Şimdi Ara

İZmir fen lisesi hkknda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstediğiniZi sorsbilirsiniz?
    Şu anda burada okuyorum. Soruları alayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 19 Ekim 2013; 21:37:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sınıflar kaç kişilik ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ANILCAN.

    Sınıflar kaç kişilik ?

    30

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13-14 sene önce lise tercihleri sınavdan önce yapılıyordu. Sınav kaydı dönemi on civarı okul (fen lisesi, anadolu lisesi ve anadolu meslek liseleri ) tercihiyle beraber sınav kaydını yapıp bir-iki ay sonra sınava giriyorduk. Sınav sonuçlarıyla beraber de kayıt yaptırmaya hak kazandığımız okul bilgisi geliyordu bize. Neyse; tercih dönemi sınıfta herkes sınava girmek için form dolduruyor ve herkesin 1. tercihi İzmir Fen Lisesi. Ama sınfın durumu berbat. Sınıfta birkaç kişi hariç diğerleri dört işlemi tam doğru yapamıyor bile. Arkadaş ölü tercih yapmayın en azından daha mantıklı bir tercih yapın; yok nerde, üstüne bir de İzmir Fen Lisesi' ni yazmayan ben ve diğer bi arkadaşa küçümseyerek bakmalar: 'Siz hata yaptınız bak biz gircez siz bize imrenerek bakcanız ' şeklinde :)

    Sonuçlar geldiğinde 1. tercihi İzmir Fen Lisesi olan arkadaşların birçoğu barajı dahi geçemedi, barajı geçenlerin de puanları herhangi bir okula yetmedi. Bu da ortaokuldan aklımda kalan trajikomik bir anımdı; unutamam.

    Benden geçti de niye gelmeyelim diye sorsam :) Ayrıca o zamanlar gazetelerin anasayfasına çıkmıştı yatakhane ve yemekhanelerin kötü durumu. Sonradan düzeltilmiştir herhal? O fotoğraflar sanki bir viranenin görüntüsüydü, böyle bi okula hiç yakışmıyordu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.