Şimdi Ara

İYTE BİLGİSAYAR OKUYORUM SORULARI ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
6.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İYTE de bilgisayar mühendisliği okuyorum.İYTE ve bilgisayar mühendisliği hakkında sorulara cevap verebilirim



  • Büt yaz okulu olmadığını ve hocaların baya baya zorladığını kimi zaman 2 sınav tarihini çakıştırdıklarını ve insanların okullarının boşu boşuna uzamalarına sebep olduğunu duydum genelde doğru mudur acaba ?
  • ora nere ?
  • tangentalpha T kullanıcısına yanıt
    Okul genel olarak zor yaz okulu açılıyor ama her ders acilmiyor.Sinav takviminin çakistigini ilk defa duyuyorum ama eğitim olarak çok iyi diyebilirim.Ustundeki çoğu universiteden çok daha iyi mezun edeceğine eminim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de İYTE BM'deyim. 1'e geçtim. Bu sene yeni doç transfer ediliyormuş. 1 prof, 4 doç 7 yardoç olacak kadro. Bir de Murat Erten hakkında mason diyorlar doğru mu :D ( Bu dönem mezun ehmden bir abi söyledi )

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tangentalpha T kullanıcısına yanıt
    Rektörün dediğine göre Bütte başarı oranı %10. Bu yüzden Büt yapılmıyor. Ama benim düşünceme göre yazokulu açarak para kazanmak için büt yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IYTE'de aktif öğrenci toplulukları var mı? Bir türlü öğrenemedim. Bilgisayar mühendisliğine gelmek istiyorum ama sosyal açıdan kısıtlı bir okul olması şu an benim için en büyük sorun
  • Bende iyte bilgisayar mühendisliği yazarbilirim hocam bu yüzden sana şunu sormak istiyorum.Bana sana göre okulun artı ve eksilerini söyleyebilir misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek lisans mülakat sonuçları ne zaman açıklanır bilgin var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.Murat Erten mason mu bilmem ama CV si aşırı sağlam biriydi incelediğim kadarıyla :D.Benim gibi 20 yaşında birinin 1 sene hazırlık ve 5 6 sene okul ile 27 yaşında mezun olma riski hiç işime gelen bi olay değil keşke zamanında kazanabilseydik sınavı.Bakalım kalma ve okulun uzama riski fazla olduğu için uzaklaştım okuldan yoksa iyte imajı itibarı güçlü bir okul ne olursa olsun tabii.21 temmuzdan sonra da benim okulları merceğe alma dönemim başlıyor o aralar size sorarım herhalde bir şeyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fırın Sütlaç

    IYTE'de aktif öğrenci toplulukları var mı? Bir türlü öğrenemedim. Bilgisayar mühendisliğine gelmek istiyorum ama sosyal açıdan kısıtlı bir okul olması şu an benim için en büyük sorun
    Var. Okul başlangıcı stand açılıyor.

    Bu linkteki toplulukların çoğu var.



    http://www.iyte.edu.tr/AltSayfa.aspx?m=66

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • migap1 kullanıcısına yanıt
    Sosyal olarak da çok zayıf olduğunu düşünmüyorum.Kendi içinde çok fazla etkinlik parti vs oluyor.Egitim olarak ben çok memnunum.Ogrenci öğretmen ilişkisi çok kuvvetli derslerin içerikleri çok iyi ayarlanmış içinde teknopark İzmir'i bulunduruyor ve 1 ay önce imzalanan Türkiye'nin Silikon Vadisi İYTE kampüsü içinde kuruluyor.İzmir Teknoloji Üssü olarak aratarak daha çok bilgi alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam okuldaki öğrenciler nasıl? 30k'lık bir okuldayız deyip salıyorlar mı yoksa çalışkan hedefi olan insanlar mı?
  • İyte’den mezun olduktan sonra yurtdışı veya yüksek lisans imkanları nasıl? Eğitimi, iyi sayılan üniversitelerle yarışacak düzeyde mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • J3ashtime J kullanıcısına yanıt
    Okuldaki öğrenciler sürekli çalışıyor çünkü hocalar boş bırakmıyor. Sınav zamanı okulun yarısı kütüphanede uyuyor ( gerçekten uyuyor )

    Tabi illaki salan öğrenciler var, onlar da yaz okuluna kalıyor. Ama çevreni iyi tutarsan hiçbir sorun yaşamazsın. Örneğin IEEE gibi topluluklara katılıp orada aktif olan öğrenciler birçok projede başarı elde ediyor. En son Venüs'e İz Bırak yarışmasında 1. Koç'tan, 2. ve 3. İYTE'den çıktı. (https://www.chip.com.tr/haber/venuse-iz-birak-las-vegasa-git_76841.html )

    Önceki birçok yarışmada da başarı elde eden öğrenciler var ( TÜBİTAK yarışmalarında vb )

    Kısaca salan da var hedefi olan da var ama salanlar azınlıkta.




  • abeautifulmind kullanıcısına yanıt
    Eğitimi iyi sayılan ünilerle yarışacak düzeyde ama birebir aynı seviyede değil. Yüksek lisans imkanları gayet iyi ki okul zaten akademik okul .3300 lisans 1500 yüksek lisans 500 doktora öğrencisi var. Eğitim lisans üzerine değil de akademik tarzda. İstersen başka ünilerde de yüksek lisans yapabilirsin kolayca.

    Yurtdışına giden var ama tabi ODTÜ, Bilkent gibi okullarla eşdeğer değil giden sayısı. Bilkent gibi okullarda okulun ismi yurtdışı avantajını arttırıyor. Açık konuşayım. İYTE'de böyle değil. Kendi girişimlerin ve çalışmaların lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 9 Temmuz 2018; 19:22:27 >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    ytü bilgisayarmı iyte mi
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Hocam YTÜ İngilizce olsa yazın derdim. İYTE'nin İngilizce avantajı var. YTÜ'nün de staj imkanı İYTE'den kat kat daha iyi. Eğitimi ise aşağı yukarı aynı.

    Tavsiyem şu. YTÜ gelecek puanınız varsa gözünüz kapalı Hacettepe Bilgisayar yazın. Hem ingilizce hem staj imkanı iyi hem de devlette iş şansı oranı ODTÜ'den sonra en yüksek ünilerden biri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.