Şimdi Ara

İzmir Bostanlı Kablonet Abonelerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, İzmir Bostanlı'da oturuyorum ve şu anda amfilerle ilgili bir problemim var. Kısaca özetlemem gerekirse internet gelişigüzel saatlerde çoğu yeri açamaz oluyor ve modemin fişini çekip tekrar takmak zorunda kalıyorum. Bu sorun apartmana özel veya daireye özel bir sorun değil. Modemin sinyalleri amfiden ana amfiye giderken bir şekilde bozuluyor. Bostanlı'da aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha buldum forumda. İzmir Bostanlı'da oturup bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da varsa buraya mesaj yazarak durumu anlatırlarsa sevinirim.
    Benim sorunumhttp://forum.donanimhaber.com/m_13128826/mpage_1/key_//tm.htm adresinde yazıyor. Benzer sorunu olan arkadaşları buraya çağırıyorum, böylece bölgemizden sorumlu olan firma ortak bir noktamızı bulup arızayı kısa bir sürede giderebilir diye düşünüyorum.

    Ekleme: Linkini verdiğim mesajda sorunun kaynağının modem olduğunu söylemişim, fakat yeni bir modem aldım, onda da aynı durumun tekrar ettiğini gördüm. sorun malesef amfilerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twister -- 23 Nisan 2007; 18:34:28 >







  • (o diğer arkadaş benim :) )

    evet bende de aynı sorun var upstream değerim normalde 45 ama bazı saatler 35 e 30 a hatta 27 ye kadar düşüyor modemin fişini çekip tekrar takmadan düzelmiyor, gerçekten çok sinir edici bir durum, bostanlıda başka bu tür sorun yaşayan arkadaş varmı merak ediyoruz.
  • ya da bu sorunla daha önce karşılaşmış kişiler varsa da bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz...
  • bu tarz bi sorunla karşılaşan hiç yokmu yaw
  • Var,ben varım.. Geçen hafta her gün ögleden sonra çakılmaya başlamıştı.. Arıza kaydı bıraktım,gelip düzeltmişler. Ben evde yoktum,neyi düzelttilerse artık..
  • Sevgili gordini, arıza raporunu (232)3666981 numaralı telefondan öğrenip buraya yazabilir misin? Bir de çalışma yapıldıktan sonra aynı sorun devam ediyor mu şu an? Bostanlı'da bulunduğun yeri bana özel mesaj ile bildirirsen çok memnun olurum, ona göre aynı node üzerinde olup olmadığımızı anlayabilirim.
  • Binada sinyal seviyesi düşmüş,amfi ayarı yapılmış vs Söylenen bu.. Şu anda sorun yok.
    Bostanlı pazarı karşısındayım, 6351 üzerinde.. Saygılar
  • Anladığım kadarıyla upstream'in farklı path'e yönlendirilerek SNR değerin yükseltilmiş. Bulunduğun yere bakılırsa farklı node'lar üstündeyiz. Ben pes ediyorum arkadaşlar. Dün geldiler ve bir sorun olmadığını söylediler. Yurtdışında bir sürü örneğini buldum, çoğu forum mesajının da gerisi gelmemiş, yani sorun çözülememiş sanırım. Bir tane sorun dikkatimi çekti, amfinin bulunduğu yere elektrik hattı çekilmiş ve sinyalleri bozmuş. Benim bulunduğum yerde de (Bostanlı 2013 Sokak) aynı durum söz konusu. Gediz elektrik firması yeraltına elektrik kabloları çekmişti ve dağıtım amfisinin tam karşısına denk geliyor. Elektrik hattıyla amfi arasında maksimum 3 metre var. Bu durumda kimse bir abone için bu duruma çözüm getirmez sanırım. 2013 Sokak üzerindeki Pavurya Restaurant karşısındaki dağıtım amfisi (node) üzerinden bağlantı alıyorsanız kablonette sorun yaşamanız olası.
    Tekele hayır deyip Türksata geçtim, faydadan çok zararı oldu. Burası Türkiye demekle yetineceğim anlaşılan.




  • Arkadaşlar bende ,bostanlıda oturuyorum ve kablonet almayı düşünüyorum ,
    Su anda 1mibt kotalı adsl kullanıyorum ve hiç memnun değilim belkide benim evdeki kabloların yapılarından dolayı falan bağlantım çok sorunlu ,defalarca baktılar bişey bulamadılar.o yüzden bu adsl yi iptal ettirip 1mbit sınırsız kablonet almayı düşünüyorum .Sice bu kadar uğraşmama değermi ? Özellikle BOSTANLIDA oturan kablonet abonelerinden yorum bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.