Şimdi Ara

Jameson JS 3001 hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Şu anda kullanmış olduğum Jameson JS 3001 uydu alıcısı hakkında tespitlerimi ve bilgili arkadaşlar varsa yardımlarını rica edeceğim.

    Öncelikle uydunun teknik servisindeki elemanlar çok bilgisiz ve yetersiz. Bir kaç defa bizzat gittim karşılaştığım sorunları anlattım yaptıkları tek şey uyduyu yeniden taratmak. Üstelik Biss key denen şeyden bile haberleri yok (En son gittiğimde böyleydi belki şimdi öğrenmişlerdir).

    Uydu alıcısını bir kaç yıl önce aldığımda çok memnundum. Bütün kanalları gösteriyordu. Daha sonra Azerbaycan kanallarını göstermemeye başladı. Sordum soruşturdum Azerbaycan kendi uydusunu kullanmaya başlamış Turksatta yayını yokmuş dediler. Peki dedim..

    Bununla birlikte birçok kanal da çıkmamaya başladı. Mesela Star TV yok. Eurostar denen bir kanal çıkıyor onun yerine. Kanal 99 yok. Şu an aklıma gelmeyen birçok kanal yok.

    Şampiyonlar ligi maçlarını veren ve Türksat'tan yayın yapan 1 TV Georgia, Farda vb gibi Türksatta yayın yaptığı söyelenen ve birçok kişinin izlediği kanalların hiçbiri yok. Üstelik bunları elle frekans girerek aratınca da bulamıyor..

    Dikkat ettim kanal listesinde 1 TV Georgia kanalı Astra uydusundan yayın alan bir kanal olarak kayıtlı ancak görüntü yok. Türksat uydusundaki frekansını elle grip aratıyorum bir şey bulamıyor..

    Yazdıklarımın hiçbirisi uydu alıcısını kötülemek için değildir, benim uydu alıcıları konusunda bilgim kısıtlı olduğu için öyle bir yargıya varamıyorum..

    Kısaca uydu alıcısından hiç memnun değilim. Belki düzelir diye her taratışımda en az bir kanal daha eksiliyor.

    Bİlgili arkadaşlar konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim..







  • İsmi çok havalı ama gerisi tırt gibi görünüyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.