Şimdi Ara

iTunes Geri Yükleme Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,


    Birkaç yıl ara verdikten sonra 13 Mini ile tekrar Apple ailesine döndüm.

    Biraz forumda bakındım ama çözüm bulamayınca konu açmak istedim.

    Yaklaşık 3 aydır kullandığım iPhone 13 Miniyi cihaz üzerinden yedeklemiş olmama rağmen bilgisayara bağlayıp iCloud kullanıcı adı ve şifremle giriş yaptığımda iTunes üzerinde 2018 ve 2019 tarihli yedeklemeler çıkıyor. Ya da diğer seçenek olarak yeni bir iPhone olarak ayarlamayı öneriyor. Bunlardan herhangi birini yapsam telefonun şu an kullandığım hali gidecek sanıyorum. Bu neden olur ve ya bunun bir çözümü var mıdır?


    iTunes Geri Yükleme Hk.







  • Ben de aynı sorunu yaşadım. Cihazı iTunes e yedekledim, yedekleme başarı ile tamamlandıktan sonra cihazı sıfırladım ve yazılımı yükledim, fakat bir baktım 1 saat önce yaptığım yedekleme yok. iTunes üzerinde kesinlikle görünmüyor. Dosya olarak harddiskte güncelleme var fakat iTunes görmüyor. Yaptığım araştırma sonucunda bir tane ücretli programla çözülebildiğini öğrendim, programı açtığımda 1 saat önceki yedeğim gözüküyordu ve o program bana o yedeği geri yükleyebileceğimi söyledi fakat ücreti çok pahalıydı , allahtan full iCloud yedeğim vardı da oradan geri yükledim. Neden bu sorun olduğu hakkımda hiç bir fikrim yok. Bilen biri sebebini anlatabilirse aslında nerede hata yaptığımızı bilsek iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlidqyi -- 19 Ocak 2022; 13:30:15 >
  • qlidqyi Q kullanıcısına yanıt
    Buradan bir çözüm çıkarsa süper olacak, bakalım.
  • yukarı

  • Yeni bir iphone olarak ayarla dediğinizde telefon silinmez şu anki hali ile kalır itunes normal açılır. Şu anki durumunu yedekle derseniz artık o yedek ituneste görünür. Cihaz üzerinden yaptığınız yedeklemeyi cihaz üzerinde görürsünüz. Pc üzerinden yaptığınız yedeklemeyi pc de görürsünüz. Yedeklemeden tekrar yüklemek istediğiniz de icloud yada pc yedeğini kullanabilirsiniz.

  • Sintech S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim🙏🏼
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.