Şimdi Ara

İzmir veya İzmir dışı çok iyi oto elektrikçi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Citroen C5 aracım var. Yağmur sensörü start stop ve birkaç sensör çalışmıyor. Tercihen Citroenden anlayan iyi bir oto elektrikçi bildiğiniz var mı İzmir de sorundan anlayan çok donanımlı elektrikçi bulamadım İstanbul da olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 25 Kasım 2022; 19:53:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İzmir'de elektrikçi bulamadıysan İstanbul'da kimse uğraşmaz bu tür işlerle. İlk önce yetkili servise gidip veya yetkili servisin cihazı olan bir tamirhaneye araç cihaza bağlanıp arıza kodları alınması lazım. Bu tür arızalarda orjinal arıza tespit cihazı kullanılması şart. Orada şu parçalar değişecek veya arızaya şuradan başlayıp devam edeceğiz diye söylenir size. Örneğin yağmur sensörü diyelim alınan koddan sonra, silecek aktif hale getirince ekranda yazı çıkarsa sensörde sorun vardır, kolu çekince ekrana yazı gelmiyorsa kolda problemdir tabi cam orjinal olduğunu,aracın kazası ve tesisatı ile oynanmamış olduğunu varsıyorum vs vs gibi bir yere doğru arıza izi sürülür. Sonra,


    Sizin dediğiniz elektrikçi olayı tesisat veya beyinde sorun varsa size lazım olur ama bunun için önce aracın arıza kodlarının alınıp yukarıdaki örnekte olduğu gibi elektrikçiye gelecek seviyeye kadar gelmeniz gerek. Sonra elektrikçiye beyinde sorun var dersin söker, bakar tamir edebilirse eder. İzmir'de televizyon tamir eden bile olsa illa elektrikçi vardır bu sonuçta elektronik elektroniktir, hepsi aynı mantıkla tamir ediliyor.





  • Bergamaya gel geçen bir forumda aaa bu araçlarda beyinde mi varmış diyen Bergama da bir tamirciden bahseden bir kullanıcı vardı.
    4.3 litrelik yağ alan motora 5 litreyi doldurup bir şey olmaz diyeni de ben gördüm. Her zamanki gibi şırınga ile çektim.
    Yağmur sensörü diyorsun. Citroën forumu varsa oralarda bir sor soruştur.

    https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/311688-citroen-c5-2012-ya%C4%9Fmur-sens%C3%B6r%C3%BC-sorunu/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 26 Kasım 2022; 0:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salhane volkan öztürk otomotiv

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.