Şimdi Ara

iTunes Gift Card Satin Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
19.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerikan appstore'una Turkiye kredi kartlari eklenemediginden iTunes Gift Card satin almak istiyorum.
    Ancak bunu ebay, bestbuy,gittigidiyor veya apple'in kendi sitesinden almak istemiyorum.
    http://www.itunesgiftscards.com/ diye bi site gordum acaba fake midir yoksa paypalla odesem atarlarmi kodu email adresime?
    Burdanda satan varsa alabilirim ayrica.
    Cok saolun simdiden:)



  • merhaba.

    bu siteden deneyebildiniz mi acaba?
  • http://www.braziliapilot.com/servlet/StoreFront

    Ben sürekli buradan satın alıyorum.
    Gift Cardı satın aldıktan sonra bir kaç saat veyan en geç bir gün sonra kodu mail adresinize gönderiyorlar.
    Şimdiye kadar 115 dolarlık kart satın aldım hiç bir sorun çıkmadı.

    Yalnız Gift Cardı harcayabilmek için US Storea geçmelisiniz. Kartı tam olarak sıfırlayamadıktan sonra da Türkiye hesabına geçemiyorsunuz. Şu anda 0,31 dolar kredim kalmış. Onu harcayamadığım için Türkiye Store'a geçemiyorum ne zamandır.




  • diğer hesaba geçemiyorum derken.. tek hesabı hem us hem türkiye için mi kullanıyorsun yoksa ayrı ayrı us ve tr hesabın var onların arasında mı geçiş yapamıyorsun? bende almak istiyorum gift card'lardan ama dediğin gibiyse pek yanaşmam..
  • Hem usa hem tr hesabım var ikisi arasında istediğim gibi geçiş yapıyorum. Kartları da brazillapilot'tan alıyorum. Gayet güvenilir. Ama 5 dolar kar koyup satıyor o ayrı ;))
  • Tam da merak ettiğim konuydu bu! Fakat şu US hesabından TR hesaba geçememek durumu olmadı şimdi Kuruş kuruş (daha doğrusu cent cent) hesap mı yapacağız? Gift kartlar bildiğim kadarıyla küsüratsız satılıyor, yani 0,99 ya da katları şeklinde kartlar yok, hep düz rakamlar.. Öyle olunca da tam olarak bitmez tabii :( Ben de paypal hesapları arasında transfer yapıp US hesabından program satın almayı denedim fakat Amerika'da hesabım olmadığından harcama yaptırmıyor.. Öyle kaldı orda 10 dolarım
  • Yazdıktan sonra aklıma geldi; hesaplar arası geçiş derken telefon üstünden mi sorun oluyor sadece? Eğer böyleyse itunes üstünden diğer hesaba geçip istediğiniz şeyi indirip sync ederek telefona atabilirsiniz belki? Eğer böyle oluyorsa sorun yok en azından.
  • ebay uzerinden de alinabilir . %100 rep sahibi saticilardan rahatlikla alisveris yapilabilir. gitti gidiyordaki saticilardan cok daha guvenilirler en azindan.
  • Hesaplar arası değil arkadaşlar.
    Benim zaten tek bir hesabım var. O hesabımda Gift Card'ları harcayabilmek için Contry'i mecburen USA seçiyorum. Ancak Gift Cardlar tam olarak harcanmadıktan sonra Ülkeyi TR olarak seçemiyorum malesef. iTunes veya Telefon üzerinden hiç farketmiyor.
  • Gift card'ı almanın mantığı nedir? Daha ucuza geliyorsa alınabilir de sanki bana daha pahalı gibi geldi. 30,95 veriyorsun 25'lik veriyor ben mi yanlış gördüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdsev

    Gift card'ı almanın mantığı nedir? Daha ucuza geliyorsa alınabilir de sanki bana daha pahalı gibi geldi. 30,95 veriyorsun 25'lik veriyor ben mi yanlış gördüm.


    Türkiye mağazasında Müzik, film vs gibi alışveriş yapaıyorsunuz. Bu alışverişi yapabilmenin tek yolu US hesabına geçmek. Ancak oradan da alışveriş yapılabilmesi için kartınızın US kredi kartı olması gerekiyor. Dolayısıyla geriye tek bir seçenek kalıyor; o da gift kart satın almak. Kaldı ki gift cardları bile Apple store'dan satın alamıyorsunuz yine US kredi kartı olmadığı için. Bizde mecburen böyle 3-5 dolar fazla verip TR kredi kartı kabul eden sitelerden bu kartları alabiliyoruz.

    Böylece iTunes Store'un tüm içeriğine erişebiliyoruz. Tabii aklınızdan şöyle bir soru geçiyordu muhtemelen. "Siz salak mısınız? Ne diye müziğe filme para veriyorsunuz?"

    Haklısınız da. Malesef bir şeyin ücretini ödeyip almak günümüzde salaklık haline geldi.




  • size sürekli ( ne zaman isterseniz ) benden gift card satın alabilirsiniz dersem, atıyorum, 10 dolarlık karta 15 dolar fiyat biçsem ve bunu bana havale vs nasıl isterseniz öyle ödeyin desem, alır mıydınız?
  • ebay uzerinde ayni fiyatindan , acik arttirmalarda bazan daha ucuza bulmak mumkun olabiliyor. bu nedenle sanirim pek taliplisi cikmaz bunun . mantigi nedir ? kredi karti eklemek istemiyordur, gift card ile halletmek istiyordur isini. yada birine hediye etmek istiyordur.. adi uzerinde hediye karti , mantigi alirsin, hediye edersin. hediye ettigin kisi de istedigi seyi alir ..
  • Arkadaşlar, artık bu fâhiş kârlar koyan sitelerden iTunes kart almayın. Bestbuy'ın internet sitesi, bildiğiniz etiket fiyatına "digital delivery" gift kart satıyor. Bazen daha da ucuza bulabiliyorsunuz.

    Meselâ:
    http://www.bestbuy.com/site/Apple%26%23174%3B+-+iTunes+%2415+Code+(Digital+Delivery)/4173332.p;jsessionid=48461C0D2A0CC130E5C610EB5473C622.bbolsp-app01-34?id=1218459185488&skuId=4173332




  • Dükkanıma bakabilirsiniz.
  • itunes gift kart arayan arkadaşları bekliyorum. Itunes gift kartlarını değerleri üzerinden güncel dolar satış kuru üzerinden satıyorum.

    Yani 50$ Itunes Gift Card = 50$ = 95 TL olarak satmaktayım...

    İlgilenen arkadaşlara duyurulur, pm atıp iletişme geçebilirsiniz :)
  • bestbuy üzerinden 15$lık bir kart satın almak istiyorum. Fakat değişik tipte kartlar var. Apple® - iTunes $15 Code (Digital Delivery), Apple® - iTunes $15 App Store Gift Card, Apple® - iTunes $15 Gift Card gibi.. Farkları nedir? Digital Delivery olanını mı almalıyım?
  • Ben hep bu site üzerinden alıyorum gift cardları.Gayet sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.Ödemeyi yaptığınız anda gift cardın numarası mailinize gönderiliyor.Tavsiye ederim.
  • ihtiyaci olan pm atabilir
  • kartın içinde çok düşük miktarda parası kalıp store değiştiremeyen arkadaşlar Apple Support a bir email atarsanız kart bakiyenizi hemen sıfırlarlar.Rahatça diğer storelara geçiş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.