Şimdi Ara

İTÜ FİZİK MÜH. VS YTÜ MAT. MÜH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 50k içerisindeyim. YTÜ Mat. Müh. geçen sene 50k'dan almış, fizik müh. 65k civarı. Hangisini üste yazarsam yüksek ihtimal o gelicek ama çok kararsızım.İlerde yazılım, bilişim ve teknoloji alanına atılmak istiyorum.Her iki bölümde de yazılım dersleri var.Fiziğe matematikten daha çok ilgim var ancak ytü mat. hem 16k yüksekten alması hem de fizik müh. nazaran daha pozitif yorumların gelmesi beni karamsarlığa düşürdü.Fizik mühendisliğiyle ilgili doğru düzgün bilgilere ulaşamadım. 'Zor, Türkiye'de napıcaksın' gibi basmakalıp algılarla dolu. Yorumlarınız benim için değerli teşekkür ederim şimdiden. :)



  • Mat mühendisliği fizik mühendsiliği falan ne ya kör oldum cidden tamamen uyduruk bölümler. Yazacaksan direkt matematik veya fizik yaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Homo.sapiens.sapiens

    Mat mühendisliği fizik mühendsiliği falan ne ya kör oldum cidden tamamen uyduruk bölümler. Yazacaksan direkt matematik veya fizik yaz.
    Ne fiziği ne matematik i arkadaş en doğrusunu yapıyor

    Ha ben YTÜ mat derdim arkadaşlarim var da orda ondan biliyorum bölüm kaliteli ve Türkiye de 2 tane var İTÜ de vardı.hem bakın o bölümün ing 35k olmasi lazım senin için yazacağım yüzde 30ing

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.