Şimdi Ara

İtouch+S/Ace mı lg optimus p880 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa arkadaşlar aha önce açtığım konudan sonra Lg Optimus 4x hd almaya karar verdim.Ancak sonra bi arkadaşımda ipod touch 4 gen. gördüm.İşte dedi bunun 5i süper filan bende ana konusuna özelliklerine filan baktım.Süper gözüküyo açıkçası.İphone 4s le aynı işlemciyi (a5) kullanıyor.Ekran zaten tartışılmaz.(Görüntü kalitesinde).4x hd derseniz 4 çekirdekli filan ama güncelleme çok geç,rom desteği de yok.Tegra 3 zaten çok sorun(Oyunlarda sıkıntı çıkarıyormuş.)Aslında benim için oyun önemli ama 1 sene sonra oyun oynayamayacak haline gelmesindense 4 inç ekranda oynarım daha iyi.Şimdi size soruyorum İtouch+2e.l galaxy s/ace gibi bi giriş seviyesi telefon mu alayım yoksa lg optimus 4x hd mi?Bu arada 1200 gibi bi bütçem var sanmıyorum ama başka bi öneriniz olsa söylersiniz.Cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekstekalkmayancuk -- 22 Aralık 2012; 21:47:47 >



  • Konu Güncel
  • bence touch+giriş seviye bir telefon.Şunu da belirtmek isterim:Android alacaksanız giriş seviyesi almayınız.Başka bir şeye yönelin.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnTopOfTheWORLD

    bence touch+giriş seviye bir telefon.Şunu da belirtmek isterim:Android alacaksanız giriş seviyesi almayınız.Başka bir şeye yönelin.

    Zaten giriş seviye bir telefon alıp genellikle hotspotunu kullanıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.