Şimdi Ara

İzmir Araç Kiralama tork rent a car

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde araç kiralama denilince en uygununu hemde en yeni modelleri sorunsuz bir şekilde kullanmak isteriz bu yolda araştırmalar yaparız.Bundan 10 yıl öncesine kadar deste deste gazetelerin sarı sayfalarında araç kiralama ile ilgili sayfalarda gezindik durduk kimimiz aradığı aracı buldu kimimiz heves ile parasını ödediği sadece birgünlük kullanacağı arabada sorunlar yaşadı.

    Diyelim ki siz hafta sonunuzu bir kıyı kentinde konaklıyarak geçirmek istiyorsunuz hazırlıklarınızı yapıyor en zor seçimlerin bile üstesinden geliyorsunuz giyeceği kıyafet hangi yoldan gideceğiniz , ne zaman ayrılacağınız , ne yiyip ne içeçeğiniz ile ilgili tüm hesaplamaları yapıyorsunuz yanlız araç kiralamada kararsız kaldınız.Aklınızda sorular oluşmaya başladı.

    1)Aracı nereden kiralıyacağım

    2)Kiraladığım araç çok fazla yakar mı?

    3)Konforlumu?

    4)Sigortası var mı ?

    5)Yol yardımı var mı ?

    Bundan 10 yıl öncesine kadar bu sorunun cevabını kısa sürede yanıt bulamazdınız.Ama günümüz çağında en iyisini , en kalitelisini,en ucuzunu bulmanız mümkün oluyor.

    Kararsız Kalmayın ! Fiyatlarla kafanızı yormayın.Siz sadece hafta sonu ne giyeceğinizi düşünün gerisini biz hallederiz.Kaza mı yaptınız bunun la biz ilgileniriz.Yolda mı kaldınız 7/24 Yol yardım hizmetinizde.Bu hizmetler için ekstra ücretde ödemiyeceksiniz.Tork Rent a Car olarak bu hizmetleri sizin keyfiniz kaçmasın diye sahip olduğumuz müşteri memnuniyeti ilkesine dayanarak gerçekleştiriyoruz.

    Sahip olduğumuz teknik kadro ve kendi sınıfının en iyi otomobilleri ile İyi fiyat ve kaliteli sürüş keyfinin tadını çıkarın.50 TL den başlıyan fiyatlarımız ile dilediğiniz sizin zevkinize göre arabınızı seçin .Araç kiralama diyince akla ilk gelen isimlerin başında gelen Tork bu alanda bir ekol olmak için her zaman kendimizi geliştirmekteyiz.

    Araç kiralamak zor değil , Tork Rent a car olarak İzmir adnan menderes müşterilerine ve izmir bölgesinde 7/24 hizmet vermekteyiz.Biz herşeyi sizin için düşünüyoruz adreslerle boğuşmanızı önlemek için filomuza navigation system entegre ettik böylece siz yıllar sonra ziyaret edeceğiniz akrabalarınıza kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz.

    www.torkrentacar.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gergoge -- 5 Mayıs 2013; 3:35:03 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.