Şimdi Ara

itü fakülteler görsel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sene itü petrol ve doğalgaz mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Bölüm galiba maden fakültesinde. İtü maden fakültesiyle ilgili herhangi bi görsele ulaşamadım. İtü maden fakültesi nasıldır görsel olarsk. Elinizde görsel varsa paylaşırmısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • moneyball M kullanıcısına yanıt
    Görsele ulaşamaman normal yani çok fakülte ayrımı yapılmıyor yani İTÜ'de her ders farklı binada hatta farklı kampüslerde oluyor. Ayazağa kampüsü çok çok çok büyük ve senin bölümün de orada olacağı için bakacağın tek şey kampüs olmalı bence. Yani anlayacağın fakülte lafı formalite gibi kalıyor bazı durumlarda çünkü özellikle ilk 2 senende sınıf arkadaşların hep İTÜ'nün farklı bölümlerinden olacak.

    Ama sorunu da yanıtlamaya çalışayım ben yine de. Maden fakültesi (binası desem daha doğru olur) Ayazağa yerleşkesinde biliyosundur bunu, lokasyon olarak da İTÜ AVM Sosyal Tesislerinin tam karşısında bu yüzden çok çok iyi yeri bence . Yazları serin olur geniştir koridorları, İyidir kısaacası fakat MED(Merkezi derslik fakültesi) rahatlığını bulamazsın çünkü MED'e göre daha eskidir sıralar gıcırdar vs. ama zaten istersen havuz derslerini MED'den FEB'den seçersin sana kalmış orası.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.