Şimdi Ara

İzmirlilerden yardım istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar...

    İzmire yeni taşındım. Bu şehri çok iyi bilmiyorum. Arabamı satmak istiyorum ama sadece haftasonları kısıtlı bi vakitte boş kalabiliyorum.

    Sorum şu: İzmirde 2. el araba pazarı nerde veya nerelerde yapılıyor? İyi bilen arkadaşlar ayrıntılı tarif edebilirse sevinirim. Bir de İstanbuldaki Oto Center gibi bi galericiler sitesi vardır diye düşünüyorum. Varsa o nerde? Son olarak ben çiğlideyim. Vize yaptırabileceğim en yakın yer neresi ve belli günleri var mı?

    İlgilenen ve yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • Gaziemirde Otokent var orayı dene orada galericiler var, yada Pazar günleri Gaziemir ve havaalanını geçince kısıkkmy'de açık oto pazarı varmış diye duymuştum orayı deneyebilirsin !

    Bu arada sende ne var araç ? Modeli ? Kaça vereceksin ?
  • en buyuk pazar kemelpaşa yolu nda..bornovadan sonra...
  • Bende 2000 hyundai accent var eski kasa. Piyasasını bilmiyorum. Zaten bu nedenle pazara gidicem. Kemalpaşa yolundaki pazar hangi gün oluyo? Tşk..
  • evet en büyük pazar kemalpaşa yolundakidir ankara asfaltının sol tarafında kalıyodu en son hatırladığım kadarıyla...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: forgotten2006

    Bende 2000 hyundai accent var eski kasa. Piyasasını bilmiyorum. Zaten bu nedenle pazara gidicem. Kemalpaşa yolundaki pazar hangi gün oluyo? Tşk..


    arkadaşım ankara asfaltında kemalpaşa yol ayrımın gecince sol tarafta izmirin en büyük oto pazarı vardır.oraya eğer pazar günü gidersen aracını rahatlıkla o gün içinde satarsın gibime geliyor..tabi aracın temizse.pazar günleri o pazarda oldukca alım satım yapılıor.kolay gelsin..
  • bizim forum.donanimhaber.com un ikinci el bölümüde iyi denecek şekilde bir otopazarıdır aklında bulunsun
  • Arkadaşım İzmir de 2 tane oto pazarı kurulur büyük olarak.Birincisi Gaziemir de.Karabağlar dan Gaziemir e doğru giderken otoban bağlantısını geçtikten sonra Ege Serbest bölgenin önünden dönerek ulaşabilirsin.(Direk Çiğliden konak a doğru çevre yolundan devam et).Galericiler sitesi OTOKENT de zaten bu pazarın 300-400 m kadar ilerisindedir kime sorsan gösterir.İkinci pazar ise Ankara yolunda Belkahveyi tırmanıp indikten sonra 7 km kadar ileride Sütçüler köyü var Ankara-Uşak yolu üzerinde burada kuruluyor.Kemalpaşa sınırları içinde kalıyor.Kemalpaşa pazarı en büyük pazardır.Buraya çevre il ve ilçelerden de araçlar ve alıcılar gelir.Gaziemir pazarı daha küçük olmakla beraber OTOKENT esnafının da çok takıldığı bir yerdir.Sen Çiğli de oturuyorum diyorsun ikiside sana uzak.Belki Çiğli de de ufak bir pazar kuruluyordur.İki pazarda pazar günleri kurulur.
    Vize Çiğlide varmı bilmem ama en merkezi yeri sana yakın Çınarlıda. Oda Çiğliden Konak a doğru geleceksin oradan Halkapınar a doğru devam edip Çınarlı Endüstri meslek lisesini soracaksın.Meslek lisesinin yanında.Birde Narlıdere sınırları içerisinde Tepeceik muayene istasyonu var.O sana bayağı uzak.Ama ilçelerde de haftanın belli günleri yapılıyor.Örneğin sana yakın olarak Menemen ilçesinde ne zaman yapılıyor bir araştır derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balunox -- 20 Eylül 2006; 23:12:14 >




  • Valla ben gaziemire gitmiştim araba almak için ama ben gittiğim zaman çok kötüydü araba çoktu ama alacak kimse yoktu.
    arkadaşlarında dediği gibi en büyük pazar kemalpaşada oluyomuş ama ben gidemedim o tarafa
  • İZMİR"İN EN BÜYÜK OTO PAZARI BORNOVADAN ÇIKIP BELKAHVEYİ GEÇTİKTEN SONRA YAKLAŞIK 10 KM İLERDE SOLDA PINAR FABRİKASINI GEÇİNCE İLK SOLDAN GİRİLEN YOLUN 300 METRE İLERİSİNDE SOLDADIR...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.