Şimdi Ara

İTÜ VE TOBB arasında hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar inşallah puanlarıma bakılırsa ilk 5.000 gibi bir sıralama gelecek gibi ve itü bilgisayar müh. TOBB bilgisayar mühendisliği tutuyor. Kafam çok karışık TOBB 2. seneden sonra 3 aylık dönemlerle staj yaptırıyor ve tecrübe kazandırıyor. İtü nün de adı var sizce hangisi çıkışında iş bulmamı kolaylaştırır. İstanbul veya ankara olarak farketmez şehir önemli değilde önemli olan çıkışında iş bulabilme olanağım. Şimdiden yorum yapanlara teşkkürler.



  • tobb'u bilmem de itü bilgisayardan mezun olup da iş sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorum. gerçi senin çabalarına bağlı bütün bunlar, ne kadar başarılıysan o kadar kazancın olur. ayrıca tobb bildiğim kadarıyla güz-bahar-yaz şeklinde yılda 3 dönemmiş sanırım yaz tatili falan yokmuş.
  • Evet 3 dönem yaz tatilindede firmalarda çalışmak zorundasin yani iş e girerken tecrubeyemi bakarlar yoksa üniversite ye mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperenkantarci

    Evet 3 dönem yaz tatilindede firmalarda çalışmak zorundasin yani iş e girerken tecrubeyemi bakarlar yoksa üniversite ye mi

    her ikisine de bakarlar bence. itü'de de okurken staj yapan, çalışan insanlar var. ayrıca staj zorunluluğu da var.
  • işte özellerin hep yaptığı şey bu:) farklı şeyler koyarak öğrenci çekmek kafa karıştırmak, ben de zamanında itü makina yazarken arkadaşım demişti tobb makina da iyi diye , fakat hiç pişman değilim iyi ki de yazmamışım.Bak kardeşim stajı itü bilgisayarda da yapacaksın öncelikle bunu unutma belki de hatta büyük ihtimalle daha iyi yerlerde yapacaksın bu 1.ikincisi ise tobb seni 1 yıl tecrübe ile piyasaya sürdüğünü öne sürüyor fakat varsın sürsün seni 1 yıllık tecrübe ile mezun olduktan sonra unutma ki itü nün bir adı var,mezunlarının birbiri ile yardımlaşması var,istanbul faktörü var,ortamı var bunlar düşün ve ona göre yaz ve en önemli nokta imkanları ve akademik kadrosu var seçim senin.
  • itünün avantajı daha köklü olması, tobbun avantajı bursu, bedava yurdu. tobbda ekonomik olarak daha rahat okursun ama itünün de daha köklü bir yapısı var. tercih meselesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoobDotacı

    Tobb nedir abi ITU'nun yaninda?

    biraz araştırısan tobbun çok sağlam bir üniversite olduğunu görürsün. cehalet böyle bişey işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.