Şimdi Ara

izmir sonyericsson servis?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar
    dün sony ericsson w810i telefonumun kırık olan camını ve yıpranmış durumda olan kasasını değiştirmek için nette yaptığım uzun araştırmalar sonucu çankaya'da "teleservice" denilen bir yere gittim Ki burası sony ericsson'un benim bulabildigim kadarıyla tek yetkili servisi şu anda. Asya Telekom da artık bakmıyormuş ya da kapanmış artık neyse.

    Bir telefon kasası değiştirmek için bile telefonu Ankara'ya yollamaları gerektiğini söylediler. Eh madem gelmişken kulaklık alayım dedim orjinal. Parça da bulunmazmış kendilerinde.. Sony Ericsson gibi bir markanın satış sonrası hizmeti bu kadar mı kötü olabilir?

    Bilmedigim ya da ulasamadıgım bir bilgisi olan var mıdır bu konuda? Dışardaki telefonculara gitmek istemedim çünkü bildigim kadarıyla camın değişmesi için bütün ön kasanın da değişmesi lazım ve bu özen isteyen teknik bir iş. Gene de gittim bir bakayım diye çankayada Genpa kvk vs yetkili satıcısı yazan bir magazaya kulaklık sormaya. Adam tamamen orjinal oldugunu ileri sürdügü bir kulaklık cıkardı verdi. Neyse actık denemek icin takar takmaz sag kulaklıgın calısmadıgını gördüm ::)) bu orjinal mi dedim? evet dedi:) sertec marka orjinal olmayan ama az ses veren mevcut kulaklıgımın bile iki tarafı da calısmaktayken oldukca ilginç bir durum..

    neyse lafın özü sony ericsson konusunda benzer sikayeti ya da izmirde çözüm öneresi olan arkadaslar varsa bilgilendirirse sevinirim. En azından dogru düzgün bir telefoncu bilen var mı kasa degisimi yapabilecek veya gercekten orjinal kulaklık satınalınabilecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty1980 -- 25 Mayıs 2011; 23:14:50 >







  • hocam teknik servisler de hata olabilir ama bağımsız tamircileri hafife almayın gidin dükkanları gezin hangisi daha dağınık duruyorsa ona girin çünkü tamirciler işlerini cidden özenle yapıyorsa çok dağınık olurlar ben bizzat tamircide çalışmıştım senin kasa değişimide çok ciddi bi iş değil onlar ne işlerin altından kalkıyorlar hatta o kasa değişimi çok basit gelir
  • çankaya gazi bulvarındaki teleservice artık sony ericsson telefonlara bakıyor aklında bulunsun
  • sony in servisini bulmak mesele hele parçasını bulmak tam bir ölüm
  • hocam yazıyı okumamışsın sanırım zaten çankaya teleservice'ten bahsettim oraya gittim ben de..
    evt bakıyolar ama ancak bakıyolar öyle:))
    bir kasa değiştirmek için telefonu ankaraya gönderen teknik servis bence izmirin teknik servisi değildir..gereksizdir.
  • izmir'de var mı tavsiye edebileceğiniz iyi bir telefoncu?
  • aynen dedigin gibi oluyor. sanırım izmir subelerinde sony ericsson lardan anlayan teknisyenler yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.