Şimdi Ara

İZMİR CASPER SERVİS DESTEK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SELAMLAR
    İZMİRDE HEVES BİLGİSAYAR OLARAK CASPERIN HEM YETKİLİ SATICISIYIZ HEMDE TSE VE İSO LU TEKNİK SERVİSİYİZ...YERİMİZ ÇANKAYA MERKEZDE.CASPER ÜRÜNLERİYLE İLGİLİ TEKNİK KONULARDA FORUMDAKİ ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.YİNE SATIN ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARADA YARDIMCI OLURUM.




    ADRES:http://www.heves.com.tr/asp/contact.asp



  • bende istanbul maltepe casper bayii
  • selamlar kardeşim forumda casper bayisi görmek güzel...

    2.el casper notebooklarınızı,pc lerinizi uygun fiyatlardan alırız-satarız
  • Bende Notebook almayı düşünüyorum 1500 peşin para ile alabileceğim özellikle oyun oynayacağım bir pc istiyorum? Yardımcı olur musunuz İzmir/Aliağa.. Çankaya ya gelebilirim..
  • Selamlar. Bir casper makina Ankara'da bana geldi. Garantisi vardı hard disk değişimi için garantiye yollamalarını tavsiye ettim. Kullanıcı İzmir'de olduğu için sizin firmanıza getirmiş makinayı. Garanti kapsamın da harddisk değişmiş. Fakat anlayamadığım nokta şu, bilgisayar vista ile gelmiş zaten cd leri falan da var bir müşteriye sorunsuz bir makina teslim etmek çok mu zor. Bilgisayara vista yı bile yüklemek için 55 lira ücret istemişsiniz.

    Şimdi soruyorum size hardisk i değişmiş bir makinaya sistem yüklemeden teslim ederseniz, kullanıcıda başka birine sisstem yükletirse diskde yine sorun olduğu tespit edilirse siz yine o harddiski garanti kapsamına alır mısınız..

    Başka bir sistem isterse para isteyebilirsiniz ama aynı kayıtlı işletim sistemini yükleyip sistemin değişim sonrasında verimli çalışıp çalışmadığını test etmenizi beklerdim..

    Bu tarz bir işlem yapmadan kullanıcıdan para talep etmenizi kınıyorum. Bu şekilde ticaret yapılmaz hocam.

    Saygılar..

    edit: bir daha uzun süre bu başlığı göremeyebilirim bekledim 4 saat kimse bana dönmedi ne yazık ki.. herneyse.. bir işletim sistemi yüklerken işlemci ayarı diye bi zırva yapılmaz bunu yazmayı unutmuşum müşteriyle ilgilenenleri bilinçlendirmeniz dileğiyle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dell1520 -- 10 Haziran 2010; 19:46:02 >




  • merhabalar.
    Öncelikle makinanıza başka işletim sistemi yüklerseniz makinanız yada harddisk garanti dışı kalmaz.(tabii diski kendiniz takmaya kalkmazsanız)
    Ücret alma konusuna gelince size bi örnekleme yapayım. diyelimdki sıfır bi harddisk aldınız ve format atmayı bilmiyorsunuz.makinanıza disk aldığınız için ücretsiz formatmı atılır yoksa format için ekstra bi ücretmi ödersiniz.bizdeki sistemde bundan farklı değildir.diskin değişip bize gelmesi ve bizim onu makinaya takmamız bizim casperla aramızdaki servis anlaşma sorumluluğumuzdur.Bundan sonra kalan kısımda bizim müşteriyle aramızdaki meseledir.biz casper yetkili servis olarak görevimizi tamamlamışız ve bundan sonrada müşteriden haklı olarak emeğimiz karşılığı bi ücret istemişiz.biz zaten casperdan herahngi bi ücret almıyorken birde emeğimizin karşılığını da müşteriden istiyemiyeceksek hakaten böyle ticaret olmaz o zaman kapatıp gidelim.Zaten sektörün çalışma şartları çok ağır..bu konuda bende anlayış beklerim biz orda 8-9 arkadaş ekmek yiyoruz.haa fiyat konusunda yüksek olur düşük olur onu tartışabiliriz.

    son bilginiz konusunda hakikaten ilgili arkadaşımız böyle bişiy dediyse hoş dememiş gerekli uyarıyı ben kendilerine ilk toplantımızda yapıcam.bunun için özür diliyorum.maalesef etkili bi eleman bulup çalıştırmak çok zorlaştı..

    saygılar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenes35

    SELAMLAR
    İZMİRDE HEVES BİLGİSAYAR OLARAK CASPERIN HEM YETKİLİ SATICISIYIZ HEMDE TSE VE İSO LU TEKNİK SERVİSİYİZ...YERİMİZ ÇANKAYA MERKEZDE.CASPER ÜRÜNLERİYLE İLGİLİ TEKNİK KONULARDA FORUMDAKİ ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.YİNE SATIN ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARADA YARDIMCI OLURUM.




    ADRES:http://www.heves.com.tr/asp/contact.asp




    TSE ve ISO LU... Acaba nasıl aldınız bu belgeleri? Ben bir haftadır sizin yüzünüzden iş yapamıyorum. Müşterilerimi kaybetmek üzereyim ve siz her aradığımda kesin yarın tamam diyorsunuz. Hani bu akşam tamamdı? Takmadan gitmeyecektin? Dükkana geldim kimseler yoktu. Kapatıp gitmişsin. Yapamıyorsan yapamıyorum de, bende gidim adam akıllı bir yere vereyim laptopu.

    ARKADAŞLAR, BU ADAMLARA GÜVENMEYİN. En iyi adam, sözünün arkasında olandır, en iyi bilgisayarcı sattığının arkasında durandır. Bu adamlar bu sıfatlardan yoksunlar ne yazıkki.

    Demedi demeyin, sonra pişman olmayın.




  • aboo çarşı karışacak birazdan
  • SAYIN MDİKİCİ CASPER İLE İLGİLİ URUNUN CADDEKİ HEVESTEMİ YOKSA HEVESİN ESKİ MAGAZASI SERVİSTE Mİ BİLMİYORUM AMA SORUNUNU ÇÖZMEKTEN MEMNUNİYET DUYACAĞIM..LUTFEN 0506 9096364 NOLU TELDEN BANA ULAŞ.. GEREKEN YAPILACAKTIR..TEŞEKKÜRLER..
  • Arkadaşlar ben bu işi bırakalı iki yıl oldu fakat ilanın hala faal olduğunu farkettim.

    Yinede destek isteyen arkadaşlar 0232 4469187 nolu telefondan destek alabilirler.

    BEN BİRKAÇYIL CASPER İLE ÇALIŞTIM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR MARKA DEĞERİNİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞTIM FAKAT CASPER İLE İLERLEME KAYDEDEMEDİK.YETKİLİ SERVİS OLMAMIZA RAĞMEN CASPER HİÇBİR SERVİSİNE DESTEK VERMEDİĞİ GİBİ GÜN GEÇTİKÇE DAHA ÇOK SORUN ÇIKARDI.
    SERVİS KONUSUNDAKİ SIKINTILARDAN VE ÜRÜN KALİTESİNİN DÜŞMESİNDEN DOLAYI NOTEBOOK OLARAK HİÇKİMSEYE CASPER TAVSİYE ETMİYORUM!!!


    KISACASI CASPER ALMAYIN , ALANADA MANİ OLUN , OLAMIYORSANIZ KINAYIN GİTSİN !!!

    HERKESE SAYGILAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenes35 -- 17 Mart 2013; 2:07:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.