Şimdi Ara

**JailBreak** iPod Touch 2G [Windows için] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
9.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ipod artık hiç açılmıyor bozuldu ya restore de yapmıyor gitti ekran ne yaptıysam açılmadı bu jb yöntemini deneyip tam anlamıyla yapan biri varmı??
  • ya bu youtube linkide çalışmıyo videoyu da izleyemiyorum ordaki linkler çalışıyor denmiş ordaki linkler ve vidyoyu nasıl izliycez yardımcı olun lütfen
  • tam anlamıyla ben yaptım JB yi,
    hocam siz öyle zannediyorsunuz ekran felan gitmiyor.. alet öylece kalıyor (1,5 saat öyle durdu (bozuk zannettim)) açılmıyor ama DFU da bağlamanız gerekiyor siz apple simgesini göremediğiniz için alet bozuldu sanıyosunuz..
    usb yi bağlayın DFU ya alın..
    alet bağlanır ondan sonra orjinal FW yi yükleyin..
    sonra jb ye başlayın tekrar..
  • arkadaşlar bu arada bu aletin pili 5 saattir şarjda olmasına rağmen full dolmadı minicik bölüm kalıyor ama full olmuyor.. ama pilin bitmesine gelirsek performansta bi eksilme yok..
  • Bekomu istersen bi cihazı kapatıp aç.Belki düzelir bende öyle bir srun olmadı.

    tpkslg3 Bende tam anlamıyla JB yaptım birsürü program indirdim.Benim anlatımlarımla denemediysen birde onlarla dene istersen.Ön sayfadaki anlatımla JB olmuyor ben denedim o anlatım yanlış.İngilizcesinden yaptım sonra size basitleştirerek anlattım.Youtube linki sağlam fakat HD video olduğu için ktunnel gibi sitelerden giremiyorsunuz.Normal şekilde girmeniz gerekiyor.
  • beyler az önce jail breaki bitirdim şimdi bi sorun var 2 tane cydia dan oyun indirdim ancak açamadım oyunlara tıkladığımda The application "...." cannot be opened. yazıo sorun ne acaba?
  • bende jailbreak'ı tamamladım, kullandıgım yöntem ise arkadasın tercüme ettigi videonun metinleri oldu:) isletim sistemim vista, sorunsuz oluyor. benimde zorlandıgım alanlar oldu ama ısrarcı savrandım, her hatamda yaptıgım yanşlışlıkları farkettim, eger uygulanları birebir yaparsanız sıkıntı yok çalısıyor, fakat bende de bazı sıkıntılar var mesela youtube u açmıyor malesef ne yapacagım bende bilmiyorum. birde bi ricam olucak torrentten indirdigim kırılmış oyun ve diger uygulamaları nasıl ipod a atabilecegim?? yardımcı olursanız sevinirim.
  • @fatih Onun içinde bir başlığım var.Oyun Siteleri ve Oyunları Yüklemek için Installous

    http://forum.donanimhaber.com/m_29525671/tm.htm

    CNR
    Valla senin sorunların hakkında bir bilgim yok.Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.Oyunu yükledim diyorsun.Ben Cydiadan sadece tema emulatör ve Installous indirdim uygulama ve oyunlar için siteleri ve Installous kullanmanı travsiye ederim.
  • yalnız söyle bir sıkıntım oldu. installous diye programı ipod'a yükledim, bilgisayardan da iphone browser yardımı ile app. attım. sonra installous uygulamasından da downloads bölümüne girerek yükledim. yükledigim uygulama ana menüde gözükmedi. ipod'u tekrardan başlattım ki kapatıs o kapatış. bi daha açılmadı. 9. basamaktan tekrar geri hack'leme yapmak zorunda kaldım. sonuçta hallettim fakat neden böyle oldu? neden bir daha açılmama gibi sıkıtım oldu?
  • Şu anda 2Glerde kullanılan bütün JBlerde ipodu kapattıktan sonra pcye bağlayıp tekrar işlem yapmak gerekiyor senin cihazınla alakalı değil.Cihazı kullanmayacağında uykuya al kullanacağında açarsın.Ben JB yapalı 3 gün oldu.Cihazı 1 kez baştan başlattım o da kendi isteğimle.JB gayet stabil cihazı kapatmadan uzun süre kullanabilirsin sorun olmayacaktır.
  • Bizde normal 1g ler gibi istediğimiz ücretli oyunu indirebiliriz artık sanırım ?
  • peki bizler oyun kurulumundan sonra tekrar başlatmız gerekecegine göre pekçok oyun veya bunun gibi bi uygulamayı yükleyemeyecegiz şimdilik anlasılan
  • @fatih Yoo bende oyun kurulumundan sonra yeniden başlatma istemedi.

    @ amylee Bu sayfaya gir orada oyun siteleri nasıl yükleneceği var.

    http://forum.donanimhaber.com/m_29525671/tm.htm
  • üst konu yapılmalı bu.. :P
  • Bende bölüm yetkilisi olmak istiyorum ama daha çalışmam lazım.
  •  **JailBreak** iPod Touch 2G [Windows için]


    arkadaşlar bu sorun sizlerde çıkıyor mu acaba internette arattım ama bi b*k çıkmadı sinir oldum..
    alet bozuk mu ne var acaba.. JB den sonra olmaya başladı..
    bilgisayarı ilk açtıktan sonraki ipod u ilk takışımda çıkıyor bidaha da çıkmıyor..
    bide bu libusb denen illet, pc yi kapattırmıyor alet kapanmıyor bende sildim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 5 Şubat 2009; 13:41:57 >
  • Bende JBden önce çıkmıştı. Send Apple dedim.Sanırım Genious(yanlış yazmış olabilirim) kullanacağımda sormuştu.İster Send de, ister Don't Send de.(Don't ask me again demeyi unutma yoksa hep sorar.)
  • son adimdan sonra ipod acildi tamam jailbreak var iyi hosta bir kere acip kapim dedim kapandi acilmadi. ekran kokten gitti. sonra dedim dfu ya gecim ekranda hicbirsey gorunmuyorken dfu ya gectim hic birsey cikmadi ama.. ordan 13 u yeniden tekrarladim. yeniden acti ipod u sonra gene restar ve gene ayni son oldu bi yardim edim restore de etmiyo artik eski haline geri gelmiyo..
  • Daha tam JB çıkmadı.Bu nedemek iPodu kapattığında açmak için PC gerekli demek.İpodu Restore edeceksen önce DFU moda al iTunes Restore gerekiyor diyecektir.Sende Restore dersin iTunes gerekli dosyaları indirir Restore yapar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hunkan001

    son adimdan sonra ipod acildi tamam jailbreak var iyi hosta bir kere acip kapim dedim kapandi acilmadi. ekran kokten gitti. sonra dedim dfu ya gecim ekranda hicbirsey gorunmuyorken dfu ya gectim hic birsey cikmadi ama.. ordan 13 u yeniden tekrarladim. yeniden acti ipod u sonra gene restar ve gene ayni son oldu bi yardim edim restore de etmiyo artik eski haline geri gelmiyo..


    hocam bakın bu aletin restore olmaması imkansız gibi birşey..
    aletin ekran gidiyor birşey gözükmediği için siz bozuk zannediyorsunuz..
    ekran kapalıyken tak aleti pc ye..
    pc aleti tanımaz ise sende dfu moduna almaya çalış ekranda birşey çıkmayabilir..
    dfu moduna alıp orijinal FW yi yükleyin.. sonra jb ye geçin.. ben 3 kere restore ettim artık ne olduğunu anladım olayın.. alet boot yapamadığı için apple amblemi gözükmeden dfu moduna alıyoruz.. alamassak da aleti bozuk zannediyoruz..

    HOCAM aleti kapatırsanız kolay reboot aracı diye birşey çıkmış itocuhkaynak.com da ALINTIDIR..

    KOLAY REBOOT ARACI

    Arayüz Türkçedir çok fazla şey anlatmaya gerek yok indirdiğiniz dosyadaki Boot turkce v4.bat dosyasini çalıştırın sizi yönlendirecektir.
    hocam yönlendirecektir diyor ama bazı yerler çok hızlı geçiyor.. iphone$ bölümü geliyor karşınıza ve alet öylece kalıyor.. siz orada kodların yazılı olduğu bölümde 1.komutu yapıştıracasınız uzun olanı sanırsam..
    zamanı gelincede 2. komutu
    işlem gerçekleşecek..
    ....................................BAKALIM PROGRAM ÇALIŞIYOR MU DİYE FELAN İPOD U KAPATMAYIN :D BECEREMEZSENİZ SORUN OLUYOR..................... :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 5 Şubat 2009; 15:41:04 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.