Şimdi Ara

izmir havaalanı araç kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir havaalanı araç kiralama firması olan Tork Rent A Car firmamız oto kiralama sektöründe devrim yaratarak eşsiz fırsatlarsunmaya devam ediyor. Her daim , ve güleryüzlü İzmir Havalimanı Araç Kiralama hizmeti almak, İzmir Oto kiralama larınızda sorun yaşamak istemiyorsanız, doğru adrestesiniz demektir. Firmamızda her şey şeffaf, düzenli, belli kural ve kaideler içerisinde yürümektedir.

    Müşterilerimiz izmir havaalanı araç kiralamalarında huzurlu bir seyahat yapması herşeyi düşünmekle kalmayan firmamız, aynı müşterilerimizin ekonomik değerlerinede sahip çıkarak, sınıfının en dolu araçlarını, en fiyata sunarak izmir havaalanı araç kiralama sektöründe devrim yaratmaya devam ediyor. Sizde müşteri memnuniyetini bu denli ön planda tutan, müşterilerinin isteklerine uygun çözümler üreten İzmir Havalimanı Oto Kiralama hizmetinden günün her anı faydalanabileceğiniz bir oto kiralalama firmasından araç kiralamak, paranızı doğru adreste harcamak istiyorsanız, Tork Rent A Car firmamızdan İzmir Araç Kiralama hizmeti almakla çok doğru bi karar vermiş olduğunuzu bilmenizi isteriz.

    Metnimizin her karesinde müşteri memnuniyetinden bahsediyoruz. Laf olsun torba dolsun diye bi tabir vardır. Bu terimin arkasında duran firmamız sizlere vaad etmiş olduğu hiç bir ayrıntıyı atlamadan, harfi harfine yerine getiren, işini seven, her daim İzmir Araç Kiralama sektörüne olan talebi şekilde cevaplamak için iş alanlarını genişleten, izmir havaalanı araç kiralama sektöründeki tüm aksaklıkları tespit etmiş, aksaklıkları gidermek adına gerekli tüm çalışmaları yapmış ve yaşanan olumsuzlukların yaşanmaması için kalıcı tedbirler almaya ve her an çözüm üretmeye devam eden Tork Rent A Car çatısı altında 17 yıldır İzmir Havalaanı Araç Kiralama faaliyetine aralıksız devam eden bir izmir oto kiralama firmasıdır.

    İzmir Araç Kiralama talebinde bulunan tüm müşterilerimize eşsiz kampanyalar sunarak, araç kiralama taleplerini en makul düzeyde gideriyoruz. Firmamızdan İzmir Araç Kiralama hizmeti alan müşterilerimiz kayıt altına alınır. Dönem dönem yapılan cazip kampanyalardan sms veya mail yolu ile bilgilendirilir. Bu sayede satış sonrası müşterilerimizle bağımız hiç bir zaman kopmaz. duyurularımız sayesinde,firmamızın her an faal olduğunu, sizler için her an fırsatlar üretmekte olduğunu ve bunları değerli müşterilerine sunarak müşterilerimizin her zaman bilgi sahibi olmasını sağlıyoruz.

    İzmir Havalimanı Araç Kiralama hizmeti almak satış sonrası dostluğunuz devam etsin istiyorsanız Tork Rent A Car firmamızdan araç kiralayabilir bir kere araç kiralayarak ilerleyen dönemlerde olabilecek tüm ihtiyaçlarınızda kampanyalı fiyatlarla İzmir Araç Kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
    Hem kurumsal hem de bireysel rent a car çözümü sunan Tork rent a car bu alanda başarısını kendisini modern hayatın değişikliği ve siz müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiriyoruz.Yeni araç filolarımızda sağlamış olduğumuz navigator system yani navigasyon sistemi ile artık adresler karışık olmayacak siz sadece araca binin gerisini navigasyon size tarif eder.Sizde yeni araçlarımızın size sağladığı konfor ve düşük yakıt tüketimi ile yolculuğunuzu gerçekleştirin.

    Araç Sigortası

    Kasko

    Güvenlik

    Uygun Fiyat

    Düşük Yakıt tüketimi


    Gibi düşünceleri atın ve hemen ofisimize gelin 50 TLden başlayan fiyatlar ile dilediğiniz aracı kiralayın.

    Yeni araç filomuzla,kiralama öncesi,kiralama sonrası hizmetlerimizle müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak.Müşterilerimize ister filo,ister bireysel araç kiralama hizmeti sunmak.Tork rent a car olarak eğitim ve motivasyonu arttırıcı etkinlikler çerçevesinde çalışanlarımıza müşteri memnuniyet politikası aşılayabilmek.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------
    www.torkrentacar.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.