Şimdi Ara

İzmir'de Atlanta HD Box nereden alabilrim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, İzmir'de Atlanta HD BOX satın alabileceğim yerler neresi acaba? Atlanta'nın kendi sitesinde belirttiği bir bayii var, İmir'de. Bunun dışınsa satın alabileceğim, taksitle, yerler neresi var acaba? Cevaplarınız için çok teşekkürler.



  • Yeni evleneceğim. İzmir'i tam bilemediğim için forumdaki İzmirli arkadaşlardan bu konu için yardım istemiştim; ama kimse cevap yazmıyor. Bu receiveri taksitle almak istiyordum. İnternetten de alabilirim; ama istiyorum ki yerinden alıp kurulumunu da yaptırayım, diye düşünüyordum.
  • merabalar çankayada karadeniz elektronik'te var oraya gelmiş fakat fiyatı 550 tl peşin dediler. ben de aldım dün itibarı ile ama daha elime geçmedi 475/12 taksitle aldım gitti gidiyordan
  • Ayrıca yine Çankaya'da Bit pazarı tarafında İş ve işçi bulma Kurumunun tam karşısı, İHYA TCARET diye dükkan var oradada var ben üç gün önce sormuştum yok idi hafta içinde geleceğini söylemişlerdi.Bilginiz olsun.
  • forumda candostuma mesaj atın uygun fiyat 12 taksit var güvenilir bir arkadaş.
  • Bu cihazın nakit fiyatı ne kadar?
  • bence gidin direk internetten alın.
  • Hocam ben bu sabah atlanta ege bölge bayisi ATABAY ELEKTRONİK ten aldım. Üzerinde 1.70 versiyon vardi. Yeni yazılım indirdim yükledim kanal taraması yapıyorum . 450 tl ye hd box orjinal aldım . Bide bunun nero su var diyorlar. Kasa plastikmiş. 10-15$ için değmez bende .Karar sizin.
    Atlanta nın kendi sayfasında ege bölge bayileri kısmında bilgileri var.Çankaya ya bende baktım. Karadeniz 550 tl dedi.Biri atlanta alınacak ürün değil dedi.Anlamayan çamur atıyor. Çok araştırdım internettende ,piyasadanda. en iyi cihaz dediler.Bakalım hayırlısı artık.Baff cihaz vardı bende .Çok donma yapıyordu.Satan yer server den diyordu.Aynı serveri buna yazdım sıfır problem. Cihazdaki sorunu servere atıyorlar hemen.
  • bu atabay elektronik izmirde nerde acaba
  • Çankaya da uyduculardan malzeme veya ürün alacak arkadaşların dikkatine!! Uydu sistemleri hakkında yeterli bilginiz yoksa,yanınızda bu işten anlayan birini mutlaka peşinize takın öyle gidin,yoksa elinizde bir dünya vasat malzeme ile evin yolunu tutarsınız.Benden size dost tavsiyesi
  • ATABAY ELEKTRONİK
    DREAMBOX & ATLANTA EGE BÖLGE BAYİİ
    0232 323 50 55
    1729 SK NO:4/B KARŞIYAKA
    atabayelektronik@hotmail.com
    Kartlarındaki bilgiler böyle

    Bende çankaya ya gittim. janjarre hocamın dediği gibi oldu.
    BAFF 200 HD sattılar bana.Alman malıymış .Üzerinde GERMANY yazıyor.Allayıp pulladılar.İki dakikada sattılar bana.Server alamadım önce.Arkadaşlarımada BAFF 2000 aldım. Serverde donma yapıyor demezmi arkadaşlar. Götürdük geri almıyorlar.Forumları iyice incelemeye başladım.Baktımki herkes atlanta dan memnun.Çankayada bir firmadan atlanta sordum.Yeni çıkan model nero bu al gözün arkada kalmasın dedi adamın biri koltuğumun altına vurdu cihazı :).Ben koktum tabi bıraktım çıktım cihazı.Sonra Atabayı tavsiye etmişler forumlarda. Aradım buldum. Son çıkan maldan nero istiyorum dedim.Biz nero satmıyoruz demezlermi.Alacaksan alüminyum kasa HD BOX al .Bizden veya başka bir yerden farketmez dediler.Sanal pazar dan atabay ın dükkanını buldum 450 TL 12 taksit yaptım aldım.Fabrikada en az 16-17 arkadaş aldık.Firmadanda maldanda memnunuz.Baff lar yedek cihaz kaldı elimizde . Birde ATLANDA yetkilileri burda varsa eğer Turkeyforumda görüyorum .Atlanta alınıp satılacak mal değil diyor çankaya bilginiz olsun.Ama bana sorarsanız alınacak tek cihaz.Dandirikten cihaz satıp para kazanmak niyetinde çankayadaki esnaf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_efecann -- 14 Ekim 2010; 16:32:24 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.