Şimdi Ara

itü bilgisayar mühendisliği yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben istanbulda özel bir üniversitede tam burslu bilgisayar müh okuyorum. Fakat itü bilgisayarı kaçırdığım için buraya geldim. şu an hazırlık okuyorum 1 sene daha kalıp not ortalamamı 4.00 yaparsam itüye geçebilir miyim? Yoksa özel bir üni oldugu için 4 ortu değerlendirirken bu özelden diyip umursamamazlık yaparlar mı? Bilgilendirirseniz sevinirm. Teşekkür ederim.



  • Okuluna bagli.
  • zaten itü normal yatay geçişlerde para istiyormus gerek kalmadı :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tralles_09 -- 13 Şubat 2015; 1:24:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tralles_09

    zaten itü normal yatay geçişlerde para istiyormus gerek kalmadı :D

    Yanlış biliyorsun ne alaka?? Özel üniversite de hazırlığı geçtin sonra bir sene okudun ve ortalamanı 4.00 yaptın diyelim sene sonunda itü 'de yatay geçiş tarihleri açıklanır sitesindewww.sis.itu.edu.tr 'yi takip edebilirsin.. Başvurunu yaparsın bu özelmiş bu devletmiş diye bakmazlar öss puanı ve not ortalamana bakılarak kaç kişi alacaklarsa o sıralamaya girersen yerleşirsin ve 1 sene özel de okudun ya kalan 3 sene harç parası ödemiyorsun çünkü 2012 harçlar kalktı eğer okulu uzatırsan yatay geçiş ler tam emin değilim ama gece harç ücreti yatırıyor sanırsam.. Yani analayacağın 3 sene harç ödemeyeceğin için kafan rahat olmalı.. Sen 4.00 ya da 3.80 leri bile geçsen ki öss puanında itü bilg. müh. 'ten 4 puan düşükse çok rahat girebilmelisin.. Senin başarını yapabilen çok az çıkar çünkü tabi sende dediklerini yapabilirsen.. Bu arada itü yatay geçiş oldu diyelim itü seni hazırlık sınavına sokuyor geçersen 2 'den ders almaya başlarsın geçemezsen hazırlık okutuyor sanabaşarına göre 1 dönem de geçersin ya da 1 sene de veya geçene kadar hazırlık sınavlarına girersin harç ücreti yok amaaa bu sene yani önümüzdeki sezondan itibaren atılma geri geliyor hazırlığı geçemeyen biri 2 sene sonunda Türkçe eğitim yapan bir yere yerleşmek zorunda olacak deniyor..

    Yalnız şimdi aklıma geldi sen özel den geçiş yapacağın için örgün öğretimden geçiş yapmış olarak saymayıp gece harcı almaya kalkabilir mi İTÜ orada benimde kafam karıştı..

    Ben İTÜ Öğr. İşlri. Daire Başknlğı 'da Çağrı Merkezi 'nde öğrenci olarak çalıştığım için yukarıdaki bilgilendirmeyi yazdım.. Üniversite ile ilgili bir çok bilgiyi edinmiştim bu sayede..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 13 Şubat 2015; 5:46:00 >




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim benim puanım itü bilgisayar mühten 4 puan düşük değil 20-25 puan düşük. Öğrenci işlerini aradığımda bana bu söylendi normal yatay geçiş yapanlarda harç alıyorlar diye. Ama tam ücreti öğrenemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tralles_09

    hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim benim puanım itü bilgisayar mühten 4 puan düşük değil 20-25 puan düşük. Öğrenci işlerini aradığımda bana bu söylendi normal yatay geçiş yapanlarda harç alıyorlar diye. Ama tam ücreti öğrenemedim.

    Özelden geçince harç alıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk12 -- 25 Şubat 2015; 0:46:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.