Şimdi Ara

İZLEDİĞİNİZ EN İYİ YABANCI DİZİ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
10
Favori
67.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dexter ve Lost arasında gidip geliyorum ama sanırım Dexter.
  • İlk izlediğim yabancı dizi prison break... herhalde bu diziden sonra başladım yabancı dizi serüvenine... Şu linklerde yer alan dizilerin bir çoğunu izledim. Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler hepsi zaten efsane yapımlar. reis game of thrones son sezonu ama olsun. o ada efsaneler arasına girdi şimdiden. Geniş bir liste istiyorsanız Gelmiş Geçmiş En İyi 35 Yabancı Dizi içeriğini ayrıca öneririm.

    Bu listede yer alan diziler ülkemizde gündem olan ve herkesin izlediği diziler... Zaten bir insan çevresinin izlediği diziyi izlemek ister ki onunla fikir alışverişi yapsın, yorumlarda bulunsun. Kimsenin izlemediği bir diziyi izleyip ne yapacaksın.
  • Yorumlari okuyup ilgimi cekenleri sirasiyla izliyorum. Internetten dizi izlemeye 6 ay oldu başlayalı. Sieayla lost prison break ve oz u izledim. Simdide game of Thé rones i izliyorum. Bu gece basladim 4 bolum izledim. Bundan sonra niyetim. B. Bad ve alcatraz i izlemek. Lost ve prison un ilk 3 bolumu efsane. Sonra bozuyorlar. Oz sa baska birsey sank film degilde belgesel tadinda. Muthis etkileyici bir dizi. Oyle beyin takan sahneler yok. Ama insanin hapiste ya kotu biri olmasi gerektigini yada olecegini gosteren muthis bir dizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    Breaking bad bitti. Iyi gibiydi birden spartakus e niyetlendim ona basliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitcom: TBBT veya Comminity

    Gerilim : Dexter

    Karışık : Game of Thrones, Star trek Discovery(1. sezon sonrası tırt fakat 1. sezon fena değil izlemeye değer.) Punisher, BCS,

    Çizgidizi : Disenchantment, Rick and morty, Solar Opposites, Final space, (İlk rick and morty'yi izle sonra solar opposites izlersin. )

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.