Şimdi Ara

İyi Sistemle CS:GO'da Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle benim sistemimde i5 2400 ve 750ti var yani CS:GO'da kasma yaşamam mümkün değil ki bundan 1 ay önce 300fps ile oynuyordum oyunu 5-5 yada 10-10 hatta 15-15 maçlar farketmeksizin 300fps sabit oynayabiliyordum.1 Hafta kadar sonra ne olduysa artık botlarla oynadığım 5-5 maçlarda 170fps ve bunu 8-8 yapınca 90fps ye düşüyor oyun ayrıca yükleme süresi acayip uzadı ve hala yaşıyorum bu sorunu.Sistemimde sorun mu var acaba diye bunları denedim;
    Başka oyunlarda denedim Witcher 3 ve Splinter Cell Blacklist gibi hiçbir sorun yoktu. Önceden kaç fps alıyorsam şimdide öyle takılma oyundan atma gibi bir sorun yaşamadım.
    İşlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına baktım hiçbir oyunda 45 dereceyi geçmiyor ikiside gayet serin çalışıyor.
    Format ve Virüs taraması denemedim.
    CS:GO'da böyle bir sorun yaşayanlar var mı? Format mı atmalıyım yada başka önerileriniz var mı?







  • Diğer oyunlarda sıkıntı yoksa ve sadece CS Go'da sıkıntı yaşıyorsanız mantıken sorun donanımsal değil diyebiliriz. Donanımsal bir sorun olsa bu bütün oyunlarınıza yansırdı. Formattan önce tavsiyem cs go'yu silip tekrar yükleyin. Silerken hiçbir artık dosya bırakmayın. Mümkünse şu an C sürücüsünde kurulu ise yeniden kurarken D sürücüsünü falan seçip öyle kurun.

    Bir diğer ihtimal driver sıkıntısı olabilir. En güncel driver yüklü mü? Eğer öyleyse geçmişte sıkıntı yaşatmayan 3-4 sürüm eski bir driver deneyebilirsiniz.

    Diğer ihtimal ise CS go diğer oyunlara göre daha fazla işlemci ağırlıklı bir oyun diye biliyorum. İşlemcinizin termal macununu vesaire kontrol ediniz. Sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir.
  • 750ti çöp
  • ben de birkaç ay önce format atmıştım ondan sonra botlarla 5v5 oynarken kasmalar başladı. netgraphta sv kısmı kırmızı oluyo fps 100ün üstüne çıkmıyor. 2 format daha attım w10 yükledim düzelmedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güncel driver'lar yüklü sistemde ve csgo'yu silip tekrar yüklemeyi denedim ama olmadı.
    Zaten format atmayıda düşünüyordum, format atıp termal macunu yenileyebilirim teşekkürler.
    Bu arada 750ti'ın neresi çöp boş yorum yapma.
  • baditaro B kullanıcısına yanıt
    Oyundayken sistemin sicaklik degerlerini paylasirsaniz daha etkili sonuca ulasabilirsiniz. Hangi cozunurlukte ve hangi detayda oynuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözünürlük veya kalite ayarları farketmiyor ekran kartı ve işlemci sıcaklığıda 45 dereceyi geçmiyor benim sorunum önceden 300fps aldığım oyun ne olduda 100fps'ye düştü (kalite ve çözünürlüğü değiştirince en fazla 15fps oynuyor arada)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baditaro -- 28 Nisan 2016; 16:20:15 >
  • oyunda özellikle yaban ateşi op. güncellemesinden sonra fps sorunları ortaya çıktı bende aynı durumdayım hocam sıkıntı yapmayın.
  • konuyu hortlattım ama aynı sorun bendede var yeni sistem kurdum ryzen 1600x gsill 8 gb ram gtx1050 ti ekran kartı ama cs go kasıyor arkadaşlar oyun hiç akıcı değil en yüksek ayarlardada aynı en düşük ayarlardada aynı çözümü nedir kafayı yicem
  • Ulan ben 1 aydır çözüm arıyorum rx 480 r5 1400 8gb ram 100-150 fps alıyorum tüm driverlar güncel en son win 10 pro orjinal 1440×1080 de oynuyoruk yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.