Şimdi Ara

İzmir U19(-19) Amerikan Futbol Takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilmiyorum burdan ilgi olur mu fakat belki ilgilenen fakat imkanı olmayanlar vardır diye konu açmak istedim.Öncelikle İzmir'in ilk 19 yaş altı Amerikan Futbol Takımı olacak bu.Geçen sene okulun son aylarında başladı yazın ara verildi dolayısıyla pek verimli olmadı.Fakat bu sefer okul başlarken antreman gün ve saatleri belli olacak.İstekli olanlar böylece öbür işlerini antremana göre ayarlayabilecek.
    Amerikan Futbolu dediğimde aklınıza isterdim ama kalıplı değilim gibi şeyler gelmiş olabilir fakat kalıp neredeyse hiç önemli değil.Kendimden biliyorum çünkü 1.75 civarı boyum 55 kilom var fakat takımdayım.Şimdiye kadar herhangi bir seçme yapılmadı.Çok şişmanım ben yapamam ki falan da demeyin takımda çok şişmanlar var ve takımda gerçekten biraz şişmana ihtiyaç var şu an.Sadece antremanda koşuda zorlanabilirsiniz fakat git gide alışıyosunuz.Takımı Ege Üniversitesinden gelen oyuncular çalıştırıyor.Dediğim gibi herhangi bir seçme yok gerekli olan tek şey 19 yaşın altında olmanız.Antremanlar Atatürk Lisesi halı sahasında yapılıyor.Henüz antreman günleri belli değil fakat ilgilenen arkadaşlara belli olduğunda pm atabilirim.Geçen sene haftaiçi okuldan sonra olmuştu bu sene nasıl olacağı hakkında tam bir fikrim yok.
    Geçen sene antremanlar genelde şu şekilde oldu.Uzun tempolu koşu(ilk başta en çok yoran şey),Isınma hareketleri vb,Kasları çalıştıracak egzersizler(Genelde stands duruşu üzerine kurulu,Şınav vb. dahil),Ve amerikan futbolu ile ilgili çalışmalar.
    Amerikan futbolu ile ilgili çalışmaları daha da açmak gerekirse.Kaba bir şekilde vücut yapısına göre mevkilere ayrılıyoruz.Her mevkiyi Ege Dolphins'te o mevkiyi kim oynuyorsa o çalıştırıyor.Daha sonra mevkiniz koşu gerektiriyorsa koşu yöntemlerini koşuların isimlerini top tutma şekillerini öğreniyorsunuz.Mevkiniz defansif bir mevkiyse daha çok karşındakini yıkmak gibi biraz daha sert bir antremanınız oluyor.Ve ya line mevkiindeyseniz(Oyun başlarken ortada eğilen adamlar) Daha çok line mevkiinde nasıl durmanız gerektiği ve karşınızdakini nasıl bloklamanız gerektiğini öğretiyorlar.
    Ben imkanım olduğu tüm antremanlara katıldım geçen sene ve kalıplı olmadığım için korkuyordum açıkçası ama hiç bir sorun çıkmadı.Herkese uygun bir mevki vardır yeter ki sporcu olmak isteyin.

    Not biraz uzun oldu fakat umarım ilgilenen arkadaşlarımız çıkar.







  • UP
  • Sadece katılmak isteyenler değil başka şehirlerde oynayan ve ya oynamak isteyen arkadaşlarımız varsa onlarla bilgi alış-verişinde de bulunabiliriz...Amerikan Futbolu ile ilgili şeyleri bu konu üzerinden paylaşalım...
  • azıcık ilgi olsun diye yırtınıyorum ya burda Hiç mi yok İzmirde asosyalim kurtulmak istiyorum falan diyen Gelsin spor yapsın işte bu kadar insan arasında atar asosyalliğini falan Dediğim gibi boy kilo o kadar da önemli faktörler değil
  • arkadaş vardı dolphins mi ne varmış bornovada orda oynuyodu lise sonum dersane işi felan baya yorar onun için konuyu uplamakla yetiniyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: owyeaman

    arkadaş vardı dolphins mi ne varmış bornovada orda oynuyodu lise sonum dersane işi felan baya yorar onun için konuyu uplamakla yetiniyorum


    Bizi de Dolphins'te oynayanlar çalıştırıyor.
  • Ben ilgileniyorum ama istanbuldayım burda bildiğim kadarıyla böyle bir takım veya imkan yok tabi üniversitede değilseniz. :/
  • Gavur işi şeyler ya, remazan remazan tövbe tövbe...
  • Istanbul'da Isik Universite'sinin takimi var ilgilenenlere
  • Beyler katılın şu işe.
  • Amerikan futbolu çok güzel bir spordur. Oynanışı bir kere kaptınız mı takip etmekten vazgeçemezsiniz. Göründüğü kadar karışık da değildir. Ben maçları takip etmeye çalışıyorum. İmkanım olsa kesinlikle katılırdım.
  • Kızlar hasta olur heee Abazalara duyrulur
  • ben varım pm atıyorum
  • göbek yapmış eski bir sutopçuyum ve 110 kg yim. 19 yaşın altında olsaydım sadece antremanlara katılmak ve bir kere oyuna katılmak için bile gelirdim.

    bir su topçu olarak söyleyeyim ki bu tür sporlar çok zevkli. izleyenler genelde zevk almazlar ama oynayan için inanılmaz zevklidir. kaçırmayın bence...
  • hacıdayı yok mu istanbudla bu tarz bi iş
  • 18 e Yeni Girdim. 174boy 95 Kilo. KickBox Yapıyorum Yaklasık 2 Yıldır. Antrenmanlar Bana Biraz Uzak Kalıyor.Onun İçin Biraz Zor Benim İçin Ama Belki Düşünebilirim. Fiyatlar Nasıl Peki ?
  • Ben de katılmak istiyorum nasıl iletişime geçebiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TenSetz

    18 e Yeni Girdim. 174boy 95 Kilo. KickBox Yapıyorum Yaklasık 2 Yıldır. Antrenmanlar Bana Biraz Uzak Kalıyor.Onun İçin Biraz Zor Benim İçin Ama Belki Düşünebilirim. Fiyatlar Nasıl Peki ?


    Geçen sene herhangi bir ücret yoktu, bu sene de olacağını sanmıyorum. Ancak resmi bir takım olduktan sonra sponsor bulunmazsa ekipman almak için çok fazla olmayacak bir ücret istenebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanelorian -- 14 Ağustos 2011; 22:12:29 >
  • 19 yaş altıymış lan tüh ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chaosseko


    quote:

    Orijinalden alıntı: TenSetz

    18 e Yeni Girdim. 174boy 95 Kilo. KickBox Yapıyorum Yaklasık 2 Yıldır. Antrenmanlar Bana Biraz Uzak Kalıyor.Onun İçin Biraz Zor Benim İçin Ama Belki Düşünebilirim. Fiyatlar Nasıl Peki ?


    Geçen sene herhangi bir ücret yoktu, bu sene de olacağını sanmıyorum. Ancak resmi bir takım olduktan sonra sponsor bulunmazsa ekipman almak için çok fazla olmayacak bir ücret istenebilir.


    Teşekkürler. Gelecek Olursam Sizinle İletişime Geçerim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.