Şimdi Ara

İzmir'de Suzuki Servis Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Aracım 2016 suzuki swift 1.2 otomatik vites. İlk aracım ve yaklaşık 5 aydır benimle. 30bin bakımı için servise götürmem gerek ama İzmir'de yeniyiz. Burada tanıdık güvenilir servis öneriniz var mı?



  • Ege SUZUKİ var 3.sanayide erkan ve kerim ustalar.Bir de yetkili servisi var biraz pahalı özdemirler suzuki.Diğerlerinden memnun kalmadım.
  • ege suzuki'deki müthiş usta, lazım olan parçayı almaya tek başına gidiyor sana haber bile vermiyor.. dürüst olan usta git bujileri al gel ben takarım 40-50 lira da işçilik alırım demesi lazım.. kendisi gidip alınca kendi payını da koyacak tabi, en sevmediğim usta tipi..

    bujileri taktıktan sonra 400lira bujiler + 40 lira da işçilik dedi.. o gün üzerimde sadece 400lira vardı, tamam 400 yeter dedi.. takılan bujilerin boş kutularını almıştım, internette baktım 4 tanesi 200liradan satılıyormuş.. hadi sanayide 250 olsun.. yani bujiler + işçilik taş çatlasın 300liralık işleme utanmadan 400lira alınca 40 lirayı önemsemedi tabi..

    bi daha da gitmedim ege suzuki'ye, tavsiye de etmiyorum..
  • Valla ben meseleyi Erkan ustaya aracımı tamire götürdügumde sordum.

    Bana sorunun müşterinin izahatı anlamamasından kaynaklandığını söyledi. Bujiler 6 lı satiliyormus.cikacak masraf da önceden söylemiş ve karşı taraf kabul etmiş. Sorun kutudan cikan fazla 2 buji.

    Bence ustalarin izahatarini anlamadan kabul etmemek gerekiyor. Erkan usta dürüst bir adam bence haksızlık edilmiş bu sikayette selamlar

  • Cenkovich C kullanıcısına yanıt

    bana yanıt hakkı doğmuş.. arabayı kendisine götürdüm bujilerin değişmesi gerektiğini söyledi ve ortadan kayboldu gitti.. bir süre tek başıma bekledim.. sonra yeni bujilerle geri döndü.. eskileri motordan söktü yenileri taktı.. 400+40 lira dedi.. yanımda 400 lira vardı o da yeter dedi.. sonra internetten baktım aynı marka model 200 lira dörtlü set.. hadi sanayide dükkanda 250 lira olsun.. müşteriye en ufak bir açıklama yapmadı, git bujileri al gel demedi.. beraber almaya gidelim de demedi.. neyse kaç yıl oldu zaten artık kendisine gitmiyorum.. herkesin kendi bileceği iş.. isteyen gider isteyen gitmez.. bol şanslar  

  • Bujiler 6 lı satılmaz ...O işte yanlışlık var..

  • Merhabalar. İzmir de 2 adet yetkili servis var. Özdemirler haliyle daha eski. Ama Sarnıç’ta açılan servis elemanları da direk İstanbul Suzuki merkezden görevlendirildiler dendi.
    Hizmet farkı okur mu? İzmir’de sizce hangisi tercih edilmeli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.