜT SENEDİ)


    2803 SAYILI KANUN’UN EK MADDE 13 VE 3269 SAYILI KANUN’UN 4’ÜNCÜ MADDESİNE GÖRE NASBEDİLDİĞİM TARİHTEN İTİBAREN, UZMAN ONBAŞI/ÇAVUŞ OLARAK …/…/….. (*) TARİHİNE KADAR, 3269 SAYILI UZMAN ERBAŞ KANUNU, BU KANUN ESASLARINA GÖRE ÇIKARTILAN YÖNETMELİK VE YÖNERGE İLE İLİŞKİDE BULUNDUĞU DİĞER KANUN, YÖNETMELİK VE YÖNERGE HÜKÜMLERİNE TABİ OLARAK VAZİFEMİ İFA EDECEĞİM, VAZİFEMİ İFA ETMEMEM VEYA GÜVENLİK SORUŞTURMAMIN OLUMLU SONUÇLANMAMASI HALLERİNDE, BU KANUN VE YÖNETMELİKTE YAZILI HÜKÜMLERİN TATBİKİNİ KABUL EYLEDİĞİMİ BİLDİRİRİM.


    İMZA

    ADI VE SOYADI

    SINIFI VE RÜTBESİ

    T.C.:


    * Emirde belirtilen eğitim birliğine katılış tarihinden itibaren (5) yıl olacak şekilde yazılacaktır. (Örn.: Katılış tarihi 15 Ocak 2024 olan personelin sözleşme bitiş tarihi 15 Ocak 2029 olacaktır)"


    Arkadaşlar bu belge tam olarak nedir? Askerliğimi henüz yapmadım Jandarma olmak istiyorum bu kağıdın bana bir faydası olur mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harbiyeli 3779 -- 26 Ocak 2024; 11:48:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.