Şimdi Ara

İznim olmadan abonelik yenilemesi? Bilgisi Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sizinle burada Turkcell ile yaşadığım bir sorunu paylaşacağım yardımlarını bekliyorum.

    turkcell den 4 gb aylık internet paketi aldım ping süreleri ve kotanın çabuk dolması sebeiyle memnun kalmadım. bu gece kalan mb öğrenmek için mesaj yolladım ve bir taahhüt vermediğim halde turkcell aboneliğimi yenilemiş olduğunu öğrendim. müşteri hizmetleriyle de konuşmam çare etmedi. ben bu hizmeti almak istemiyorum ve kullanmayacağım. yetkili yerlere başvurmam çare eder mi acaba? yardımlarını bekliyorum. BTK'ya mı başvurmalıyım ya da başka bir yere mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristana -- 9 Ocak 2011; 2:03:53 >



  • faturalı vınn kullanıyorsanız abonelik iptal etmediğiniz takdirde belirtilen günde yenilenir. Data hattı kullanıyorsanız. Siz eğer hattı iptal ettirdiyseniz zaten sorun olmazdı ama bunun için her ay yenilemek istiyorum demek gerekmiyor. Yani her ay otomatik olarak yenilenir. Burada Turkcell kabahatlı değil bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

    faturalı vınn kullanıyorsanız abonelik iptal etmediğiniz takdirde belirtilen günde yenilenir. Data hattı kullanıyorsanız. Siz eğer hattı iptal ettirdiyseniz zaten sorun olmazdı ama bunun için her ay yenilemek istiyorum demek gerekmiyor. Yani her ay otomatik olarak yenilenir. Burada Turkcell kabahatlı değil bence.

    aynen
  • ben yine bir şansımı deneyip BTK ya şikayetimi bildireyim almadığım bir hizmet olacak boşuboşuna. cevabınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.