Şimdi Ara

iTunes Backup Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün iPhone 4 5.1.1 jailbreak yaptım. Jailbreak işlemine başlamadan önce yedekleyip Backup aldım. Sonrada söylenildiği üzere Tüm İçerik ve Ayarları Sıfırla dedim. Sonra jailbreak yaptım ve telefonu iTunes'a bağlayıp Yedekten Geri Yükle dedim. Tam bitecek "Yedekleme Bozulmuş Olduğu veya iPhone ile uyumlu olmadığı için itunes ''...'' adlı iphone'u yedekleyemedi." hatası verdi. Sonra bu hatanın jailbreak'ten dolayı olduğunu düşünerek Geri Yükleme yaparak telefonu jailbreaksiz fabrika ayarlarına döndürdüm ve tekrar aynı işlemi denedim ama yine aynı hata.. Forumda dolaştığımda Saat Dilimi Ayarını değiştirin filan diyenler vardı. Onuda denedim lakin olmadı. Sadece rehber'im geldi. Ne mesajlar ne uygulamalar nede en önemlisi fotoğraflar gelmedi. Mesajlar ve Uygulamalar önemli değil sadece fotoğrafları kurtarsam yeter. Yardımlarınızı bekliyorum.







  • http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm den ibackupbot'u indirin. İkinci menuye goz atin. Mobilde oldugum icin saglikli tarif edemeyecegim ama kabaca bilgisayarinizdaki itunes yedeginden veri almanizi saglar.

    Not: sizden kayit istediginde, cancel diyerek devam edebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevap için teşekkür ederim. Mesajlara ulaşabildim ancak önemli olan Fotoğraflarım. Onları bu programda göremedim.
  • Arkadaşlar sıkıntı halen devam etmekte. Bir bilgisi olan yokmudur koca forumda ?
  • Plugin / media browser / camera roll'a baktığınıza emin misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam söylediğiniz yerde Safari'de Uygulamalarda gezdiğim baktığım fotoğraflar var ancak çektiğim fotoğraflar yok, bu arada şunuda belirteyim ilginçtir bu işlemlere başlamadan önce yedek aldıktan sonra telefondaki fotoğraflar otomatik silindi yani jailbreak filan yapmamıştım henüz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: er_man

    Hocam söylediğiniz yerde Safari'de Uygulamalarda gezdiğim baktığım fotoğraflar var ancak çektiğim fotoğraflar yok, bu arada şunuda belirteyim ilginçtir bu işlemlere başlamadan önce yedek aldıktan sonra telefondaki fotoğraflar otomatik silindi yani jailbreak filan yapmamıştım henüz.
    Safarinin keşindeki fotoğraflar others kısmındakiler. Camera Roll içinde foto yoksa, geçmiş olsun : (
  • Yardim icin cok tesekkurler hocam, umudu kestim zaten backup baya sorunluymus iTools programi ve ibackupbot ile mesajlarimi bile kurtaramadim. Ama iTunes kullanmaya son iTools iTunes'u ezer gecer. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.