Şimdi Ara

İZMİR'de en İYİ VW ÖZEL SERVİSİ hangisi arkadaşlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
61.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vosline Özel İzmir Volkswagen servisi. Halil usta bu işin piridir. Gönlünüz rahat bakım servis yaptırabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Li_on -- 27 Mart 2017; 23:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar up tavsiyelerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben facebook Volkswagen Alım Satım gurubunun kurucu ve yöneticisiyim. Benim önerim karabağlar hristiyan mezarlığı karşısı ERSE vw özel servisinde mehmet usta var. Mehmet beye vw alım satım sahibi bülent in selamı var deyin hertürlü yardımcı olacaktır. İşçilikleri garantilidir.
     İZMİR'de en İYİ VW ÖZEL SERVİSİ hangisi arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basfare1 -- 17 Ağustos 2017; 17:17:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben erhan ustayı tavsiye ederim tesadüfen girdiğim yerden yetkili servisten çıkarcasına çıktım herşey çok iyiydi iyi de bir adam tanıştık hoş sohbet bilgilere sitesinden ulaşabilirsinizwww.volkswagenozelservisizmir.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bornova 2. Sanayi'de Arabacı Otomotiv Armağan Arabacı var. O da yetkili servis vosmer'den ayrılmadır sadece vw grubuna bakar. Bütün resmi vw eğitim ve belgeleri var. Temiz dürüst iş yapar. Benden titizdir öyle söyleyeyim. (Biraz manyağımdır da araba konusunda) Bütün vw arabalarımızı ona götürdük bugüne kadar hiçbir problemle karşılaşmadık. İşçilik fiyatları uygundur 10 liranın peşinden koşmaz, ama bedava da değildir. Parça konusunda bütün alternatifleri önünüzde yazar çizer sayar anlatır. Artısıyla eksisiyle size uygun olanı seçersiniz, ne aldığınızı ne kadar dayanacağını bilirsiniz. Bazı önemli parçalarda bunu kullanalım yoksa başınız ağrır demişliği vardır.Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model jettamla ÜÇLER WOLKSVAGEN'e tavsiye üzerine gittim işçilik ve fiyatlarından çok memnun kaldım.ŞİTDETLE TAVSİYE EDERİM 10 NUMARA 20 YILDIZ
  • Arkadaşlar çiğli ata sanayide naim usta var oto sayın forklift tamircilerinin orda sanyinin sonunda adam 10 numara iş yapıyor iyi niyetli dürüst adam tel 0536 833 7509

    sakın çiğli ata sanayide BULUT sevisine gitmeyin dürüst değiller yan sanayi parçayı orjinal diye takıyorlar
  • Kesinlikle yolcu otomotiv pişman olmayacaksınız!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir yorum yeri övüyor bir yorum yeri yeriyor nereye götürelim bu araçları? Bulut ticarette ağır bakım yapıldı başında durduk gayet memnun ayrıldık fakat yan sanayi parça takıyor deniyor üste ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatmak gibi olacak , çiğli de seçkar - bulut - naim usta hangisi ? veya bunların dışında işi bilen var mıdır.
  • Karabağlar S.Nezir'den hızla kaçın. Adamlar bobin değişmesi gereken aracıma piston sorunu var motor yapılacak diyerek tarihe geçtiler. İçerisi zaten Allah versin. Kim ne iş yapıyor belli değil. Aman aman uzak durunuz.
  • Bugun tiguan icin periyodik bakim ve vakumlu kapi cektirme yapmamiz lazim. Fiyat cok onemli degil muhim olan kaliteli malzeme ve iyi iscilik. Izmirde nereye gidelim???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, ben bu olaydan sonra artik titiz biri oldum gecmisini arastiririm kimin nesi nerede ogrenmis bu isi kac yildir yapiyormus v.s Aracım passat 40-45 saniye geç çalışıyordu, atasanayide arkadaslarimin tavsiyesi üzerine Bulut Ticarete gittim.Servisteki arkadaslar arıza bulamayinca beni pompacıya yönlendirdiler. Pompacıda enjektör takimi ve pompa yenilendi buna ragmen hicbir fark olmadi ariza aynen devam etti. 2.500 lira bosuna masraf etmis oldum. Arabayi satma noktasina bile geldim. Koronavirus davasina evde biraz zamanim olunca internette arastirma firsatim oldu atasanayide 25 yıl Almanyada Volkswagende yetismis çırakligi ustaligi hepsini orada yapmis Naim usta varmis her arizayi bulur hatta vosmer bazi ender gorulen arizalari bu ustaya yonlendiriyormus. Pahali oldugunu duydum ancak bu ariza cozulecekse raziydim. Sanayinin sonunda sagda kucuk bir isletme Oto Sayın. Ben geldigimde iceride vw tulumlu gozluklu ustamiz ve yabanci bir musteri vardi (daha sonradan adamin fransiz nato askeri oldugunu ogrendim, buca sirinyerdeki askerler buraya getirirmis araclarini). Neyse bekledikten sonra ustaya durumu izah ettim ve araca baktı. Motor girisinde elektronik dort fisli bir parca varmis degismesi gerekiyormus v.s ben yapilsin edilsin dedim ama yine umidim yoktu o kadar kaziklandiktan sonra. Arkadaslar parcalarla beraber 250tl ödedim sonuç=mükemmel. Bitti. Artık benim son durağım burası. Size de tek önerim çok araştirip oyle gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ercankrdslr E kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, ben de bu cumartesi günü aracımı Naim ustaya götüreceğim. Yorumlarımı ekleyeceğim.

  • kormodos K kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,

    Gittiniz mi Naim ustaya? Gittiyseniz memnun kaldınız m?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcus83 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Gittim, memnun kaldım. Ancak bazı konulara değinmem gerekiyor.


    Öncelikle ustamızda yetkili servis bilgisayarı var. Direkt olarak Almanya vw bilgisayarı kullanıyor. Mesela benim aracım fabrikadan çıktığından beri 2. silindiri 39 bin kere teklemiş. Tüm verileri önünüze getiriyor. Aracın kmsi orijinal mi değil mi onu söylüyor. Fren hidroliğinden örnek alarak kaynama testi, sudan örnek alarak donma testi yapıyor. Derecelerini ölçüyor. Siz bir şey söylemeden arabayı lifte alıyor komple alt takım kontrolü yapıyor. Aracı vizeye sokmuşsunuz gibi. Tüm bu işlemlerin ücretlendirmesi yedek parça hariç 1500 TL. Artı olarak bakım parçalarınızın maliyeti var. Yani ücret konusunda piyasanın çok üzerinde. Ancak elindeki pc ve kendi deyimine göre "bilgi birikimi" kimsede olmadığı için bu ücreti makul olarak karşılıyor. Eminim ki ağır bakım yaptırsanız baskı balata değiştirseniz çok uçuk ücretler söyleyecektir.


    Sonuca gelecek olursak işçilik çok üst düzey. Ben yeni VAG araç alacak olursam direkt Naim Usta'ya gelir tüm kontrollerini yaptırırım sonrasına kendi ustama giderim. Elindeki pc gerçekten çok kıymetli. Yetkili servislerin görmediği verileri var. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz durumu açıkladığım konuyu okuyabilirsiniz.


    https://forum.donanimhaber.com/1-4-tsi-komple-motor-yapilacak-dendi-destek-lutfen--154949140-4#155661070





  • Selamlar herkese.

    Konuya yazılmayalı epey olmuş ama bir şansımı deneyeyim ben de.

    İş için kullandığımız 1999 model Polo 1.6 Classic benzin / LPG aracım var. Orijinal parçaları da pek bulunmuyor. Soğukken ilk çalıştırmada genelde stop ediyor, jikle devreye girmiyor. Rolanti dalgalanması yapıyor.

    İzmir'de bu sorunları giderebilecek işinin ehli usta, servis tavsiyesi olan varsa memnun olurum.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.