Şimdi Ara

İzmir lokma - İzmir lokmacısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web site adresi: nasiplokmaizmir.com
    Web site konusu: İzmir Lokma

    izmir lokmacı arabalarımızı kiralayarak, tek araba ile 300 kişilik ikram yapmanız mümkündür. daha fazla ikram için daha fazla araç kiralayabilirsiniz. Lokma dağıtmak için özel bir sebebiniz varsa istediğiniz mekana gelinebileceği gibi, hayır için yapıyorsanız da sizin uygun gördüğünüz sokak, meydan, park ya da bahçe gibi yerlerde dağıtım yapılması mümkündür.

    İzmir lokma - İzmir lokmacısı


    izmir lokmacı kiralamak için son derece uygun bir yerdir. Kiralayacağınız lokmacının bu işi ne kadar steril yaptığı, verdiği hizmetin kalitesi ve personelin yaklaşımı son derece önemlidir. Lokma dökümü sırasında görevli personel lokmayı alan kişilerle birebir muhatap durumundadır. Bu bakımdan güler yüzlü ve hijyen anlamında iyi bir izlenim bırakması da son derece önemlidir. lokma döken şirketler insanlarla iletişim kurmaktan kaçmamalıdır.
    İşte sizler de özel gün ve geceleriniz'de izmir lokma ikram etmek istiyorsanız sitemizden bizlere ulaşarak siparişinizi verebilirsiniz. En kalabalık etkinlikler için dahi firmamız üretim gerçekleştirebilmektedir. Üstelik belirlediğiniz adrese teslimat işlemleri de nasiplokmaizmir.com tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

    Ne kadar kalabalık bir etkinlik için lokma siparişi verecek olursanız olsun ustalarımız ve personellerimiz sizlere yeteri kadar lokma üreteceklerdir. Bu sebeple herhangi bir endişe yaşamanıza gerek bulunmamaktadır.
    Evlere, bahçeye, sokak aralarına kolaylıkla kurulabilen izmir lokma aracı sayesinde arzu edilen her yerde sıcak sıcak hayır lokması dağıtımı yapılır. Çoğu kişi özel günlerde eşi, dostu, akrabası için evinin önünde lokma dağıttırmaktadır.

    Ancak arzu edenler için şehrin en işlek yerlerine kurulan lokma arabaları nasiplokmaizmir.com ile dağıtım yapılarak daha çok kişiye de ulaşılabilir. 300 kişilik lokma dağıtabilen araçlar sayesinde pek çok kişiye ikramda bulunulabilecektir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.